- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.561
İlk hafta hızlı veriliyor gelecek haftalarda gram hesabına düşecek moralini bozmasın bende de öyle oldu çünkü.Canımmm çok teşekkür ederim, ben de çok mutlu oldum, evet birinci haftam bilmiyorum belki ödemdir ancak regl dönemimdeyim aslında normalde daha çok ödemim oluyor regl dönemimde ama hem 1 hafta boyunca dikkat ederek hem de sizden aldığım motivasyonla 1 haftada 2.6 kilo vermişim valla ☺ Asıl listeye girmeden mezun olacağım bu gidişleinşallah bu haftayı da atlatırsam önümüzdeki cuma 54 leri görmek istiyorum bir de pazartesinden itibaren yeni bir programa başlamak istiyorum. Yine pzt yazarım sizlerin de fikirlerini alıp öyle başlarım..
:) Evet canımİlk hafta hızlı veriliyor gelecek haftalarda gram hesabına düşecek moralini bozmasın bende de öyle oldu çünkü.Boyumuz yakınmış ben 4 cm uzunum senden sadece. Yaşlarımızda yakın sen benden 2 yaş büyüksün. İşin komiği hedeflerimiz de aynı 52. Benim de 2.7 kg kaldı ben 2 haftaya ulaşmayı düşünüyorum şu bayramda patlamazsam. Seninde durum haftaya listeye giriş diğer hafta mezuniyet gibi duruyor tam bilemedim Cherry Mom kaptanım daha iyi bilir
Günaydın canım iyi Bayramlar umarım kasdır bu hafta daha çok spor yaptınCherry Mom valla bende dikkat etmeme rağmen + geldim. Kas yapmışımdır diye umuyorum Aslında komik yanı yok bunun ama çokta stres yaptım. Bu defa çok zorlanıyorum nedense. Birde menü yazma işim benim bir sonraki güne sarkıyor genelde. 12 ye yetişemiyorum gerçekten. Benim çocuklar maşallah yarasa gibiler uyutana kadar canım çıkıyor. Herkesin yaşam tarzı farklı ve benim herkese de saygım var bu konuda.
Yani kaptancım hanemde çarpı olacak ama menülerimi geçte olsa paylaşacağım. Tabii ki yetiştirebilirsem 12den önce de yazarım.
Bu arada kilom 85,6elim yüzdeye gitmiyor yemin ediyorum. Kahvaltı yapacağız sonra hesaplamasını yapar yazarım.
İyi bayramlar canımGünaydın
Iyi bayramlar
Ben tabiki artiyim ama spor falan yapayım mi ne yapayım artı gelenler siz yapacak mısınız
Yağsız yerini ızgara yapalım biz.Sanada iyi bayramlar paccim bolca et yiyin derken
Sen bide bugün gör
Ben de +400 üm. Hala buraya yazmaya yüzüm yok.Eki Görüntüle 2669928
900 gr artiyim ama bana göre büyük eksiyim. Sporsuz kansız tersiz 6 ları görmek büyük sevinç. Pazartesi dr spor falan yapmadan tartılmıştım 69.3 idi 500 gr sporsuz fark. Artı olsam bile bu fark benim için gayet iyi hemde detokssuz bir haftapacman ortim artı olduğuma bakma yarış yok diye detoks yapmadım sporda yapmadım yoksa -300 garanti
Emin misinBen de +400 üm. Hala buraya yazmaya yüzüm yok.Ama bu hafta full spor yapacağım ve dikkt edeceğim. Beni motive eden şeyler oldu bugün. Acaba ortilerimiz değişecek mi? Ben bi şey anlamadım. Bence diğer haftaya kadar orti kalabiliriz
Ben aslında yıllarca 52-51 bandıydadım ancak ah şu korona yok mu koronaİlk hafta hızlı veriliyor gelecek haftalarda gram hesabına düşecek moralini bozmasın bende de öyle oldu çünkü.Boyumuz yakınmış ben 4 cm uzunum senden sadece. Yaşlarımızda yakın sen benden 2 yaş büyüksün. İşin komiği hedeflerimiz de aynı 52. Benim de 2.7 kg kaldı ben 2 haftaya ulaşmayı düşünüyorum şu bayramda patlamazsam. Seninde durum haftaya listeye giriş diğer hafta mezuniyet gibi duruyor tam bilemedim Cherry Mom kaptanım daha iyi bilir
Anlatamaz cok kisa sürdüBen aslında yıllarca 52-51 bandıydadım ancak ah şu korona yok mu korona ☺ Seni de tebrik ederim daha yüksek kilolardan düşmüşsün sen 52’ye. 52 kilo olmak nasıl bir duyguydu anlatsanahatırlayalım tekrardan
La kendini ekledin de beni niye şişmanlattın***5.Takım Bayram Etabı ***
emnis(61,3/
Cagrihilal1(67,9/68,8/-0,9/%-1,32)
balpamuk(64,4/
Suskunhanim(55.8/
pacman (63,0/
0zlem (73,6/
Calypso95 (69.4/
UmutluBen(77.7/
Ozgenurrrr (66/
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
EceZ ( 56,7/58,8/-1,1/%-3,99 ) mezun üye hedef kg 52
ayvacicegi( ) 668.etapta 52,4 kg ile izne ayrılan üye
beyazinci (58,3) mezun üye geri döndü
Fancynancy (84,4/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (83,3/)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
SaskinAnne ( 83,2/) yeni üye başlangıç tarihi : 02.07.2020 başlangıç kilo: 84,7 hedef kg : 65
Asya2600 (61,7/ yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (65,6) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
mavimli ( 84/) 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85
Amor-a ( 55,6) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
redsonja87 ( 58/ ) yeni üye başlangıç tarihi 24.07.20 başlangıç kilo 58 hedef kg 52
kirmizigitar (67,6 ) yeni üye başlangıç tarihi 27.07.20 başlangıç kilo 67,6 hedef kilo 53
Noona_noona ( 78/ ) 645.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye başlangıç tarihi 28.07.20 başlangıç kilo 78 hedef kg 65
mavihanm ( 87,9/ ) yeni üye başlangıç tarihi 30.07 başlangıç kilo 87,9 hedef kg 50
Ben 49 kiloları da gördüm balım 49-52 arası 34 beden oluyorsun zaten bütün elbiseler müthiş oluyor bikini mayo ne alırsan al muhteşem duruyor. Kotları çat diye giyiyorsun üstüne en basit bir kot tişört kombini bile yapsan çok harika duruyor. Ah ah ne günlerdi valla hatırlattın özledikBen aslında yıllarca 52-51 bandıydadım ancak ah şu korona yok mu korona ☺ Seni de tebrik ederim daha yüksek kilolardan düşmüşsün sen 52’ye. 52 kilo olmak nasıl bir duyguydu anlatsanahatırlayalım tekrardan
Yürü git burdanAnlatamaz cok kisa sürdü
Bu iyi geldiBen 49 kiloları da gördüm balım 49-52 arası 34 beden oluyorsun zaten bütün elbiseler müthiş oluyor bikini mayo ne alırsan al muhteşem duruyor. Kotları çat diye giyiyorsun üstüne en basit bir kot tişört kombini bile yapsan çok harika duruyor. Ah ah ne günlerdi valla hatırlattın özledik
Dün gece yatarken yarın ne yesem diye yattım fena açlık vardı ama şuan orta şekerliyim. Daha diyeti bozmadım kendimi sokaklara vurucam bozmamak için de evde olunca yüzde 100000 bozuyorum çünküBu iyi geldi ☺ Şimdi biz bu gaz ve motivasyonla bayramı hasarsız atlatırız dimi kızlar, kaçamak yapmak yok..
Süpersin canımGünayydınnn fıstıklarım herkese az yağlı az karbonhidratlı ve bol gülücüklü bol neşeli bir bayram diliyorum.
Geçen cuma(Cumartesi ama cuma sayıyorum): 56.7
Bu cuma: 54.7
Fark: 2 kg
Yüzde: 3,53
Evet bu hafta bi talihsizlik yaşadık çok doğru. Ama bu hafta çok başka olacak.Emin misinbenimle orti olalı burdaki varlığını sorguluyorsun inzivaya cekildin resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?