- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.761
Kaptanım cigdemin menüsünü gördünüz mü sanırım benim 3 günlük yemeğimi tek seferde yemiş skandal emojisinin tam zamanıTam tersi olmalı cigdemcim dengelersen ne ala mutlaka ya menü ile ya spor ile dengelememiz lazım
Fazla protein ve karbo aldıysakta suyu arttırmamız lazım böyle böyle etkilerini atarız inşallah
Kahve seviyorsun demekki, kahveyi çikolatasız hiç içemem.Evet aynen ben çözümü buldum ama
Çay içmemekkahve içiyorum çay saatinde genelde o da tek gidiyor
Ben maalesef hep o saatler sinav veriyorum iste. Diyetisyene basladigimdan beri atlatiyorum cok sukurTam tersi olmalı cigdemcim dengelersen ne ala mutlaka ya menü ile ya spor ile dengelememiz lazım
Fazla protein ve karbo aldıysakta suyu arttırmamız lazım böyle böyle etkilerini atarız inşallah
Oyle olmasa senin kilonda olurdum zatenKaptanım cigdemin menüsünü gördünüz mü sanırım benim 3 günlük yemeğimi tek seferde yemiş skandal emojisinin tam zamanı
Olur böyle şeyler ya bugün bayram ( bugün kalburabastı gömünce ben )Kaptanım cigdemin menüsünü gördünüz mü sanırım benim 3 günlük yemeğimi tek seferde yemiş skandal emojisinin tam zamanı
Kendini o şekilde şartlama canım çikolatasız içemem diye sen bilinçaltına nasıl işlersen vücut o şekilde hareket eder. Hatta ufak ufak çikolatasız kahve içmeye alıştır kendini bir süre sonra rahatça içtiğini görürsün. Olay tamamen beyinde bitiyor. :)Kahve seviyorsun demekki, kahveyi çikolatasız hiç içemem.
Ortama ayak uydurmak için içtiğim bir şey kahve, ama ÇAYtatlıdan vazgeçtim onun için
Olur böyle şeyler ya bugün bayram ( bugün kalburabastı gömünce ben )
cgdmk o nasıl diyet menüsü herşey liste dahilinde maşalllah hahahaha
Bende diyorum kaptanım menülere neden sopayı göstermiyor sebebi belli oldu kalburabastıOlur böyle şeyler ya bugün bayram ( bugün kalburabastı gömünce ben )
cgdmk o nasıl diyet menüsü herşey liste dahilinde maşalllah hahahaha
Ya inanmıyorum sana harikasın, 1 yılda şerbetli tatlı hiç yememek ne demekAy bende ama 1 yılı geçti şerbetli tatlı yemedim benhani irade Falan değil çok sevmem yersem anca sütlü tatlı onuda pek yemem şanslıyım bu konuda benim derdim mayalı hamurlarrrrr ekmeklerrrr katmerlerrr simitler öhööömmm susayımm
Kilon 70 80 civarı mı balım yüksek kiloda kaloride yüksek oluyor tabi ki haklısın biz düşük kiloda düşük kalori alıyoruz ya okuyunca bize fazla geliyorDiyetisyene ben de onu demistim, bunlari yersem verir miyim diye, 1 buyuk ev yapimi gozleme yedim, ertesi gun eksi gordum, ondan sonra cenemi kapadim
64.9 gormustum bayram oncesiKilon 70 80 civarı mı balım yüksek kiloda kaloride yüksek oluyor tabi ki haklısın biz düşük kiloda düşük kalori alıyoruz ya okuyunca bize fazla geliyor
Iyyy full şeker vıcık vıcık şerbet kalori israfı onun yerine o kaloride koca bir akşam yemeği yiyebilirsin kendini bu şekilde motive et sanki iğrenç birşeymiş gibi düşünBayram seyran haftası menü paylaşım sayfasına girmek de sakıncalı. Az önce canım kalburabastı çekti benim mesela, bunun hesabını kim verecekCherry Mom
Bayram öncesi mesajını aldım sanırım şuan onu göremiyoruz değil mi64.9 gormustum bayram oncesi
Koca bir akşam yemeği mi, neden olmasın?Iyyy full şeker vıcık vıcık şerbet kalori israfı onun yerine o kaloride koca bir akşam yemeği yiyebilirsin kendini bu şekilde motive et sanki iğrenç birşeymiş gibi düşün
Evet goremiyor olabilirim ama 70-80 de degilimBayram öncesi mesajını aldım sanırım şuan onu göremiyoruz değil mi
Hahahahahahhaah özellikle etiketledim seniPaco etiketini gördüm klavyeye bir damla yaş düşürdüm pilates yapmışsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?