- 23 Mart 2016
- 30.932
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.241
evet ara ogunumde tarcinli sut var:) cok severim zaten tarcini icme suyuma bile atarim tarcin karanfil vs.Tatlı krizleri için tarçını da çok öneririm. Kan şekerini dengeler kendini daha iyi kontrol etmeni sağlar. Tabi ilk içişte çok etkili olmaz ama günlük beslenmene dahil edersen zamanla farkı hissedersin. Tarçınlı süt, tarçınlı elma oooh mis olsa da yesek
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 18
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 59
HEDEF KİLONUZ: 51
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: fazla tatlı Abur cubur pandemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık + görünüm
iyi kızım 3ü doldurdu, kreşe gidiyor. umut bey nasıl:)Selamlarrr :)
Bildirimleri yeni gördüm, pek giremiyorum artık hayat koşturmacası diyelim. Çok iyiyim, bir sorun yok çok şükür. İş ve oğluş tüm günümü alıyor.
Sizler nasılsınız?
inciitanesi seni de tekrar gördüğüme çok sevindim :) kızın nasıl?
bayramda bildirim yaparım diye düşünüyordum ondan yazmaya başladım ama köye gittik orda da değil interneti telefon bile çekmiyordu yeni geldik eve o yüzden yazamadım. açıkçası direk üstümü çizmene çok üzüldüm, planlı olmayan nedenlerden ötürü devam edememiştim gideceğimi de yazdım haber verdim. istenmediğim yerde durmam tabi ki, size kolay gelsin..Mehfam
inciitanesi yi listeden çıkartabilir misin
Beyazinci biliyorum salı günü geleceksin ama takıldığım nokta şu zaten tatil diye gidip dönmüş 2 gün menü paylaşıp yine tatil diye gittnn ya o 2 gün hiç takıma dönmeyecektin temelli tüm programı bitirip gelecektin yada tatil vs tüm bildirimlerini yapacaktın çünkü biz seni burada tatildede olsan yazdı mı yazmadı mı takip ediyoruz,burada bir emek var bana biraz saygısızlık gibi geldi kusura bakmatatilde menü yazılmaz diye birşey yok sonuçta
Başka bir konu başlangıç kilon ile hedef kilon arasında yüzde 10 olmadığı için zaten asıl listeye de hiç alamayacağız o yüzden artık takibini alt listedede olsa yapamayacağız bilgin olsun canım umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
@Asya2600 deneme süren çoktan geldi geçti ama kilo aldın verdinn paylaşım yaptın yapmadın istikrarlı olmadığın için listeye alamadık senide son durum nedir ekibi bıraktıysan senide listeden çıkaralım oradakilar cidden moral bozuyor canım
@Ozgenurrrr senin için son uyarımdır alt liste değilsin izin hakkın yok direk diskalifiye olma durumun var bugünden itibaren menüleri bekliyorum aksi takdirde yaptırımını uygulayacağım canım kuralları bir kenara koy senden söz aldımda girdinn takıma ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmazsın
Hasta cnm aynı. Burda kalıyorum hâlâ. Dua edin bakalım da iyi olsun yaMehfam annen nasıl oldu canım
Şu ara haplardan kafam 10 numara ama sonra lazım olacaktır aklımda olsun
Nasılsın pamukcum İzmir yanıyor mu:)
Merhabalarrrr kusura bakmayınP peri3032 Hoşgeldin canım.Cherry Mom kaptanım arkadaşı yarışmaya katılmak isteyenler kısmından çağırdım merhaba demeden direk olaya giriş yapmış ama olsun artık
Ayy bende çok aldım vericez inşallahkizlar ya ben nasil böyle kilo aldim bir türlü algilayamiyorum. hele covid dönemi 2 ayda 6 kiloyuh bana. eski halimi cok özlüyorum
evet yoksa bunun sonu yok.Ayy bende çok aldım vericez inşallah
Rabbim acil şifalar versin canım inşallah bi an önce iyileşirHasta cnm aynı. Burda kalıyorum hâlâ. Dua edin bakalım da iyi olsun ya ☹ Konya fena durumda. Hastane koridorları bile doluymuş. Gitmeye korkuyoruz
turab571 bayılcammm o ne menüüüü cezaaa vermek farz oldu
50 jumpink jack bekliyorum gün içinde az ama belki caydırıcı olur
Belkide düzenli yapar alışkanlıl edinirsin etkili bir harekettir cardio etkisi yapar vücudasorma sorma, çok fena bir menü oldu. hemen toparlıyorum. Jumping jack in yapılışınıda sayenizde öğrendim şimdi youtube dan 50 den de fazla yaparım inş
Ayy bende çok aldım vericez inşallah
Evetttt geride bıraktık artık vereceğiz tabiiiii bunu 21 kg vermiş ben bennn benn diyorumevet yoksa bunun sonu yok.
Ayyy çokk sevindim esracım 1 2haftalık tatil bize 1 aylık çile oluyor sonraİzmir yanıyor. Sürekli hareket halindeydik foruma çok bakamadım ama bugün biraz evdeyiz sıcak geçene kadar. Oturdum sayfa sayfa okuyorum.Bu arada şimdiye kadar diyetimi hiç bozmadım.
Ederiz canım tez zamanda düzelsin inşallah zamanı çok kötü oldu ddiğin gibi insan hastaneye gitmeye korkuyorHasta cnm aynı. Burda kalıyorum hâlâ. Dua edin bakalım da iyi olsun ya ☹ Konya fena durumda. Hastane koridorları bile doluymuş. Gitmeye korkuyoruz
P peri3032 hoşgeldin canım olsunn demekki hızlıca kilo vermek istiyor hızlı giriş yapıyorP peri3032 Hoşgeldin canım.Cherry Mom kaptanım arkadaşı yarışmaya katılmak isteyenler kısmından çağırdım merhaba demeden direk olaya giriş yapmış ama olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?