Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet ara ogunumde tarcinli sut var:) cok severim zaten tarcini icme suyuma bile atarim tarcin karanfil vs.

bir de yogurda zencefil zerdecal dokmek lazim o da yag yakar iyi okur

iyi kızım 3ü doldurdu, kreşe gidiyor. umut bey nasıl:)

bayramda bildirim yaparım diye düşünüyordum ondan yazmaya başladım ama köye gittik orda da değil interneti telefon bile çekmiyordu yeni geldik eve o yüzden yazamadım. açıkçası direk üstümü çizmene çok üzüldüm, planlı olmayan nedenlerden ötürü devam edememiştim gideceğimi de yazdım haber verdim. istenmediğim yerde durmam tabi ki, size kolay gelsin..

Şu ara haplardan kafam 10 numara ama sonra lazım olacaktır aklımda olsun
Nasılsın pamukcum İzmir yanıyor mu :)

İzmir yanıyor. Sürekli hareket halindeydik foruma çok bakamadım ama bugün biraz evdeyiz sıcak geçene kadar. Oturdum sayfa sayfa okuyorum. Bu arada şimdiye kadar diyetimi hiç bozmadım.

turab571 bayılcammm o ne menüüüü cezaaa vermek farz oldu
50 jumpink jack bekliyorum gün içinde az ama belki caydırıcı olur
sorma sorma, çok fena bir menü oldu. hemen toparlıyorum. Jumping jack in yapılışınıda sayenizde öğrendim şimdi youtube dan 50 den de fazla yaparım inş

Son düzenleme:
sorma sorma, çok fena bir menü oldu. hemen toparlıyorum. Jumping jack in yapılışınıda sayenizde öğrendim şimdi youtube dan 50 den de fazla yaparım inş
Belkide düzenli yapar alışkanlıl edinirsin etkili bir harekettir cardio etkisi yapar vücuda
Olur arada atak gibi birşey gelmiş sana

Hasta cnm aynı. Burda kalıyorum hâlâ. Dua edin bakalım da iyi olsun ya ☹ Konya fena durumda. Hastane koridorları bile doluymuş. Gitmeye korkuyoruz
Ederiz canım tez zamanda düzelsin inşallah zamanı çok kötü oldu ddiğin gibi insan hastaneye gitmeye korkuyor rabbim şifasını versin anacığının

P peri3032 Hoşgeldin canım. Cherry Mom kaptanım arkadaşı yarışmaya katılmak isteyenler kısmından çağırdım merhaba demeden direk olaya giriş yapmış ama olsun artık
P peri3032 hoşgeldin canım olsunn demekki hızlıca kilo vermek istiyor hızlı giriş yapıyor
kuralları okuyup kabul ettin mi canım?

Ben bugün daha iyiyim dmeek ki köy suyu bizi kötü etti arkadaş
Arabamı sattım 20 yaşında bir kıza kız demez mi arabamın modelini düşürjjjjemmmde içimde hööööhh dedim arabası neyki neyseki hatun BMW kullanıyormuş ikna oldum eşime anlatıyorm arabamı küçümsedi benii beniiii bihteriiini der gibi 1 TL bile pzarlık yapmadı çok ezildim para var huzur var bu millette yaa bizde pAzardan domates alırken bile Pazarlık yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…