Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

U UmutluBen Ben pandemiden sonra mayısın sonuna doğru katıldım gruba 65 kilo ile. Göbeğim belim bıngıl bıngıldı. Kot giyince belimden yağ taşardı. Basenlerim de armut gibi ortaya çıkardı. İç bacaklarım birbirine sürtüyordu yolda yürürken rahatsız ediyordu. Öyle bir anda erimedi hepsi bak 2 ay geçmiş daha yeni giriyorum 34 bedenlere o nedenle acele etme sabırlı ve istikrarlı ol balım. Kaçamaklar olacak benim 2.5 ayda en az 10 kere kaçamak yaptım ama önemli olan devamında kendini tutmak kaldığın yerden sürdürebilmek.

Şimdi ne belimden yağ taşıyor. Ne bacaklarım birbirine sürtüyor. Bugün biraz aynada baktım göbek bölgemde fazla bir yağlanma var bir de popomun şekil alması lazım o kadar inşallah eylül gibi onları da halledeceğim.

Karnitin alacaksan spordan yarım saat önce iç sıvı ise tabi. Bir de terletecek ve kalp atışını hızlandıracak kardiyovasküler egzersiz yap. Aç karnına içip yapabilirsen maksimum etki alırsın. Onu içip arkasına filtre kahve ya da türk kahvesi en olmadı nescafe sütsüz ile desteklersen 1 haftada çatır çutur yağ yakmaya başlarsın.

Ben de hardline thermo karnitin var 100 liraya aldım çeyreğini bitirdim spor yaptığım günler içiyorum sadece. Ama bugün de uzun süreli yürüyüşe çıkıyorum diye içtim evden çıkmadan yolda da hızlı hızlı yürüdüm hep yine etkisini gösterdi yani aç karnına.

Bende şu 6 lı basamaklara düşeyim bi keşke demek yerine iyki demek istiyorum. Mesela 93 den 70 e düşmek dert değil ama 6 lı basamaklar efsane gb duruyor. Mesala 100 olsam yine 70 dert değildi ama 70 olup 65 olmak istemek fiyorum ya hiç görmediğimden sanırım efsane geliyor. İnş canım inş haledicem bende öyle ya da böyle mezun olucam bırdan

U UmutluBen Günde en az 2-2.5 lt su iç mutlaka. bol bol protein et tavuk balık yumurta peynir yoğurt kefir, yeşil yapraklı sebzeler kabak ağırlıklı beslen. Yulaf ezmesi, yulaf kepeği, yemiş olarak ceviz ya da badem, meyve olarak avokado ve ananas çok etkili kilo verme konusunda.

Mesela menüne baktım hızlı ve sağlıklı kilo vermek için yeterli değil bence ben bugün senden daha düşük kalorili beslenmişimdir ama senden daha sağlıklı beslendim yoğurt ceviz kabak yumurta peynir keten tohumu gibi şeyler yedim. Yani aldığın kalori kadar ne yediğin de önemli eyvallah karpuz iyidir hoştur ama yüksek şeker içerir onun yerine daha düşük kalorili birçok meyveyi tercih edebilirsin. Ha karpuz yiyerek de kilo verirsin ama hani diyoruz ya aman bir an önce gitsin kilom diye. O zaman böyle ufak detaylara takılman gerekir meyvede bile doğrusunu seçmen gerekir. :)

Bende hardline kullandım baya hayatımda sonra yeni big joyu keşfettim ilk kez kullandığımda iyiydi ama evde 2. Kez aldım sevöedim tekrar hardline alcaktım nedense gözüme farklı bir öarka carptı termo değil fakat yinede desim denicem. İnş etkisini görürüm. Bende yarın saat önc aç karnına içip yapıyorum sporu ama onu içmeden önce fitre kahvemi içmeye caşısıyodum tabi genelde o zaman önce karnitin içip spora başlamadan filtreyi mi içeyim?

Düşersin öyle deme ara sıra geri alışların da olacak regl dönemlerinde özellikle. O dönemlerde pes etme yeterli. Bir de böyle bayramda seyranda amaan yiyeyim pazartesi devam ederim mantığı ile yaşama. Hayat boyu çok bayram çok merasim olacak. Her şeyde ölçülü olduğun sürece zaten kilo almazsın. :)

Biz spor salonunda hocalarla aç karnına 1 ölçek karnitin alıp bir 10 dk sonra filan da kahve içiyoruz. Salonda Türk kahvesi var ondan yapıyoruz. Ölçek de önemli tabi benim karnitinin 1 ölçeği 2000 mg. Ona göre alıyorum. Senin 1000 mg ise günde 2 ölçek alabilirsin mesela.

Body yapan hocalar 3000 mg alıyorlar misal ben o kadar almıyorum 2000 mg ile de zaten kilo verebiliyorum. Bu arada salonda 5 hocayız karnitin içmeyen yok üstüne bcaa falan filan da alıyorlar onlar kas geliştirdikleri için.

Ayartma takımı ayartma bari bayram demek yemek demek mi herşeyi kararında yiyip pişman olmuyorz sonra 2 3 günlük bayramın acısını aylarca geri kilo vereceğim eski kiloma döneceğim diye çekmek var

Valla bende dönüşünü bekliyorum canım
Walk için arada 1 gün boş bırakalım ya yarış her gün her gün olursa bir anlamı olmuyor monotonlaşıyor sen tabi zıplara katılmıyorsun biz zıpta yapıyoruz :))

Bende öyleydim canım oldum olası da balık etli bir kız oldum halada öyleyim ama 65 altına düştük mü düştük işte 50 Ler bana hayal

Hayırlı bayramlar herkese
Menü hususunda bilmiyorum o zmn. Nasıl derseniz öyle yaparım ben

Sabah kaç gibi açıklayım?
Umarım herkes dikkat eder ve iyice gevşeklik göstermez
Sanada iyi bayramlar kuzum
Tatlım senin canın kaçta istiyor ise o gün kaçta müsait olursan o saatte paylaş bizim içinn saabhın köründe paylaşma sakın dediğim gibi o senin kontrolünde, saadece ertesi gün olsun yeterli
Gevşeklik için takip edeceğiz artık ama 12 .30 1 de yazan insanda olsun istemedim

Anladim, ben zaten 1 hafta her ogun yiyemem herhalde, sikilirim (sana helal olsun :) ). Belki hedefe cok yakinken duraklama olursa gerek olabilir. O zaman yarin ogle menusunde bi deneyeyim, sadece sicak su da bekletmek yeterli galiba?

Estağfurullah
Hem yaz dönemi hem bayram dönemi olduğu için çok üsteleyemiyorum taki ekip listesine zarar gelene kadar ama bayram sonrası biraz daha takip etmek ve tedbir almak gerekecek tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…