- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.801
Benim de kacamak var maalesefKızlar bugün kendime hakim olamayıp bir miktar kaçamak yaptımbugün menü paylaşmasam olur mu, utanıyorum da
Canım benimHatırlamaz olur muyum canım Zeynep in annesi Ekim annelerindenHiçbirinizi unutmadım daha çok erken unutmak için
Hamilelik başlangıç kiloma dönmek istiyorum
Tadım yok canım istemiyorkuzum bu ne hal boyle....
Çok geçmiş olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Herşey güzel olacak.Sabah -600 görmekte ne bileyim❤
Günaydın kizlarrrr
Ama gerçekten son birkaç gündür yemek yiyesim yok zayıflamak için yememezlik yapmıyorum zira yemeden kilo verilmez biliyorum
Eşimin durumu bayramda ayrı olmamizdün aileme de psr testi yapılması ki Allah razı olsun bayram demeden çalışıyorlar 60 yas üstü ve kronik rahatsızlığı olan temaslı herkese yapıyorlarmış onların sonucu ne çıkacak diye düşünmekten iştah kalmadı tabi
Kardeşimin negatif çıkmış diğerlerini bilmiyoruz ama onlarda negatiftir muhtemelen aynı evdeler çünkü belirtileri de yok
Neyse güzel günler yakındır ❤
Ayy ben varım yaaa. ben sana yetrim kilomuz aynı sayılır boyumuzda aynı sayılrı yasımızda oyle. Bıtıs hedefımızde aynı :) daha nolsunyeni gelen arkadaslarda hep zayif yahu. benim gibi sisko da yok grupta
Kontrol tartısı pazartesi canım. Arkadaşlar bayram içinde olunca önlem almak için tartılmışlarGünaydın herkese
tartılmamız gerektiğini bilmiyordum, pazartesi tartılmıyormuyduk, ben tartıldım sabah ama kıyafetlerimle -300 deydim.
İlk gün etkisi -600 -700 gitmiştir benden, muhtemelen ödemdir gidenler.
Çok geçmiş olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Herşey güzel olacak.
konuyu bilmiyorum, nasıl temas edilmiş biraz anlatabilir misin?
ılk eksımde gelmıs.ama son olur ıns31 Temmuz-7 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
birsevgi
Amor-a
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
ayvacicegi
inciitanesi
turab571
hılalll sen tartılmadın mı ?Kontrol tartısı pazartesi canım. Arkadaşlar bayram içinde olunca önlem almak için tartılmışlar
Sabah unuttum tartilmayi ama kiyafetimle ve biseyler yedikten sonra 55.2 tartildim. Su an evimde degilim bir hafta kalacagim burda. Tarti fark ettirir mi bilmiyorum ama tartisi cok yeni.
Günaydın herkese
tartılmamız gerektiğini bilmiyordum, pazartesi tartılmıyormuyduk, ben tartıldım sabah ama kıyafetlerimle -300 deydim.
İlk gün etkisi -600 -700 gitmiştir benden, muhtemelen ödemdir gidenler.
Çok geçmiş olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Herşey güzel olacak.
konuyu bilmiyorum, nasıl temas edilmiş biraz anlatabilir misin?
Kızlar tartı günü pazartesi günü yarın da bu eksileri bekliyoruz sizden inşallahHerkese Gunaydınnn
Grup baya canlanmıs 1 gun gelemedım 8 sayfa eksıgım olmus. Dun cok yogun bır gundu tum gun kurbanla ılgılendım. Gece geldım ama 1-2 mesaj sonra sızmısım elımde telefon. o yuzden dunku menumude yazamadımbgn sabah tartıldım 77.3 cıktım. Bıraz toparlamıs olmak sevındırdı benı acıkcası - 400 deyim. Cumaya karadar iyi toparlamak lazım birde 2'ye boluncek baya azalıcak ortalamamız.
Yarın tartılırız pazar tatilhılalll sen tartılmadın mı ?
Sıcaklardan olabilir canım cumaya çok var kesin verirsin sorun etmeGünaydın tatlışlar nasılsınız♥ Ben tartıldım ama yine artıdayım. Halbuki nasıl dikkat ediyorum... Çok şaşkınım. Sıcaktan mı oldu nedir anlamadım. Ama cumaya halledicem inşallah. Bana dua ediiin.
Süpersin bende cumaya göre 300 eksideyim haftaya cuma en az 2 kg atarız inşallahTunaydinlarrr herkeseee
EceZ canimmm dun yediklerimden sonra bugun -200
Demek ki "liste dahilindekiler" arti getirmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?