Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

P peri3032 canım ister bugün ister yarından itibaren menü ve varsa sporlarını aşağıdaki linkten hergün düzenli şekilde yazmanı bekliyoruz takım kuralıdır unutmayalım linki sonraki günler kaybedersen takım sayfasının üst kısmında etiketli

Kızlar bilin bakalım bugün ne oldu, gün boyunca o kadar yoğundum ki hala sabah kahvaltısı ile duruyorum.. Allahtan kahvaltıyı diğer günlere nazaran daha iyi yapmıştım. Gün içerisinde gözüm abur cubura gitti lakin buradan aldığım psikolojik baskının gücüne dayanarak uzaktan uzaktan bakıştık kendileri ile. Dahası kendimi hiç aç da hissetmiyorum. Günboyu içtiğim kahveler tuttu herhalde. Artık bu saatten sonra da yemek yemeyeyim günü kapatayım diyorum. O masaya oturursam kendimi frenleyemem çünkü biliyorum.

Selam canım çok açsan ailenle birlikte masaya oturma evet tehlikeli olabilir ama kendine bir salata yapıp tek başına yersen sıkıntı olmaz saat çok geç değil kahvaltı ile durma bence

süper yogurt yiyebilirsin varsa.

Bugünki menüüümmm;

Sabah kahvaltısında bol salatalık domates, 2 dilim peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yanında yeşil çay,

Öğle yemeği az etli bezelye, 1 kepçe mercimek çorbası ve 1 kase cacık,

Akşam yemeği 1 tabak kavurma ve 1 tabak salata.

Abur cubur yok, ara öğünlerde açık çay içtim. İlk günü kazasız belasız atlattık çok şükür.

Afiyet olsunnnnn :)
Menüleri buraya yazıyoruz canım

Kizlar sabah 8 km yürüdüm,yazdım mi hatirlamiyorumaklıma geldiniz yazayım dedim ama sonrası yok
Öğleden sonra bı yere davetliydik,vakalar arttı diye bir bahane bulup gitmedik ama bize misafir geldi biraz önce yolladık,akşam da bana iyi yolculuklar demeye başladı geliyor benden umudu kesin gayri her şeyi yazabilirim geceleri

Birde geceleri demek ha hahaha kızlar çocuklarınızı gece 12den sonra forumdan uzak tutun suskunun sağı solu belli olmayacak anlaşıldı

Suskun 1 sen 2 dün nasıl uyku halinde yazdıysanız artık
Bu kadar benzer mi olurneyse. pacman daha masum kaldı ama yanımda
Şu ara haplardan kafam 10 numara ama sonra lazım olacaktır aklımda olsun
Nasılsın pamukcum İzmir yanıyor mu :)
Yanmak az kalır
Yavrum nasıl yorulduysa.

Muhtemelen ay nickime hiç o gözle bakmamıştım ahaha
Ayy ben de bakmamıştım EMNİSCİİİİMMM
Suskunda bombayı bıraktı gitti hahaahah
HE ya bı dünya konusmussunuz daha bitiremedim okumayiiki sayfa kaldı gece okurum ama yazmam artık
Niğde gazozuben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…