- 23 Mart 2016
- 30.969
- 92.161
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.581
Kıralım şeytanının bacağınıEvet bu hafta bi talihsizlik yaşadık çok doğru. Ama bu hafta çok başka olacak.
Aaa geçtiniz mi bizi yoksa. Ece mi 1. Oldu.Kızlar spor tablosunu paylaşacağım sonuca şok oldum
Kalsın kalsın bi çöküş daha izleyemeyeceğimBirde ortileri aynenn devam ettirelim mi ? Aktif olmayan listeden çıkan ve giren kişileri düzelteceğim onun dışında aynen devam kalsın mı ?? Pek aktif kullanamadık
Süper olmuşHaftalık spor tablomuz ♥ bakınız no kilo yes fit tamı tamına eşit puan şaka gibitebriklerr kızlar
Bireyselde 1. 2737 puan ile C Cagrihilal1
Eki Görüntüle 2669951
Zip yarışını unutmasaydım birinciydik. Bide dünkü adımlar 12 bin olmuştu benim ama eşitlik güzelHaftalık spor tablomuz ♥ bakınız no kilo yes fit tamı tamına eşit puan şaka gibitebriklerr kızlar
Bireyselde 1. 2737 puan ile C Cagrihilal1
Eki Görüntüle 2669951
Hahahahahahah cidden yapalım Hilal. Orti olsak da olmasak da... Hepimiz ortiyiz! Güzel bir spor programı arıyorum ama bulamıyorumKıralım şeytanının bacağınıhatta yakalamışken ağzını burnunu kıralım. Bize karışmak neymiş görsün .
Benim 1. Olmama niye şaşırsın kadın yaAaa geçtiniz mi bizi yoksa. Ece mi 1. Oldu.
Paco bırak şimdi kendini de kandırma bizi deGüzel bir spor programı arıyorum ama bulamıyorum
Ben dahil değilim olaya ama eski üye olarak fikir belirtiyim kaptanım menü işi sabaha bırakılabilir dediğiniz gibi böyle çok çarpı oluyor motivasyon kırıyor gruptaKızlar menülerin gece 12 de paylaşılması sorun oldu sanki değil mi ? Yetişemiyor gibisiniz özellikle coluk cocuk olanlar o saatten sonra aktif oluyorlar menüler aksiyor sanki
Mehfam menüleri eski düzende ertesi gün rapor etsen senin için sorun olur mu.yani benim gördüğüm kadarıyla öyle ama başka bir fikri olan varsa iletirse sevinirim belki alışma süreci herkes 12 ye alışılırdı ama bilemedim o çarpılar canımı sıkıyor
Yaa cidden ecez.Paco bırak şimdi kendini de kandırma bizi de
sahiden kacamak yapmayacak miyiz yani? vala memem siser bunca tatli cikolata et bollugunda oturup taze fasulye yersem.Bu iyi geldiŞimdi biz bu gaz ve motivasyonla bayramı hasarsız atlatırız dimi kızlar, kaçamak yapmak yok..
Pilates devam da spor tablosunda hiç sonuç yokYaa cidden ecez.Yarın başlayacağım bulursam güzel bi şey. Yoksa pilates devam...
Kız yapıyorsun bari sonyayı çekme yanına kendi kendine kilo alsahiden kacamak yapmayacak miyiz yani? vala memem siser bunca tatli cikolata et bollugunda oturup taze fasulye yersem.
memlekete geldim, istanbulda evimin konumu sebebiyle evden cikip spor yapma sansim yok ama burda yuruyus icin cok uygun ortam.
acikcasi planim homidigirtlak yeyip full yuruyus ve spor. l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?