- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.821
Eşimde var canım iş yerindenGünaydın herkese
tartılmamız gerektiğini bilmiyordum, pazartesi tartılmıyormuyduk, ben tartıldım sabah ama kıyafetlerimle -300 deydim.
İlk gün etkisi -600 -700 gitmiştir benden, muhtemelen ödemdir gidenler.
Çok geçmiş olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Herşey güzel olacak.
konuyu bilmiyorum, nasıl temas edilmiş biraz anlatabilir misin?
İnşallah.Sıcaklardan olabilir canım cumaya çok var kesin verirsin sorun etme
Süpersin bende cumaya göre 300 eksideyim haftaya cuma en az 2 kg atarız inşallah❤
Yarın hazırlık tartısı bu pazartesinin olcagını pazardan kontrolYarın tartılırız pazar tatil
Cumaya kadar pes etmezsen bir anda gidecek o paccim rahat ol senİnşallah.Biraz moralimi bozdu bu durum
Unuttuk evetWalk yok muydu bugun ya
Ama zeytinde 3 4 tanede duruyoruz çekirdekte durum hiçte öyle olmuyorİkisi de yag grubu oldugu icin degisiyor
İyi pazarlar canımSelamlar, mutlu pazarlar herkese.
Sağol canım senin de öyleCanım benim
Nasılsın senin yerin ayrıydı bende seviyordum senle sohbet etmeyi
Senden de razı olsun canım aama tamamen senin başarınCherry Mom kaptanım bugün yine avmlerde gezdim kendime 1 kumaş pantolon 1 de body aldım siyah ikiside. Altına da beyaz spor ayakkabı. Çok hoş oldu üstümde. Body S beden pantolonda 34 bedendi. Çok mutlu oldum alırken eşime fotoğraf attım o da çok beğendi. Allah sizden razı olsun beni gruba aldınız sayenizde 10 kilo verdim eski mutlu günlerime kavuştum. Şimdi biraz da sıkılaşayım tamamdır bu iş.
Eltm ve kaynım da atlattılar en büyükleri 16 yaşında 3 çocukları var aynı evin içinde onlara bulaşmadı. rahat ol. inşaallah atlatılır.Eşimde var canım iş yerinden
Sabah -600 görmekte ne bileyim❤
Günaydın kizlarrrr
Ama gerçekten son birkaç gündür yemek yiyesim yok zayıflamak için yememezlik yapmıyorum zira yemeden kilo verilmez biliyorum
Eşimin durumu bayramda ayrı olmamizdün aileme de psr testi yapılması ki Allah razı olsun bayram demeden çalışıyorlar 60 yas üstü ve kronik rahatsızlığı olan temaslı herkese yapıyorlarmış onların sonucu ne çıkacak diye düşünmekten iştah kalmadı tabi
Kardeşimin negatif çıkmış diğerlerini bilmiyoruz ama onlarda negatiftir muhtemelen aynı evdeler çünkü belirtileri de yok
Neyse güzel günler yakındır ❤
Eşinde var maalesefSağol canım senin de öyle ❤
İyiyim çok şükür canım oglusla memlekete geldik yabancılık çekiyor ve her zamankinden daha çok yapışık banasağlığı yerinde olsun da napalim.Senin prenses nasıl ?
Bir de ailende Korona olanlar mi var canım ? Geçmiş olsun
Eşimde var canım ama belirtiler üzerinden 12 gün test üzerinden 5 gün geçti.Sağol canım senin de öyle ❤
İyiyim çok şükür canım oglusla memlekete geldik yabancılık çekiyor ve her zamankinden daha çok yapışık banasağlığı yerinde olsun da napalim.Senin prenses nasıl ?
Bir de ailende Korona olanlar mi var canım ? Geçmiş olsun
Ooooo süpersinnnnsabah aç karnına elma sirkeli ılık suyumu içip yarım saat plates yaptım, kahvaltıda olması gerektiği gibi oldu, gruptan aldığım motivasyon sayesinde
Eşimde atlattı gibi sonuna geldi. Çok şükür annemlere de test yapıldı hiç birimize bulasmamisEltm ve kaynım da atlattılar en büyükleri 16 yaşında 3 çocukları var aynı evin içinde onlara bulaşmadı. rahat ol. inşaallah atlatılır.
Çok şükürEşimde var canım ama belirtiler üzerinden 12 gün test üzerinden 5 gün geçti.
Ilaci bitti şimdi iyi gibi
Teşekkür ediyorum♥ Çok sevindim canım dediğin gibi kardeşin temizse onlarda temizdir inşallah
Güzel günler yakın tabi öyle görünüyor ki hepimiz geçeceğiz bu süreçten sende tecrübelerini anlatırsın artık bizeiçini ferah tut kızına sıkı sıkı sarıl ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?