- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.541
Kg larimiz cok yakin :) hedef 50 benim milim milim gidiyor ancak
Günaydınnn ♥ Sevdiklerimize yaklaşmaktan korkmadığımız, doya doya sarıldığımız bayramlara kavuşmak ümidiyle, herkese mutlu ve sağlık dolu bayramlar diliyorum
Ekte güncel kilomu görebilirsiniz, 58.3 ile başlamıştım ve 1 haftada sonuç;
yüzdeyi umarım doğru hesaplamışımdır
Yüzde oran= 4,45969125
Günaydın, iyi bayramlar :)
Sabah tartım 56.8.
59.1/56.8/2.3/%3.89
Haftaya hedefim 55.9
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2669880
Tebrikler kızlarGecen hafta : 55.6
Bu hafta : 55.3
Aradaki fark : 0.3
Oran : %1.85
Ya illa bu Cuma gunleri kg degisecek. Normalde dun onceki gun tam 55 tartiliyordum. Bugun boyle tartildim. Su an siskinlik var ve neyseki reglimin 3. Gunu normalde ben simdiye en az 1 kg almistim fazladan eksideyim.
Bana rağmen çok iyisin dostum.Kahvaltı
1 dilim ekmek
30 gr peynir
10 zeytin
Ara
300 gr karpuz
Salatalık
Akşam
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
10 bin adım
10 dk bölgeselCherry Mom pacman
Sanada iyi bayramlar paccim bolca et yiyin derkenHerkese iyi bayramlar dostlarım. Umarım herkes sevdikleriyle beraberdir.Buradakiletin tatlış yanaklarından, bebişlerinin de gözlerinden öperim. Bolca et yiyin bugün hahahaha
Geçen hafta 83.2
Bu hafta 83.0
0.25
Maşallah canım o kiloda çok iyi vermişsin vallaGünaydınnn ♥ Sevdiklerimize yaklaşmaktan korkmadığımız, doya doya sarıldığımız bayramlara kavuşmak ümidiyle, herkese mutlu ve sağlık dolu bayramlar diliyorum
Ekte güncel kilomu görebilirsiniz, 58.3 ile başlamıştım ve 1 haftada sonuç;
yüzdeyi umarım doğru hesaplamışımdır
Yüzde oran= 4,45969125
ne güzel vermissinGünayydınnn fıstıklarım herkese az yağlı az karbonhidratlı ve bol gülücüklü bol neşeli bir bayram diliyorum.
Geçen cuma(Cumartesi ama cuma sayıyorum): 56.7
Bu cuma: 54.7
Fark: 2 kg
Yüzde: 3,53
Sağol balım inşallah haftaya bugün 52lerde gezicemne güzel vermissintebrikler
Canımmm çok teşekkür ederim, ben de çok mutlu oldum, evet birinci haftam bilmiyorum belki ödemdir ancak regl dönemimdeyim aslında normalde daha çok ödemim oluyor regl dönemimde ama hem 1 hafta boyunca dikkat ederek hem de sizden aldığım motivasyonla 1 haftada 2.6 kilo vermişim vallaMaşallah canım o kiloda çok iyi vermişsin valladiyette ilk haftan mıydı ilk haftaysa ödem gitmiştir diyeceğim ama grupta 2. haftadaysan cidden süper bir rakam haftaya listeye girer misin bilmiyorum ama girersen çook iyi bir yüzde yakalarsın diye düşünüyorum %8 mi olur artık ne olur
Bende detoks gibi oldu 1 haftada 2 kilo verdim ama sadece karabuğday ve kefir tükettim. Ama bi ay o kiloyu sabitlemeye çalıştım. Tek tip beslenme olduğu için benim dengemi bozdu. Haftada 1 kg veriyorken karabugdayla 2 kg verdim ama 1 ayda o iki kiloyla kaldım yapmasaydım 2 değil 4 kilo verebilirdim belki bi de ben direk diyetin basında yaptım duraklamada falan yapsam olurdu ben baslar başlamaz dengemi bozdum birde kabızlık sorunu oldu. Bu şekilde tavsiye etmem ama arada salatasını pilavını yapabilirsin glutensiz çünkü pilav olarak tuketiyorum arada bi salatalara katıyorum tok tutuyor gerçekten ama normal beslenme düzenin e ekleyebilirsin ama tek basina gerek yok benceSüper peki karabuğdayı bir daha yaptın mı tavsiye eder misin? O zaman almıştım, kaldı öyle, haşlasam mı şimdi diyet sürecinde..
Sen bide bugün görBana rağmen çok iyisin dostum.Helal olsun. Kişiliklerimiz yer değiştirdi sanırım. Spor hariç tam benim menülerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?