- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.641
Evet ya bende gecen sene kis sonundan sonbahara kadar filan soyle bir 6 ay kadar 51-52 arasiydim hayat ne guzeldi be. Ben zaten kot tisort insaniyim ama onun icinde kendini iyi hissetmek de apayri bir duygumus. Valla kilo fazlaysa bir yere kadar saglik oncelikli motivasyon oluyorsa da saglikli araliga geldikten sonra tum motivasyon iyi gorunmek/rahat hissetmekLa kendini ekledin de beni niye şişmanlattın
Ben 49 kiloları da gördüm balım 49-52 arası 34 beden oluyorsun zaten bütün elbiseler müthiş oluyor bikini mayo ne alırsan al muhteşem duruyor. Kotları çat diye giyiyorsun üstüne en basit bir kot tişört kombini bile yapsan çok harika duruyor. Ah ah ne günlerdi valla hatırlattın özledik
Yürü git burdan
Merak ettim simdi senin boyun kac? Bu iste vucut tipi de onemli tabi ama herkes icin bir efsane kilo vardir bence :)Ben hiç bir zaman müthiş bir bedene sahip olmadım ya acaba sorun benim kilom daha mı aşağıda olması gerekiyor ben 65 kilo olduüumda bile kot beyaz tshirt kombini efsane durmadı. Çok özendim sana ece yasenin boyun kaçtı bko fln ama belki sen imce belli kalcalı bir bayansın ondan efsane oluyodur.
Ayartma takımı ayartma bari bayram demek yemek demek miherşeyi kararında yiyip pişman olmuyorz sonra 2 3 günlük bayramın acısını aylarca geri kilo vereceğim eski kiloma döneceğim diye çekmek var
bayram menusu kizlar
09:30 1 haslanmis yumurta,12zeytin,domates,slaatalik,peynir,6 sarma
Aralarda: 4 kiraz, 1 kare bitter,1 minik elma
17:30 3 kasik pirinc pilavi,4 kasik kavurma,8 sarma
2 litre suCherry Mom Mehfam
Tarihi not alalimyetistim ben
Kahvalti
Ciger kavurmasi 90-100 gr
2.5 dl ekmek
Domates
Ara
2 dl gullac sekeri yok denecek kadar az, sadece bana ozel oldugu icin
Bir salatalik
3 mor erik
Aksam
90 gr kadar et haslama
4 minik biber dolma
cacik
domates
1 dl gullac
Mehfam Cherry Mom
Sabah
2 yumurta sarısı
4 parça çeçil peyniri
Fırında kabak, patlıcan
ara
Light sütle soğuk kahve
öğle
3 kaşık kadar et
akşam
Yok
spor: yapamadım
Su: 2.5 lt
Mehfam Cherry Mom
Sabah
2 yumurtadan omlet
Oglen
3 yk ciger kavurma
Aksam
2 dilim karpuz yarim elma
Su: 3 lt su
Spor:
12.5 dk eliptik
10.000 adimCherry Mom
31.07.2020
Sabah 0830 yarım avokado, haş. yumurta, domates, badem, kahve
Öğle 1200 kabak sote, 2yk humus, domates, 1 dilim yulaf ekmeği, 1 bardak kefir
Ara 1530 1 avuç kaju
Akşam 1800 kury fasulye, köz enginar
Su 1 litre
Spor 10bin adam
Eki Görüntüle 2670013
kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 domates 3 zeytin
1 dilim tahil ekmegi
ogle: 4 kasik zeytinyagli patlican
1 dilim tahil ekmegi
3 kasik yogurt
aksam
kavurma
bol salata
2 minik tatli (bayramlasma baaabinda)
2 litre su
40 dk yuruyus
10 dk bolgesel
cocugu parka gotur, pesinde kos, kurban eti dagit felan
Tm bakalım. 8.30 9 arası paylaşırım inşallah,,♥Sanada iyi bayramlar kuzum
Tatlım senin canın kaçta istiyor ise o gün kaçta müsait olursan o saatte paylaş bizim içinn saabhın köründe paylaşma sakın dediğim gibi o senin kontrolünde, saadece ertesi gün olsun yeterli
Gevşeklik için takip edeceğiz artık ama 12 .30 1 de yazan insandaolsun istemedim
Hayır zaten kimse ertesi sabaha bırakmayacak bırakmamalıTm bakalım. 8.30 9 arası paylaşırım inşallah,,
amaa 9.15de paylaşan olursa da artık yapacak bişi yok
Evet ya doğruBen bugun az su icmisim yatana kadar 1 litrelik siseyi aldim yanima, icerken islerime bakayim. Bayramda et bol yiyorsaniz siz de suyu aksatmayin.
Çarpısız Bi liste olur inşallahHayır zaten kimse ertesi sabaha bırakmayacak bırakmamalıartık dediğin gibi sen paylaştktan sonrada kimse bişey diyemez
İnşallah canım eline emeğine sağlıkÇarpısız Bi liste olur inşallah
balpamuk @0zlem @Ozgenurrrr neden kilo bildirimi yapmadınız kızlar kk yada girmişsiniz ama bildirim yok
Evet kaynar suyla ıslanıyor. Akşamdan yapın diyorlar ama 2 ya da 3 saatte yetiyor.Anladim, ben zaten 1 hafta her ogun yiyemem herhalde, sikilirim (sana helal olsun :) ). Belki hedefe cok yakinken duraklama olursa gerek olabilir. O zaman yarin ogle menusunde bi deneyeyim, sadece sicak su da bekletmek yeterli galiba?
Hiç sormayın ne bayrammışİyi bayramlar canım
Varmıymış kaçamak yapankafaları ne şartladınız arkadaş
İlk haftada 2 fire verme hakkın var canım bugün 1. günün olsun. :) yarın yap ama olmadı öbür gün de yapmazsın. 7 günde 5 gün olması lazım etkisi için yani.
Kardeşim menüde tatlıyı yazarken 1 sıfır eksik yazmışsın düzenle istersenKaçamakta 80 gr malum tatlı
Kardeşim eksiği yok fazlası varKardeşim menüde tatlıyı yazarken 1 sıfır eksik yazmışsın düzenle istersen
Yalayarak yedim gidim gidimKardeşim menüde tatlıyı yazarken 1 sıfır eksik yazmışsın düzenle istersen
Hoşgeldin canım rica ederim forumda görünce kaptım hemen :)Merhaba arkadaşlar, EceZ teşekkür ederim gruba davetin için. İlk fırsatta grubu ve kurallarını inceleyeceğim. Grup ve kendi motivasyonum için elimden geleni yapacağım
Kısaca kendimi tanıtayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbul’da yaşıyorum. 34 yaşındayım. 3 kız annesiyim. 155 boyunda 57.6 kilodayım. Okullar açılasıya kadar 3-4 kilo vermek niyetim. Herkese başarılar.
Merhaba hoşgeldin. Çok fazla değilmiş kilon en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallahMerhaba arkadaşlar, EceZ teşekkür ederim gruba davetin için. İlk fırsatta grubu ve kurallarını inceleyeceğim. Grup ve kendi motivasyonum için elimden geleni yapacağım
Kısaca kendimi tanıtayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbul’da yaşıyorum. 34 yaşındayım. 3 kız annesiyim. 155 boyunda 57.6 kilodayım. Okullar açılasıya kadar 3-4 kilo vermek niyetim. Herkese başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?