Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kaptanım sizde onu tutuyorsunuz ama olmaz ki daha menüsünü bile paylaşmamaya çalışıyor bayram diye üçkağıtçı

Ya kaptanım sizde onu tutuyorsunuz ama olmaz ki daha menüsünü bile paylaşmamaya çalışıyor bayram diye üçkağıtçı
Yok yok yine mezuniyete yan çizdi seni tutuyorum :)))))) yanlış ata oynadım sen onun üstüne 20 kg alır ondan önce mezun olursun

Demi havalı havalı benide alın listeye yok cumartesi şu kadardim perşembe bu kadr eksiyim. 1 hafta oldu o verdiğin eksileri alıp geri vereli. Ama işte eksi mi ekşi bilmiyor ki yağ mi şu mu
Yarın 2 kilo veriyim de görsen tartıda sende artık sabah 7den 12ye kadar koşup 300 eksi diye bildirim yaparsın

Yok yok yine mezuniyete yan çizdi seni tutuyorum :)))))) yanlış ata oynadım sen onun üstüne 20 kg alır ondan önce mezun olursun
İkimizinde 4 kilosu vardı mezun oldum gittim geri geldim hilal hala aynı kiloda. şimdi benim yine 4 kilo fazlam vardı kaldı 3 kilo. Yine hilalden önce alt listeden mezun olursam artık internetini kesip telefondan tarayıcısını silip evrenin anlamını sorgulaması lazım

Ben yağdan gidim gidim veriyorum tatlım

Mest kayısılı form
5 lira değil mi o doğuşunki de indirime girmiş migrosta 5.80 ondan da alabilirsin benim gibi kronik kabızı bile tuvaletten çıkarmıyor. Bende diyorum millet kadınlar kulübünde kayısılı form çay diye diye neden bu kadar övüyor şimdi anladım neden övdüklerini artık bende övüyorum

Anladım eşleşme durumları, ben de acaba vücut ölçüleri mi bildiriyoruz diye merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…