- 23 Mart 2016
- 30.931
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.261
İnşallah cnm inşallah, Allah razı olsunEderiz canım tez zamanda düzelsin inşallah zamanı çok kötü oldu ddiğin gibi insan hastaneye gitmeye korkuyorrabbim şifasını versin anacığının ♥♥♥
gecmis olsun canim ben henuz tam adapte olamadim kaciriyorum bazi seyleri affolaİnşallah cnm inşallah, Allah razı olsun
İnşallah cnmRabbim acil şifalar versin canım inşallah bi an önce iyileşir
Ya teşekkür ederim. Olur mu öyle şey. Düşünmen yeter cnmgecmis olsun canim ben henuz tam adapte olamadim kaciriyorum bazi seyleri affola
21 kilo mu tam vermek istedigim kilo darisi basimaEvetttt geride bıraktık artık vereceğiz tabiiiii bunu 21 kg vermiş ben bennn benn diyorum
Amin olur olur yeter ki pes etme acele etme21 kilo mu tam vermek istedigim kilo darisi basima
ne acelesi oldukca yavas gidiyorumAmin olur olur yeter ki pes etme acele etme
Kızlar bilin bakalım bugün ne oldu, gün boyunca o kadar yoğundum ki hala sabah kahvaltısı ile duruyorum.. Allahtan kahvaltıyı diğer günlere nazaran daha iyi yapmıştım. Gün içerisinde gözüm abur cubura gitti lakin buradan aldığım psikolojik baskının gücüne dayanarak uzaktan uzaktan bakıştık kendileri ile. Dahası kendimi hiç aç da hissetmiyorum. Günboyu içtiğim kahveler tuttu herhalde. Artık bu saatten sonra da yemek yemeyeyim günü kapatayım diyorum. O masaya oturursam kendimi frenleyemem çünkü biliyorum.
süperKızlar bilin bakalım bugün ne oldu, gün boyunca o kadar yoğundum ki hala sabah kahvaltısı ile duruyorum.. Allahtan kahvaltıyı diğer günlere nazaran daha iyi yapmıştım. Gün içerisinde gözüm abur cubura gitti lakin buradan aldığım psikolojik baskının gücüne dayanarak uzaktan uzaktan bakıştık kendileri ile. Dahası kendimi hiç aç da hissetmiyorum. Günboyu içtiğim kahveler tuttu herhalde. Artık bu saatten sonra da yemek yemeyeyim günü kapatayım diyorum. O masaya oturursam kendimi frenleyemem çünkü biliyorum.
Aaa çok iyi fikir, içine de biraz kırmızı biber ve nane atarım hem mis gibi olur hem de sindirime iyi gelir, teşekkürlersüperyogurt yiyebilirsin varsa.
Afiyet olsunnnnn :)Bugünki menüüümmm;
Sabah kahvaltısında bol salatalık domates, 2 dilim peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yanında yeşil çay,
Öğle yemeği az etli bezelye, 1 kepçe mercimek çorbası ve 1 kase cacık,
Akşam yemeği 1 tabak kavurma ve 1 tabak salata.
Abur cubur yok, ara öğünlerde açık çay içtim. İlk günü kazasız belasız atlattık çok şükür.
Limonda sık bari yağ yakıcı etkide olsun Allah'ım açlıktan bile fayda sağlamaya bakıyoruzAaa çok iyi fikir, içine de biraz kırmızı biber ve nane atarım hem mis gibi olur hem de sindirime iyi gelir, teşekkürler ♥
Bende pek hızlı gittim sayılmaz o yüzden diyorum sabır diyene acelesi oldukca yavas gidiyorum
Birde geceleri demek ha hahaha kızlar çocuklarınızı gece 12den sonra forumdan uzak tutun suskunun sağı solu belli olmayacak anlaşıldıKizlar sabah 8 km yürüdüm,yazdım mi hatirlamiyorumaklıma geldiniz yazayım dedim ama sonrası yok
Öğleden sonra bı yere davetliydik,vakalar arttı diye bir bahane bulup gitmedik ama bize misafir geldibiraz önce yolladık,akşam da bana iyi yolculuklar demeye başladı geliyor benden umudu kesin gayri her şeyi yazabilirim geceleri
Bu kadar benzer mi olurSuskun 1 sen 2 dün nasıl uyku halinde yazdıysanız artık
Yanmak az kalırŞu ara haplardan kafam 10 numara ama sonra lazım olacaktır aklımda olsun
Nasılsın pamukcum İzmir yanıyor mu:)
Yavrum nasıl yorulduysa.
Ayy ben de bakmamıştım EMNİSCİİİİMMMMuhtemelen ay nickime hiç o gözle bakmamıştım ahaha
HE ya bı dünya konusmussunuz daha bitiremedim okumayiSuskunda bombayı bıraktı gitti hahaahah
Niğde gazozugenel olarak bu tarz besleniyorum zaten, benim sorunum kasik kasik yedigim nutellalar ve nigde gazozuydu:) onu biraktim simdi sanirim duzenimi aynen devam ettirirsem o ivir zivirlari birakip yavas ta olsa kilo verebilirim gibi geliyor... cok sey ogreniyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?