Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

genel olarak bu tarz besleniyorum zaten, benim sorunum kasik kasik yedigim nutellalar ve nigde gazozuydu:) onu biraktim simdi sanirim duzenimi aynen devam ettirirsem o ivir zivirlari birakip yavas ta olsa kilo verebilirim gibi geliyor... cok sey ogreniyorum sizden

Rica ederiz balım bizde aynı yollardan geçtik abur cuburu mecbur kesicez başka türlü verilmiyor çünkü çok ufak olmalarına karşın günlük kalori ihtiyacımızı fazlası ile dolduruyorlar. :/

geldim kuzu geldim:) sabah tartildim birinde 67.9 birinde 67.7 ciktim. gitmeden once 67.3 tu. bencede odem ya ellerim bile sis vercem hepsini bu hafta insallah
Hani dedin ya ben daha önce diyette değilken hep sabittim flann çünkü muhtemelen o ara böyle devamlı tartılmıyordun vücut şimdi her ödemli anı yakalıyor canın sıkılmasın hiç :)

Ay ne yazmışım ben öylesusun susun duymasın kimseler çok utandım
Ya çok yoruluyorum,akşam kendimi zorlamaya çalıştım ama zorlamasam iyi olacakmış o kadar zor uyandım ki

Ne yazmak istemişti acaba
[/QUOTE]
Ah bı de ben bilsem

Yaaneyse ki kahkaha zayiflatiiii

Ah ahdunki adimim yürüyüşe cikmadigim,gün içinde attığım adimimdi diyeyim de sen anla
Nasılsın canım?
[/QUOTE]
Susuyorum saygıyla eğiliyorum :)

Cumaya kadar verirsin canım veremesende allahtan alt listedesin yoksa etabın son haftası Cherry Mom in gazabı üstüne olurdu

Hani dedin ya ben daha önce diyette değilken hep sabittim flann çünkü muhtemelen o ara böyle devamlı tartılmıyordun vücut şimdi her ödemli anı yakalıyor canın sıkılmasın hiç :)
evet 69-70 arasi cikiyodum hep hic 72 gormedim hic 67 de gormedim:) ama cok sik tartilmiyodum dedigin gibi. algida secicilik suan

Rica ederiz balım bizde aynı yollardan geçtik abur cuburu mecbur kesicez başka türlü verilmiyor çünkü çok ufak olmalarına karşın günlük kalori ihtiyacımızı fazlası ile dolduruyorlar. :/
aynen, kestim zaten epey oldu. tatli krizlerim icin de dondurma arastirdim:) en sevdigim dondurma iclerinde en masummus meger cok sevindim:)

cunku diyet yaparken bile herseyden mahrum kalarak istedigin kiloya geldiginde diyeti biraktiginda acisini cikartiyorsun. ben o yuzden kontrollu sekilde herseyde yeme taraftariyim. surdurulebilir ve kalici olmasi icin sart cunku.

diyete siz uymayin diyetiniz size uysun diyor bir diyetisyen.

Tatlı krizleri için tarçını da çok öneririm. Kan şekerini dengeler kendini daha iyi kontrol etmeni sağlar. Tabi ilk içişte çok etkili olmaz ama günlük beslenmene dahil edersen zamanla farkı hissedersin. Tarçınlı süt, tarçınlı elma oooh mis olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…