- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.221
sormaOlsun bak o yüzden sen zayıflama grubunun hakkını veriyorsunhedefi tutmadı kızcağızın
Yavrum nasıl yorulduysa.O da emnis yazacakmış herhalde yazamamış
evetUmarım ikimizde hedefimize ulaşırızz
Bende 6 kilo aldım canım moral bozma 2 ayda verirsin geri. :)kizlar ya ben nasil böyle kilo aldim bir türlü algilayamiyorum. hele covid dönemi 2 ayda 6 kiloyuh bana. eski halimi cok özlüyorum
O da emnis yazacakmış herhalde yazamamış
Almayı durdundun sonuçta canım 6 kg halen devam ediyor olabilirdi iyi yönünden bakkizlar ya ben nasil böyle kilo aldim bir türlü algilayamiyorum. hele covid dönemi 2 ayda 6 kiloyuh bana. eski halimi cok özlüyorum
Yaaaa güldürmeMuhtemelen ay nickime hiç o gözle bakmamıştım ahaha
Suskunda bombayı bıraktı gitti hahaahahYaaaa güldürme
Şimdi bugün gelir utana sıkıla ay canım benim yaaSuskunda bombayı bıraktı gitti hahaahah
genel olarak bu tarz besleniyorum zaten, benim sorunum kasik kasik yedigim nutellalar ve nigde gazozuydu:) onu biraktim simdi sanirim duzenimi aynen devam ettirirsem o ivir zivirlari birakip yavas ta olsa kilo verebilirim gibi geliyor... cok sey ogreniyorum sizdenGenel olarak sabahları yumurta peynir domates salatalık yeşillik zeytin içeren kahvaltılar, yanına istiyorsan 1-2 dil ekmek kepek, buğday, çavdarlı
Öğlen yoğurt kefir gibi süt ürünleri, et, tavuk, balık ürünleri, salatalar
Akşam yine öğlen gibi ama daha hafif yemekler
Aralarda da acıkıyorsan badem ceviz gibi yağlı ve faydalı yemişler, ölçülü meyveler.
Genel olarak bu tarz beslenirsen kilo vermemen mümkün değil her öğüne protein ve süt ürünü eklemeye çalış bir de bu da çok etki ediyor. Tabi her zaman olmuyor ama olduğu kadar artık :)
geldim kuzu geldim:) sabah tartildim birinde 67.9 birinde 67.7 ciktim. gitmeden once 67.3 tu. bencede odem ya ellerim bile sis
Rica ederiz balım bizde aynı yollardan geçtik abur cuburu mecbur kesicez başka türlü verilmiyor çünkü çok ufak olmalarına karşın günlük kalori ihtiyacımızı fazlası ile dolduruyorlar. :/genel olarak bu tarz besleniyorum zaten, benim sorunum kasik kasik yedigim nutellalar ve nigde gazozuydu:) onu biraktim simdi sanirim duzenimi aynen devam ettirirsem o ivir zivirlari birakip yavas ta olsa kilo verebilirim gibi geliyor... cok sey ogreniyorum sizden
Hani dedin ya ben daha önce diyette değilken hep sabittim flann çünkü muhtemelen o ara böyle devamlı tartılmıyordun vücut şimdi her ödemli anı yakalıyorgeldim kuzu geldim:) sabah tartildim birinde 67.9 birinde 67.7 ciktim. gitmeden once 67.3 tu. bencede odem ya ellerim bile sisvercem hepsini bu hafta insallah
Cumaya kadar verirsin canım veremesende allahtan alt listedesin yoksa etabın son haftasıEceZ tartıldım ama dün sabitken bugün artı çıktım 86,1
Daha önceki bildiririm 85,6.
tam tersine olması gerekiyordu bu rakamların. Cuma’ya kadar artık sıkıcam dişimi, fazlalıkları atmaya çalışacağım.
evet 69-70 arasi cikiyodum hep hic 72 gormedim hic 67 de gormedim:) ama cok sik tartilmiyodum dedigin gibi. algida secicilik suanHani dedin ya ben daha önce diyette değilken hep sabittim flann çünkü muhtemelen o ara böyle devamlı tartılmıyordun vücut şimdi her ödemli anı yakalıyorcanın sıkılmasın hiç :)
aynen, kestim zaten epey oldu. tatli krizlerim icin de dondurma arastirdim:) en sevdigim dondurma iclerinde en masummus meger cok sevindim:)Rica ederiz balım bizde aynı yollardan geçtik abur cuburu mecbur kesicez başka türlü verilmiyor çünkü çok ufak olmalarına karşın günlük kalori ihtiyacımızı fazlası ile dolduruyorlar. :/
Tatlı krizleri için tarçını da çok öneririm. Kan şekerini dengeler kendini daha iyi kontrol etmeni sağlar. Tabi ilk içişte çok etkili olmaz ama günlük beslenmene dahil edersen zamanla farkı hissedersin. Tarçınlı süt, tarçınlı elma oooh mis olsa da yesekaynen, kestim zaten epey oldu. tatli krizlerim icin de dondurma arastirdim:) en sevdigim dondurma iclerinde en masummus meger cok sevindim:)
cunku diyet yaparken bile herseyden mahrum kalarak istedigin kiloya geldiginde diyeti biraktiginda acisini cikartiyorsun. ben o yuzden kontrollu sekilde herseyde yeme taraftariyim. surdurulebilir ve kalici olmasi icin sart cunku.
diyete siz uymayin diyetiniz size uysun diyor bir diyetisyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?