Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya bende gecen sene kis sonundan sonbahara kadar filan soyle bir 6 ay kadar 51-52 arasiydim hayat ne guzeldi be. Ben zaten kot tisort insaniyim ama onun icinde kendini iyi hissetmek de apayri bir duygumus. Valla kilo fazlaysa bir yere kadar saglik oncelikli motivasyon oluyorsa da saglikli araliga geldikten sonra tum motivasyon iyi gorunmek/rahat hissetmek

Merak ettim simdi senin boyun kac? Bu iste vucut tipi de onemli tabi ama herkes icin bir efsane kilo vardir bence :)

Ayartma takımı ayartma bari bayram demek yemek demek mi herşeyi kararında yiyip pişman olmuyorz sonra 2 3 günlük bayramın acısını aylarca geri kilo vereceğim eski kiloma döneceğim diye çekmek var
yok kuzu gonlum razi gelmedi zaten diyetime yine buyuk olcude uydum listemi pylastim bi kucuk kacamagim oldu onu da yuruyus ve sporla takas ettim basa bas gidiyorum.

Oooo güzel menüler bravo kızlar varan 1 diyebiliriz umarım içimizden biri biizi patlatmaz

bayram menusu kizlar
09:30 1 haslanmis yumurta,12zeytin,domates,slaatalik,peynir,6 sarma
Aralarda: 4 kiraz, 1 kare bitter,1 minik elma
17:30 3 kasik pirinc pilavi,4 kasik kavurma,8 sarma

2 litre su Cherry Mom Mehfam
Sabah
2 yumurta sarısı
4 parça çeçil peyniri
Fırında kabak, patlıcan

ara
Light sütle soğuk kahve

öğle
3 kaşık kadar et

akşam
Yok

spor: yapamadım
Su: 2.5 lt

Mehfam Cherry Mom
Sabah
2 yumurtadan omlet

Oglen
3 yk ciger kavurma

Aksam
2 dilim karpuz yarim elma

Su: 3 lt su
Spor:
12.5 dk eliptik
10.000 adim Cherry Mom

Tm bakalım. 8.30 9 arası paylaşırım inşallah,,
amaa 9.15de paylaşan olursa da artık yapacak bişi yok

balpamuk @0zlem @Ozgenurrrr neden kilo bildirimi yapmadınız kızlar kk yada girmişsiniz ama bildirim yok

Ben bugün kk ya ilk defa giriyorum Esra’cım. Malum bayramın ilk günü bir telaş sabah uyanıp hazırlandık hiç tartılmak aklıma bile gelmedi. İzmir’e de gideceğimiz için o kadar çok işim vardı ki eşyalar-valizler her şey ortada. Bir yandan anneme-anneanneme gittik ziyarete. Koştur koştur yetiştim bugün gözümü açtığımdan beri her şeye... Gerçi gelseydi de tartılmak istemezdim bugün reglimin ilk günüydü birde tatsız ve ağrılıydım bunca iş arasında üstelik. Tartılsam kesin +2 çıkardım

Anladim, ben zaten 1 hafta her ogun yiyemem herhalde, sikilirim (sana helal olsun :) ). Belki hedefe cok yakinken duraklama olursa gerek olabilir. O zaman yarin ogle menusunde bi deneyeyim, sadece sicak su da bekletmek yeterli galiba?
Evet kaynar suyla ıslanıyor. Akşamdan yapın diyorlar ama 2 ya da 3 saatte yetiyor.

İyi bayramlar canım
Varmıymış kaçamak yapan kafaları ne şartladınız arkadaş
Hiç sormayın ne bayrammış herkes gözü dönmüş gibi kaçamak peşine düşüyor benim için standart bir gündü yahu neden bu kadar abartıldı 2 gün yiyip sonra 1 hafta acısını çekmek istiyor arkadaşlar belli oldu
EceZ hocam berbat yorgunum bide belim fena kasıldı bugünlük ara versem olur mu
İlk haftada 2 fire verme hakkın var canım bugün 1. günün olsun. :) yarın yap ama olmadı öbür gün de yapmazsın. 7 günde 5 gün olması lazım etkisi için yani.

Merhaba arkadaşlar, EceZ teşekkür ederim gruba davetin için. İlk fırsatta grubu ve kurallarını inceleyeceğim. Grup ve kendi motivasyonum için elimden geleni yapacağım
Kısaca kendimi tanıtayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbul’da yaşıyorum. 34 yaşındayım. 3 kız annesiyim. 155 boyunda 57.6 kilodayım. Okullar açılasıya kadar 3-4 kilo vermek niyetim. Herkese başarılar.

Hoşgeldin canım rica ederim forumda görünce kaptım hemen :)

Rica etsem ilk sayfadaki kurallara göz gezdirip okudum kabul ettim diye bize mesaj atar mısın?

Bir de şu alttaki formu doldurabilir misin sonrasında aramıza dahil olabilirsin. :)

• Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formunu doldurması gerekir.
katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Merhaba hoşgeldin. Çok fazla değilmiş kilon en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…