Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şuan gözlerim doldu tarihi bir an
Böyledir bu işler paccim herşey yapana kadar iş başlamakla bitiyor
İnşallah her gün yapıcam kaptanım. Bi bakarsınız sonrasında bi de yürüyüş falan patlatırım... Sonra da mezun olurum...... Ben sizi bırakmamak için yapmıyordum

İyi bayramlar esracım
O halde menü listesinin xx olmasının anlamı yok şşmdidenn söylüyorsun menü listesinden çıkartalım mı canım ? Cuma günüde izin yazabilirim 17 Ağustos uzun bir süre OzMAna kadar giremem dersen eğer ?? Gerçi daha önce konuştuk zatende en son neyde karar kıldık hatırlamadım bir an kafam gitti yine şu haplardan
Diyete devam ederim kilo almam dersen geldiğin gibi girme imkanın var yine yada atıyorum 1 2 kg fazla geldin yine bir detoks yapar girersin listeye :)) bu süreçte hem listeleri bildirimleri riske atmayalım hemde devamlı ben seni kovalamayayım

Hangi ildesin canim

Günün en zor kısmı geldi çattı, benim için en kritik saatler akşam 20.00 sonrası. Gün içinde irade göstersemde bu saatlerden sonra bir zorlanıyorum. En büyük zaafım şu çayın yanına bir tatlı isteği. Çayı boş içmeye alışmalıyım.

Aayy inanmıyorum ya hahaha, ah şu suçluluk psikolojisi yok mu aklımı başımdan aldı, hemen diğer başlığa yazıyorum..
Ay bende ama 1 yılı geçti şerbetli tatlı yemedim ben hani irade Falan değil çok sevmem yersem anca sütlü tatlı onuda pek yemem şanslıyım bu konuda benim derdim mayalı hamurlarrrrr ekmeklerrrr katmerlerrr simitler öhööömmm susayımm

Evet aynen ben çözümü buldum ama
Çay içmemek kahve içiyorum çay saatinde genelde o da tek gidiyor

Ay ben bu kadar karbonhidrat tüketsem ertesi güne 1 kilo alırım. Yarın hemen tartıl bana kilonu söyle bakayım alacak mısın verecek misin
Bol su şekersiz kahve tüketirsen uyuyana kadar dayanırsın canım sadece çay ile direnmeye çalışma

Benim de ikindi siralari, o zamani atlatamazsam aksam yemegi ve sonrasi da devam ediyor tabi

Benim de ikindi siralari, o zamani atlatamazsam aksam yemegi ve sonrasi da devam ediyor tabi
Tam tersi olmalı cigdemcim dengelersen ne ala mutlaka ya menü ile ya spor ile dengelememiz lazım
Fazla protein ve karbo aldıysakta suyu arttırmamız lazım böyle böyle etkilerini atarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…