- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.781
hadi bakalım cumaya inşallah 69ları görürsün yine durmak yok yola devaaamEvet goremiyor olabilirim ama 70-80 de degilim
Hahahahahahhaah özellikle etiketledim seni
Evet evet kesinlikle doğru, yedikçe yiyesi geliyor insanın asla doymak bilmiyor. Dediğim gibi şaka bir yana yarından itibaren eski programıma geri dönüyorum ben.redsonja87 Balım diyete yeni girdin ya bu dönem beyaz unlu ve beyaz şekerli şeylere istek çok olur özellikle regl döneminde. Bozmayıp direnirsen 2 haftaya alışacaksın canın istemeyecek artık.
Bu tür gıdalar kan şekerini düşürüp yedikçe daha çok acıktırıyor seni farkında olmadan. Yedikçe daha çok yiyesin geliyor sonu olmuyor yani. Ha arada sırada yersin ama daha diyetin başında koyverme sakın sonra motiven düşer yolun başında devrilirsin.Cherry Mom uzun süredir diyette ve artık sona yaklaştı o nedenle o tarz ödüller yemesi kadar doğal birşey yok ama diyete yeni başladın tatlı krizlerini kontrol altına alamazsan ilerde hep sorun yaşar üzülürsün.
Hiç vakit kaybetme bayramı filan da düşünme zaten pek bir kilon yok diye hatırlıyorum 3-4 haftalık işin var sonra korumaya sabitlemeye geçersin balım. Ne kadar erken yola çıkarsan bitişe o kadar çabuk varırsınEvet evet kesinlikle doğru, yedikçe yiyesi geliyor insanın asla doymak bilmiyor. Dediğim gibi şaka bir yana yarından itibaren eski programıma geri dönüyorum ben.
Durmak tabi ki yok, diyetisyenim ne derse ohadi bakalım cumaya inşallah 69ları görürsün yine durmak yok yola devaaam
Ay ne güzel aylardır yiyebildiğim tek kuruyemiş ceviz ve badem. Eskiden 1 paket çekirdeği oturur tek başıma çitlerdim. Şimdi gözüm yemiyor tuzundan kalorisinden. Benim yerime de çitleDurmak tabi ki yok, diyetisyenim ne derse odiyetisyenim daha 1 avuc da cekirdege izin verdi
Sabahki zeytinlerin yerine verdi cekirdegiAy ne güzel aylardır yiyebildiğim tek kuruyemiş ceviz ve badem. Eskiden 1 paket çekirdeği oturur tek başıma çitlerdim. Şimdi gözüm yemiyor tuzundan kalorisinden. Benim yerime de çitle
9 tane pişi sandım önce ha saatmis derken 5 tane olduğunu gördüm. 5 olduğuna göre küçükmüş ama malum kalori bombası. Sonrasında kontrol etmişsin kendini en azından. Pisi de güzel bişey tabi.iyi aksamlar herkese
kahvalti 9da pisti yedim Allah affetsintam 5 tane, krem peynirli,recelli falan. kahve.
öglen 3 te iki sosis
30 dakika yüzme
Cherry Mom Mehfam
100 gr cık
Zeytin çekirdekle değişiyormu bak bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi olduSabahki zeytinlerin yerine verdi cekirdegi
Bir de ben kendimi asiri kisitlayip, soyutlamadan surdurulebilir diyetleri seviyorum. Degisimler guzel oluyor biktirmiyor. Ben bir kac yildir 56-58 bandindayim zaten, tamamen diyet odakli degilim ama kilo almaya baslayinca dikkat ederim. 2. Dogumdan sonra 76ya ciktim, 20 kilo verdim 2 sene once, koruyordum da ama bu sene koruyamadim. Aslinda pandemide de iyi gidiyordu, ozellikle ramazanda iyi verdim ama kisitlamalar kalkinca kilo almaya basladim, bende hersey tersine isler
Seni düşünüp en sevdiğim fıstıklı baklavadan yememiştim........Kaçamak 100 gr malum tatlıdan
Sen kazana düştünSeni düşünüp en sevdiğim fıstıklı baklavadan yememiştim........
Bende yedim bugün ama benim iştahım yok pek akşam yiyemedim meselaKavurma güzelibi kahvaltı 600 700 kaloriye mâl oldu mu hocam
Aaaa beni hatırların mi acaba yoksa ben mi seni yanlış hatırlıyorumTamam teşekkür ederim
Hoşbulduktamam teşekkürler
Hatırlamaz olur muyum canım Zeynep in annesi Ekim annelerindenAaaa beni hatırların mi acaba yoksa ben mi seni yanlış hatırlıyorum
kuzum bu ne hal boyle....Sabah
2yk kavurma
1 dilim ekmek
YARIM tost
Öğle yok
Ara
1 Türk kahvesi
Akşam
1 dilim ekmek
Evet ecez ama bu biraz bayram menüsü oldu. Normalde bende uzak durmaya çalışıyorum meyveden ama gel bi gör benim için çok iyi bir direniş. Sağım seftali solum kiraz önüm armut arkam kapruz kavun çokl fenaa valaa.U UmutluBen Günde en az 2-2.5 lt su iç mutlaka. bol bol protein et tavuk balık yumurta peynir yoğurt kefir, yeşil yapraklı sebzeler kabak ağırlıklı beslen. Yulaf ezmesi, yulaf kepeği, yemiş olarak ceviz ya da badem, meyve olarak avokado ve ananas çok etkili kilo verme konusunda.
Mesela menüne baktım hızlı ve sağlıklı kilo vermek için yeterli değil bence ben bugün senden daha düşük kalorili beslenmişimdir ama senden daha sağlıklı beslendim yoğurt ceviz kabak yumurta peynir keten tohumu gibi şeyler yedim. Yani aldığın kalori kadar ne yediğin de önemli eyvallah karpuz iyidir hoştur ama yüksek şeker içerir onun yerine daha düşük kalorili birçok meyveyi tercih edebilirsin. Ha karpuz yiyerek de kilo verirsin ama hani diyoruz ya aman bir an önce gitsin kilom diye. O zaman böyle ufak detaylara takılman gerekir meyvede bile doğrusunu seçmen gerekir. :)
İkisi de yag grubu oldugu icin degisiyorZeytin çekirdekle değişiyormu bak bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?