Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün yine evde durmamak için AVMlerde sürttüm akşam 8 gibi geldim eve. İşe de yaradı bugün de bozmadık diyeti çok şükür. Kaldı bir tek pazar günü yarını da atlatırsam pazartesi iş başı zaten bayramı kazasız belasız geçirmiş olucam.

Yazılan menülerine bakıyorum da gözlerim kanıyor Allahıma bin şükür bana verdiği irade için

Tam tersi olmalı cigdemcim dengelersen ne ala mutlaka ya menü ile ya spor ile dengelememiz lazım
Fazla protein ve karbo aldıysakta suyu arttırmamız lazım böyle böyle etkilerini atarız inşallah
Kaptanım cigdemin menüsünü gördünüz mü sanırım benim 3 günlük yemeğimi tek seferde yemiş skandal emojisinin tam zamanı

Tam tersi olmalı cigdemcim dengelersen ne ala mutlaka ya menü ile ya spor ile dengelememiz lazım
Fazla protein ve karbo aldıysakta suyu arttırmamız lazım böyle böyle etkilerini atarız inşallah
Ben maalesef hep o saatler sinav veriyorum iste. Diyetisyene basladigimdan beri atlatiyorum cok sukur

Kaptanım cigdemin menüsünü gördünüz mü sanırım benim 3 günlük yemeğimi tek seferde yemiş skandal emojisinin tam zamanı
Olur böyle şeyler ya bugün bayram ( bugün kalburabastı gömünce ben )
cgdmk o nasıl diyet menüsü herşey liste dahilinde maşalllah hahahaha

Kahve seviyorsun demekki, kahveyi çikolatasız hiç içemem.
Ortama ayak uydurmak için içtiğim bir şey kahve, ama ÇAYtatlıdan vazgeçtim onun için
Kendini o şekilde şartlama canım çikolatasız içemem diye sen bilinçaltına nasıl işlersen vücut o şekilde hareket eder. Hatta ufak ufak çikolatasız kahve içmeye alıştır kendini bir süre sonra rahatça içtiğini görürsün. Olay tamamen beyinde bitiyor. :)

Ya inanmıyorum sana harikasın, 1 yılda şerbetli tatlı hiç yememek ne demek Ben özellikle regl dönemi öncesi ya da regl dönemimde tatlıya aşeriyorum resmen onun dışında tatlıyı ben de çok aramam ama 1 yıl dayanabilir miydim bilmiyorum. Zaten bizi bu pideler, pizzalar, lahmacunlar, pesto soslu makarnalar bitirdi. Neyse zarardan tez döndük, yarın inşallah eski ekmeksiz, glutensiz günlerime geri dönüyorum ben inşallah

Diyetisyene ben de onu demistim, bunlari yersem verir miyim diye, 1 buyuk ev yapimi gozleme yedim, ertesi gun eksi gordum, ondan sonra cenemi kapadim
Kilon 70 80 civarı mı balım yüksek kiloda kaloride yüksek oluyor tabi ki haklısın biz düşük kiloda düşük kalori alıyoruz ya okuyunca bize fazla geliyor

Cherry Mom kaptanım bugün yine avmlerde gezdim kendime 1 kumaş pantolon 1 de body aldım siyah ikiside. Altına da beyaz spor ayakkabı. Çok hoş oldu üstümde. Body S beden pantolonda 34 bedendi. Çok mutlu oldum alırken eşime fotoğraf attım o da çok beğendi. Allah sizden razı olsun beni gruba aldınız sayenizde 10 kilo verdim eski mutlu günlerime kavuştum. Şimdi biraz da sıkılaşayım tamamdır bu iş.

Bayram seyran haftası menü paylaşım sayfasına girmek de sakıncalı. Az önce canım kalburabastı çekti benim mesela, bunun hesabını kim verecek Cherry Mom
Iyyy full şeker vıcık vıcık şerbet kalori israfı onun yerine o kaloride koca bir akşam yemeği yiyebilirsin kendini bu şekilde motive et sanki iğrenç birşeymiş gibi düşün

redsonja87 Balım diyete yeni girdin ya bu dönem beyaz unlu ve beyaz şekerli şeylere istek çok olur özellikle regl döneminde. Bozmayıp direnirsen 2 haftaya alışacaksın canın istemeyecek artık.

Bu tür gıdalar kan şekerini düşürüp yedikçe daha çok acıktırıyor seni farkında olmadan. Yedikçe daha çok yiyesin geliyor sonu olmuyor yani. Ha arada sırada yersin ama daha diyetin başında koyverme sakın sonra motiven düşer yolun başında devrilirsin. Cherry Mom uzun süredir diyette ve artık sona yaklaştı o nedenle o tarz ödüller yemesi kadar doğal birşey yok ama diyete yeni başladın tatlı krizlerini kontrol altına alamazsan ilerde hep sorun yaşar üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…