- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.501
Ya kaptanım sizde onu tutuyorsunuz ama olmaz ki daha menüsünü bile paylaşmamaya çalışıyor bayram diye üçkağıtçıBak yine hiç emoji yokEceZ baştan aşağı palavra bir yazı :))))
Ben senin b12in olurum canım sıkıntı yok sık sık yeme yeemmeeee yeme diye gününü zehir ederim istrsen :))neyse hiç bu yollara girmeyelim önümüzdeki etapta tek başıma mezun olmak istemiyorum mezuniyet partisi yapcaz kız bize özelllll diğerlerine yapılmadı hiçç
Bayılcam tutunÇift e standarta karşıyım ben onlara yapılmadıysa bende partili etapta mezun olmam asla
Cır cır oluyor oluyor geliyor eksiyim ben
Yok yok yine mezuniyete yan çizdi seni tutuyorum :)))))) yanlış ata oynadım sen onun üstüne 20 kg alır ondan önce mezun olursunYa kaptanım sizde onu tutuyorsunuz ama olmaz ki daha menüsünü bile paylaşmamaya çalışıyor bayram diye üçkağıtçı
Form çayı aldım bende rahat olYa kaptanım sizde onu tutuyorsunuz ama olmaz ki daha menüsünü bile paylaşmamaya çalışıyor bayram diye üçkağıtçı
Yarın 2 kilo veriyim de görsen tartıda sende artık sabah 7den 12ye kadar koşup 300 eksi diye bildirim yaparsınDemi havalı havalı benide alın listeye yok cumartesi şu kadardim perşembe bu kadr eksiyim. 1 hafta oldu o verdiğin eksileri alıp geri vereli. Ama işte eksi mi ekşi bilmiyor ki yağ mi şu mu
Ha bak bu doğru ben mezun olasıya bu 20 kg olur. Bi kabız olmasına bakarYok yok yine mezuniyete yan çizdi seni tutuyorum :)))))) yanlış ata oynadım sen onun üstüne 20 kg alır ondan önce mezun olursun
Şuan ne yarıştırdığınızın farkında mısınızForm çayı aldım bende rahat ol
Yok koşmayacam artı gelecemYarın 2 kilo veriyim de görsen tartıda sende artık sabah 7den 12ye kadar koşup 300 eksi diye bildirim yaparsın
İkimizinde 4 kilosu vardı mezun oldum gittim geri geldim hilal hala aynı kiloda.Yok yok yine mezuniyete yan çizdi seni tutuyorum :)))))) yanlış ata oynadım sen onun üstüne 20 kg alır ondan önce mezun olursun
EvetŞuan ne yarıştırdığınızın farkında mısınız
Ne aldın doğuş kayısılı form mu ay çok fena o birkaç gün içmicem benForm çayı aldım bende rahat ol
Şuan ne yarıştırdığınızın farkında mısınız
Ben yağdan gidim gidim veriyorum tatlımİkimizinde 4 kilosu vardı mezun oldum gittim geri geldim hilal hala aynı kiloda.şimdi benim yine 4 kilo fazlam vardı kaldı 3 kilo. Yine hilalden önce alt listeden mezun olursam artık internetini kesip telefondan tarayıcısını silip evrenin anlamını sorgulaması lazım
Mest kayısılı formNe aldın doğuş kayısılı form mu ay çok fena o birkaç gün içmicem ben
5 lira değil mi o doğuşunki de indirime girmiş migrosta 5.80 ondan da alabilirsin benim gibi kronik kabızı bile tuvaletten çıkarmıyor. Bende diyorum millet kadınlar kulübünde kayısılı form çay diye diye neden bu kadar övüyor şimdi anladım neden övdüklerini artık bende övüyorumMest kayısılı form
Anladım eşleşme durumları, ben de acaba vücut ölçüleri mi bildiriyoruz diye merak etmiştimMevcut haftanın bodyleri örneğin böyleydi canım buradan hareketle anlarsın sanırım yeni haftada senide ekleyeceğim tabi :)
Menüde etiket yapmana gerek yok zaten menü spor sayfası arada sohbet olmadığı için kaynamıyor menüler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?