- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.621
Karnitin alacaksan spordan yarım saat önce iç sıvı ise tabi. Bir de terletecek ve kalp atışını hızlandıracak kardiyovasküler egzersiz yap. Aç karnına içip yapabilirsen maksimum etki alırsın. Onu içip arkasına filtre kahve ya da türk kahvesi en olmadı nescafe sütsüz ile desteklersen 1 haftada çatır çutur yağ yakmaya başlarsın.Ecez ya hayatimda 65 alti gormedim yani boyle bir rakam hatirlamiyorum ve beynim beni engelliyor bu kilolara inemezsin sen oyle incecik bir kadin degilsin diyor. O yuzden elimden geldigince inicem ama bir yanim 65 alti icin umutlanma 65 olda sukret diyor. Ins dedigin gb benimde gider. O yuzden suan tek umudumu insanty veya p90x e bagladim ama bulamiyorum cdleri cildiricamordaki degisimleri gordukce 30 gunluk kampa girip denemeliyiM diyorum. L karnitinimide siparis ettim annemin evinede bu sefer farkli bir marka denicem. Sen hangisini kullaniyorsub?
Bende şu 6 lı basamaklara düşeyim bi keşke demek yerine iyki demek istiyorum. Mesela 93 den 70 e düşmek dert değil ama 6 lı basamaklar efsane gb duruyor. Mesala 100 olsam yine 70 dert değildi ama 70 olup 65 olmak istemek fiyorum ya hiç görmediğimden sanırım efsane geliyor. İnş canım inş haledicem bende öyle ya da böyle mezun olucam bırdanU UmutluBen Ben pandemiden sonra mayısın sonuna doğru katıldım gruba 65 kilo ile. Göbeğim belim bıngıl bıngıldı. Kot giyince belimden yağ taşardı. Basenlerim de armut gibi ortaya çıkardı. İç bacaklarım birbirine sürtüyordu yolda yürürken rahatsız ediyordu. Öyle bir anda erimedi hepsi bak 2 ay geçmiş daha yeni giriyorum 34 bedenlere o nedenle acele etme sabırlı ve istikrarlı ol balım. Kaçamaklar olacak benim 2.5 ayda en az 10 kere kaçamak yaptım ama önemli olan devamında kendini tutmak kaldığın yerden sürdürebilmek.
Şimdi ne belimden yağ taşıyor. Ne bacaklarım birbirine sürtüyor. Bugün biraz aynada baktım göbek bölgemde fazla bir yağlanma var bir de popomun şekil alması lazım o kadar inşallah eylül gibi onları da halledeceğim.
Bende hardline kullandım baya hayatımda sonra yeni big joyu keşfettim ilk kez kullandığımda iyiydi ama evde 2. Kez aldım sevöedim tekrar hardline alcaktım nedense gözüme farklı bir öarka carptı termo değil fakat yinede desim denicem. İnş etkisini görürüm. Bende yarın saat önc aç karnına içip yapıyorum sporu ama onu içmeden önce fitre kahvemi içmeye caşısıyodum tabi genelde o zaman önce karnitin içip spora başlamadan filtreyi mi içeyim?Karnitin alacaksan spordan yarım saat önce iç sıvı ise tabi. Bir de terletecek ve kalp atışını hızlandıracak kardiyovasküler egzersiz yap. Aç karnına içip yapabilirsen maksimum etki alırsın. Onu içip arkasına filtre kahve ya da türk kahvesi en olmadı nescafe sütsüz ile desteklersen 1 haftada çatır çutur yağ yakmaya başlarsın.
Ben de hardline thermo karnitin var 100 liraya aldım çeyreğini bitirdim spor yaptığım günler içiyorum sadece. Ama bugün de uzun süreli yürüyüşe çıkıyorum diye içtim evden çıkmadan yolda da hızlı hızlı yürüdüm hep yine etkisini gösterdi yani aç karnına.
Yaparsin ya. Pilates yap yanina da yürüyüşle biraz bölgesel ekle yeterYapalım diyorum, neden inanmıyorsunuz a aaa
Düşersin öyle deme ara sıra geri alışların da olacak regl dönemlerinde özellikle. O dönemlerde pes etme yeterli. Bir de böyle bayramda seyranda amaan yiyeyim pazartesi devam ederim mantığı ile yaşama. Hayat boyu çok bayram çok merasim olacak. Her şeyde ölçülü olduğun sürece zaten kilo almazsın. :)Bende şu 6 lı basamaklara düşeyim bi keşke demek yerine iyki demek istiyorum. Mesela 93 den 70 e düşmek dert değil ama 6 lı basamaklar efsane gb duruyor. Mesala 100 olsam yine 70 dert değildi ama 70 olup 65 olmak istemek fiyorum ya hiç görmediğimden sanırım efsane geliyor. İnş canım inş haledicem bende öyle ya da böyle mezun olucam bırdan
Biz spor salonunda hocalarla aç karnına 1 ölçek karnitin alıp bir 10 dk sonra filan da kahve içiyoruz. Salonda Türk kahvesi var ondan yapıyoruz. Ölçek de önemli tabi benim karnitinin 1 ölçeği 2000 mg. Ona göre alıyorum. Senin 1000 mg ise günde 2 ölçek alabilirsin mesela.Bende hardline kullandım baya hayatımda sonra yeni big joyu keşfettim ilk kez kullandığımda iyiydi ama evde 2. Kez aldım sevöedim tekrar hardline alcaktım nedense gözüme farklı bir öarka carptı termo değil fakat yinede desim denicem. İnş etkisini görürüm. Bende yarın saat önc aç karnına içip yapıyorum sporu ama onu içmeden önce fitre kahvemi içmeye caşısıyodum tabi genelde o zaman önce karnitin içip spora başlamadan filtreyi mi içeyim?
Kaçamak daha yapmadım ama bol etli bi menü olacakhayirli bayramlar kizlar,varmi cok kacamak yapan
Teşekkürler eline sağlık canım
sahiden kacamak yapmayacak miyiz yani? vala memem siser bunca tatli cikolata et bollugunda oturup taze fasulye yersem.
memlekete geldim, istanbulda evimin konumu sebebiyle evden cikip spor yapma sansim yok ama burda yuruyus icin cok uygun ortam.
acikcasi planim homidigirtlak yeyip full yuruyus ve spor. l
Valla bende dönüşünü bekliyorum canımTamam canim cok iyi oldu bu, cok tesekkur ederim
Bu arada kilom 65.
İnan elimden geldigince diyetten cikmiyorum. Hatta dun bayramda yapacagim kacamaklar icin listede denge olsturduk birlikte. Sporumu elimden geldigince yapiyorum. Ama iste memlekette olunca cok yansitamiyorum buraya. Agustos 25inde donuyoruz. Ondan sonra kovsaniz da cikmam burdan. 6.takimdayken de kaptan haftalik msjlari sayiyordu, ben ve bir kac arkadasinkini sayamiyorduevet suan bu msj cok utopik gorundu sizlere de insallah agustos sonu tam olarak sahalara donecegim
Bir de oneri sunmak istiyorum nacizane, sali gunu de walk yapabilir miyiz
Hepinize iyi bayramlar
Bende öyleydim canım oldum olası da balık etli bir kız oldum halada öyleyim ama 65 altına düştük mü düştük işteEcez ya hayatimda 65 alti gormedim yani boyle bir rakam hatirlamiyorum ve beynim beni engelliyor bu kilolara inemezsin sen oyle incecik bir kadin degilsin diyor. O yuzden elimden geldigince inicem ama bir yanim 65 alti icin umutlanma 65 olda sukret diyor. Ins dedigin gb benimde gider. O yuzden suan tek umudumu insanty veya p90x e bagladim ama bulamiyorum cdleri cildiricamordaki degisimleri gordukce 30 gunluk kampa girip denemeliyiM diyorum. L karnitinimide siparis ettim annemin evinede bu sefer farkli bir marka denicem. Sen hangisini kullaniyorsub?
İyi bayramlar canımhayirli bayramlar kizlar,varmi cok kacamak yapan
Ekmeksizzzz olsunnn balımmmmmKaçamak daha yapmadım ama bol etli bi menü olacakbiz sabah öğle akşam et yeriz kurbanda
Hayırlı bayramlar herkese
Menü hususunda bilmiyorum o zmn. Nasıl derseniz öyle yaparım ben
Sabah kaç gibi açıklayım?
Umarım herkes dikkat eder ve iyice gevşeklik göstermez
Anladim, ben zaten 1 hafta her ogun yiyemem herhalde, sikilirim (sana helal olsun :) ). Belki hedefe cok yakinken duraklama olursa gerek olabilir. O zaman yarin ogle menusunde bi deneyeyim, sadece sicak su da bekletmek yeterli galiba?Bende detoks gibi oldu 1 haftada 2 kilo verdim ama sadece karabuğday ve kefir tükettim. Ama bi ay o kiloyu sabitlemeye çalıştım. Tek tip beslenme olduğu için benim dengemi bozdu. Haftada 1 kg veriyorken karabugdayla 2 kg verdim ama 1 ayda o iki kiloyla kaldım yapmasaydım 2 değil 4 kilo verebilirdim belki bi de ben direk diyetin basında yaptım duraklamada falan yapsam olurdu ben baslar başlamaz dengemi bozdum birde kabızlık sorunu oldu. Bu şekilde tavsiye etmem ama arada salatasını pilavını yapabilirsin glutensiz çünkü pilav olarak tuketiyorum arada bi salatalara katıyorum tok tutuyor gerçekten ama normal beslenme düzenin e ekleyebilirsin ama tek basina gerek yok bence
EstağfurullahBen dahil değilim olaya ama eski üye olarak fikir belirtiyim kaptanım menü işi sabaha bırakılabilir dediğiniz gibi böyle çok çarpı oluyor motivasyon kırıyor gruptatabi Reyyan uygun ise :) ikinci konu sadece menü paylaş çık cuma günü de gel kilo bildir olayı bence çok yanlış bu şekilde hiçbir katkı olmuyor takıma siz valla çok iyi sabır ediyorsunuz ben olsam bayram temizliği yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?