Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hatırlamaz olur muyum canım Zeynep in annesi Ekim annelerinden Hiçbirinizi unutmadım daha çok erken unutmak için
Hamilelik başlangıç kiloma dönmek istiyorum
Canım benim
Nasılsın senin yerin ayrıydı bende seviyordum senle sohbet etmeyi

Sabah -600 görmekte ne bileyim
Günaydın kizlarrrr
Ama gerçekten son birkaç gündür yemek yiyesim yok zayıflamak için yememezlik yapmıyorum zira yemeden kilo verilmez biliyorum
Eşimin durumu bayramda ayrı olmamizdün aileme de psr testi yapılması ki Allah razı olsun bayram demeden çalışıyorlar 60 yas üstü ve kronik rahatsızlığı olan temaslı herkese yapıyorlarmış onların sonucu ne çıkacak diye düşünmekten iştah kalmadı tabi
Kardeşimin negatif çıkmış diğerlerini bilmiyoruz ama onlarda negatiftir muhtemelen aynı evdeler çünkü belirtileri de yok

Neyse güzel günler yakındır ❤

Sabah unuttum tartilmayi ama kiyafetimle ve biseyler yedikten sonra 55.2 tartildim. Su an evimde degilim bir hafta kalacagim burda. Tarti fark ettirir mi bilmiyorum ama tartisi cok yeni.

Günaydın herkese
tartılmamız gerektiğini bilmiyordum, pazartesi tartılmıyormuyduk, ben tartıldım sabah ama kıyafetlerimle -300 deydim.
İlk gün etkisi -600 -700 gitmiştir benden, muhtemelen ödemdir gidenler.
Çok geçmiş olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Herşey güzel olacak.
konuyu bilmiyorum, nasıl temas edilmiş biraz anlatabilir misin?

Herkese Gunaydınnn

Grup baya canlanmıs 1 gun gelemedım 8 sayfa eksıgım olmus. Dun cok yogun bır gundu tum gun kurbanla ılgılendım. Gece geldım ama 1-2 mesaj sonra sızmısım elımde telefon. o yuzden dunku menumude yazamadım bgn sabah tartıldım 77.3 cıktım. Bıraz toparlamıs olmak sevındırdı benı acıkcası - 400 deyim. Cumaya karadar iyi toparlamak lazım birde 2'ye boluncek baya azalıcak ortalamamız.

Kontrol tartısı pazartesi canım. Arkadaşlar bayram içinde olunca önlem almak için tartılmışlar

Sabah unuttum tartilmayi ama kiyafetimle ve biseyler yedikten sonra 55.2 tartildim. Su an evimde degilim bir hafta kalacagim burda. Tarti fark ettirir mi bilmiyorum ama tartisi cok yeni.
Kızlar tartı günü pazartesi günü yarın da bu eksileri bekliyoruz sizden inşallah sabah aç karnına tartılmayı unutmayın

Günaydın tatlışlar nasılsınız Ben tartıldım ama yine artıdayım. Halbuki nasıl dikkat ediyorum... Çok şaşkınım. Sıcaktan mı oldu nedir anlamadım. Ama cumaya halledicem inşallah. Bana dua ediiin.

Sıcaklardan olabilir canım cumaya çok var kesin verirsin sorun etme
Tunaydinlarrr herkeseee

EceZ canimmm dun yediklerimden sonra bugun -200
Demek ki "liste dahilindekiler" arti getirmemis
Süpersin bende cumaya göre 300 eksideyim haftaya cuma en az 2 kg atarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…