Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pilates devam da spor tablosunda hiç sonuç yok senin Pilatesten kastın klozete oturup kalkmak yatağa yatıp kalkmak tv karşısına oturmak mı nedir ben anlam veremiyorum ki arkadaş
Yok yok şimdilerde yapmıyorum zaten. Bugün güzel program bulamazsam pilates yapıcam yarın onu dedim. Ben tembelim arkadaşlar, kabul edin artık

Ben yapmayı düşünmüyorum ancak bir yanımda baklavalar öteki yanımda sarmalar börekler varken ne kadar direnebilirim bilmiyorum. Şu an için fire vermedim. Birbirimizi burada piş pişlersek bence başarabiliriz, güç içimizde kızlar

Pilates devam da spor tablosunda hiç sonuç yok senin Pilatesten kastın klozete oturup kalkmak yatağa yatıp kalkmak tv karşısına oturmak mı nedir ben anlam veremiyorum ki arkadaş
1 kere yapmıştı nasıl unutursun ece ona devam edecek. Ayrıca kız sporda aramiyor spor programı arıyor devamliliktan bahsediyor. Pilates gibi mi devam onu bilmem.

Tamam canim cok iyi oldu bu, cok tesekkur ederim
Bu arada kilom 65.
İnan elimden geldigince diyetten cikmiyorum. Hatta dun bayramda yapacagim kacamaklar icin listede denge olsturduk birlikte. Sporumu elimden geldigince yapiyorum. Ama iste memlekette olunca cok yansitamiyorum buraya. Agustos 25inde donuyoruz. Ondan sonra kovsaniz da cikmam burdan. 6.takimdayken de kaptan haftalik msjlari sayiyordu, ben ve bir kac arkadasinkini sayamiyordu evet suan bu msj cok utopik gorundu sizlere de insallah agustos sonu tam olarak sahalara donecegim
Bir de oneri sunmak istiyorum nacizane, sali gunu de walk yapabilir miyiz
Hepinize iyi bayramlar

Kız yapıyorsun bari sonyayı çekme yanına kendi kendine kilo al

su ana kadar bende fire vermedim. kahvalti da peynir zeytin oglende zeytinyagli yedim. bir iki tatli kacamagindan fazlasini yapmam sanirim. siz bana uymayin tabiki bu bollukta tutabiliyosaniz kendinizi tutun

su ana kadar bende fire vermedim. kahvalti da peynir zeytin oglende zeytinyagli yedim. bir iki tatli kacamagindan fazlasini yapmam sanirim. siz bana uymayin tabiki bu bollukta tutabiliyosaniz kendinizi tutun
Ee süper işte.. Ben inanıyorum başarıcaksın, ilk günü atlattık sayılır zaten geriye ne kaldı ki?

Bu msji yeni okuyorum, kesinlikle katiliyorum. 1 gun sonra eksikler belirlense cok iyi olur eger oluru varsa.

Hayırlı bayramlar herkese
Menü hususunda bilmiyorum o zmn. Nasıl derseniz öyle yaparım ben

Sabah kaç gibi açıklayım?
Umarım herkes dikkat eder ve iyice gevşeklik göstermez

Ee süper işte.. Ben inanıyorum başarıcaksın, ilk günü atlattık sayılır zaten geriye ne kaldı ki?
Aynen bende bugünü firesiz geçirdim çok mutlu ve huzurluyum Benim için kaldı 2 gün cumartesi ve pazar. Pazartesi zaten iş başı yapıcam sorun yaşamıyorum iş yerinde. Evde olmak beni diyeti bozmaya yöneltiyor sadece. :/
Hayırlı bayramlar herkese
Menü hususunda bilmiyorum o zmn. Nasıl derseniz öyle yaparım ben

Sabah kaç gibi açıklayım?
Umarım herkes dikkat eder ve iyice gevşeklik göstermez
Sabah kalkınca yapıştır balım sabaha kadar paylaşmayan da paylaşmasın artık o kadar da devenin nalı yani

İnşallah bakalım cnm

Bu iyi geldi ☺ Şimdi biz bu gaz ve motivasyonla bayramı hasarsız atlatırız dimi kızlar, kaçamak yapmak yok..
Ben hiç bir zaman müthiş bir bedene sahip olmadım ya acaba sorun benim kilom daha mı aşağıda olması gerekiyor ben 65 kilo olduüumda bile kot beyaz tshirt kombini efsane durmadı. Çok özendim sana ece ya senin boyun kaçtı bko fln ama belki sen imce belli kalcalı bir bayansın ondan efsane oluyodur.

Haftalık spor tablomuz ♥ bakınız no kilo yes fit tamı tamına eşit puan şaka gibi tebriklerr kızlar
Bireyselde 1. 2737 puan ile C Cagrihilal1

Eki Görüntüle 2669951
Yok artıkkk halket nasıl böyle tamı tamına eşit olduk biz yaaaa müthiş
Kaptan bu konuya kesinlikle bende katiliyorum burda yazilmadiktan sonra ne kendisine ne gruba katki oluyor. Mazeretli olanlari anliyorum tabiki ama mazeretsizlerde var gb geliyor sanki.
Herkeste plan aynı umarım haftaya patlamayız

O durum tamamen kilo ile alakalı canım aynada kendini iyi hissetmiyorsan hedefini biraz daha aşağı çekebilirsin. Ben bugün avm gittim ya işte evde durmamak için elbise kumaş pantolon vs denedim denediğim bütün 34 bedenler oldu üstüme. Bir de XS gecelik aldım lcwden o da güzel oldu. Ha ama mesela üstüme oturan bir elbise giydim varya böyle penye streç tarzı. Onu beğenemedim tam istediğim gibi olmadı. Kilodan ziyade sıkılaşmaya ihtiyacım var az daha.

Bizim de müthiş bir bedenimiz yok sadece ufak bedenlere girebiliyoruz yoksa hepimiz kusurluyuz öyle düşünme benim mesela popom küçük göğsüm küçük yani illa ki beğenmediğimiz noktalarımız var hepimizin. Sen kendin için en iyi olan vücuda gelene kadar devam et bunu yalnızca sen bilebilirsin.

Bende tatli yonunde hic fire vermedim bgn 4 kere tatliyi cevirdim. Cok cezbetmiyor beni tatli fln ama icim disim kelle oldu desem yeridir. Nasil as erdiysem

Ecez ya hayatimda 65 alti gormedim yani boyle bir rakam hatirlamiyorum ve beynim beni engelliyor bu kilolara inemezsin sen oyle incecik bir kadin degilsin diyor. O yuzden elimden geldigince inicem ama bir yanim 65 alti icin umutlanma 65 olda sukret diyor. Ins dedigin gb benimde gider. O yuzden suan tek umudumu insanty veya p90x e bagladim ama bulamiyorum cdleri cildiricam ordaki degisimleri gordukce 30 gunluk kampa girip denemeliyiM diyorum. L karnitinimide siparis ettim annemin evinede bu sefer farkli bir marka denicem. Sen hangisini kullaniyorsub?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…