Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşimde var canım iş yerinden

Canım benim
Nasılsın senin yerin ayrıydı bende seviyordum senle sohbet etmeyi
Sağol canım senin de öyle
İyiyim çok şükür canım oglusla memlekete geldik yabancılık çekiyor ve her zamankinden daha çok yapışık bana sağlığı yerinde olsun da napalim.Senin prenses nasıl ?
Bir de ailende Korona olanlar mi var canım ? Geçmiş olsun

Senden de razı olsun canım aama tamamen senin başarın bu irade ile bu sonucu elde etmen kaçınılmazdı çok sevindim adına insanın giydiğini yakıştırması içine sindirmesi gibisi yok

Çok sevindim canım dediğin gibi kardeşin temizse onlarda temizdir inşallah
Güzel günler yakın tabi öyle görünüyor ki hepimiz geçeceğiz bu süreçten sende tecrübelerini anlatırsın artık bize içini ferah tut kızına sıkı sıkı sarıl

Eşinde var maalesef
Aynı evde çocuğu babasından uzak tutmak büyük sıkıntı bu durumda

Eşimde var canım ama belirtiler üzerinden 12 gün test üzerinden 5 gün geçti.
Ilaci bitti şimdi iyi gibi

sabah aç karnına elma sirkeli ılık suyumu içip yarım saat plates yaptım, kahvaltıda olması gerektiği gibi oldu, gruptan aldığım motivasyon sayesinde
Ooooo süpersinnnn
Elma sirkesii ile bizim takımda da çok zayıflayan oldu doğal elma sirkesi değil mi canım diğerleri aşırı tuzlu ödem yapıyor aksine

Eltm ve kaynım da atlattılar en büyükleri 16 yaşında 3 çocukları var aynı evin içinde onlara bulaşmadı. rahat ol. inşaallah atlatılır.
Eşimde atlattı gibi sonuna geldi. Çok şükür annemlere de test yapıldı hiç birimize bulasmamis

Teşekkür ediyorum
Babamindanegatif ❤ kimse yaşamasın inşaallah tecrübeler de bizde kalsın boşver çok zor oluyor inan böylece unutulsun kimsenin başına gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…