Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecen hafta : 55.6
Bu hafta : 55.3
Aradaki fark : 0.3
Oran : %1.85

Ya illa bu Cuma gunleri kg degisecek. Normalde dun onceki gun tam 55 tartiliyordum. Bugun boyle tartildim. Su an siskinlik var ve neyseki reglimin 3. Gunu normalde ben simdiye en az 1 kg almistim fazladan eksideyim.

Günaydın, iyi bayramlar :)

Sabah tartım 56.8.

59.1/56.8/2.3/%3.89

Haftaya hedefim 55.9
Cherry Mom

Eki Görüntüle 2669880
Eki Görüntüle 2669886
Geçen hafta 55.8
Bu hafta koruyabilirim inşallah
Oran 1,4
Tebrikler kızlar

Kahvaltı
1 dilim ekmek
30 gr peynir
10 zeytin

Ara
300 gr karpuz
Salatalık

Akşam
Kabak yemeği
1 kase yoğurt

2 lt su

10 bin adım
10 dk bölgesel Cherry Mom pacman
Bana rağmen çok iyisin dostum. Helal olsun. Kişiliklerimiz yer değiştirdi sanırım. Spor hariç tam benim menülerden

Benimde durumlar böyle kızlar 61,2 cuma 61,3 düm ama pazarttesi 61,6 idim
Birde şimdi eşim evde diye tartı öncesi spor yapamadım ve WC ye çıkamadım haftaya iyi olacak inşallah

Eklentiler

• IMG_20200731_102904.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 15
Maşallah canım o kiloda çok iyi vermişsin valla diyette ilk haftan mıydı ilk haftaysa ödem gitmiştir diyeceğim ama grupta 2. haftadaysan cidden süper bir rakam haftaya listeye girer misin bilmiyorum ama girersen çook iyi bir yüzde yakalarsın diye düşünüyorum %8 mi olur artık ne olur

Canımmm çok teşekkür ederim, ben de çok mutlu oldum, evet birinci haftam bilmiyorum belki ödemdir ancak regl dönemimdeyim aslında normalde daha çok ödemim oluyor regl dönemimde ama hem 1 hafta boyunca dikkat ederek hem de sizden aldığım motivasyonla 1 haftada 2.6 kilo vermişim valla Asıl listeye girmeden mezun olacağım bu gidişle inşallah bu haftayı da atlatırsam önümüzdeki cuma 54 leri görmek istiyorum bir de pazartesinden itibaren yeni bir programa başlamak istiyorum. Yine pzt yazarım sizlerin de fikirlerini alıp öyle başlarım..

Süper peki karabuğdayı bir daha yaptın mı tavsiye eder misin? O zaman almıştım, kaldı öyle, haşlasam mı şimdi diyet sürecinde..
Bende detoks gibi oldu 1 haftada 2 kilo verdim ama sadece karabuğday ve kefir tükettim. Ama bi ay o kiloyu sabitlemeye çalıştım. Tek tip beslenme olduğu için benim dengemi bozdu. Haftada 1 kg veriyorken karabugdayla 2 kg verdim ama 1 ayda o iki kiloyla kaldım yapmasaydım 2 değil 4 kilo verebilirdim belki bi de ben direk diyetin basında yaptım duraklamada falan yapsam olurdu ben baslar başlamaz dengemi bozdum birde kabızlık sorunu oldu. Bu şekilde tavsiye etmem ama arada salatasını pilavını yapabilirsin glutensiz çünkü pilav olarak tuketiyorum arada bi salatalara katıyorum tok tutuyor gerçekten ama normal beslenme düzenin e ekleyebilirsin ama tek basina gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…