Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seninkinin modeli neydi senin açından iyi olmuş,pazarlık payı kar kalır cebine
Birde geceleri demek ha hahaha kızlar çocuklarınızı gece 12den sonra forumdan uzak tutun suskunun sağı solu belli olmayacak anlaşıldı

Amaan nickim anmada bacım naparsan yap banlancak sayfa hahahahah 5.takımın sonunu getirme daha kilo vereceğiz :)))

ama simdi ne mutlusundur ne güzel

Evet çok şükür rahat rahat alışveriş yapmanın keyfi bambaşka
Eşimin yanında tartılmak kilomu gizlememek ondan zayıf olmak adamla yarış yaptım resmen
Ve çoğu sıkıntımın altında yatan sebep kilo..arkadaşlarla görüşmek istememe eş dost akraba içine çıkmak istememe hep aynı şeyler ne giyeceğim şimdi onda göbek bunda kalça çıkacak ... Hep aynı sohbetler kilo almışsınn ayy sen ne yaptınn kendine sinir olduğum onca laf ..
Şimdi toplantı olsada gitsem diyorum :))))

Öğle dışarıdaydım gün boyu dürüm yedim o yüzden ama zehirlendim mi nedir çıkardım. Zaten üstüne baş ağrısından hiç bişey yiyememiştim. Evde yağlı katmer vardı azıcık ondan yedim yoksa bugünü sıfır kalori bitirecektim. Sabah bir yesil çay içip çıkmıştım dışarı.

Geçmiş olsun canım baş ağrısından dolayıda miden bulanmış olabilir bende hep olur eş zamanlı

Sabah :
Yarım simit
Yumurta
2 dilim peynir
4 tane zeytin

Öğlen:
3 yemek kaşığı yeşil fasulye

Akşam :
3 köfte birazda patates

Spor :
Sabah iki saat bisiklet

Su:
1.5 litre
Bisiklet normal bisiklet mi sürüyorsun kondisyon mu var canım çok iyi 2 saat tebrikler düzenli yaparsan harika iş çıkar oradan
Menüde güzel tek sorun yarım simit çeyrek olsaymış süper olurmuş köfte yanı patates ise kızartma değildir diye düşünüyorum :)
Menüm
Sabah: mantarlı omlet
Bir dilim peynir
5 zeytin
Domates
Ara öğün: kurutulmuş elma
Türk kahvesi
Akşam yemeği: kabak spagetti
Yoğurt
Menün çok iyi canım ekmek hiç tüketmiyor musun ? Birde gün içinde spor yapma imkanın oluyor mu

Cumaya kadar verirsin canım veremesende allahtan alt listedesin yoksa etabın son haftası Cherry Mom in gazabı üstüne olurdu
Ayy sorma, sorma. Tek avuntum da o zaten İçimden geçenleri söylemişsin. İyi ki listede değilim diyordum valla

Yani senin yaptığın sporsa bizimki koltuğa oturup kalkmadır okuyunca yoruldum. Öğrencine çok acıdım yaaaa, yazık Bilmem bir daha gelir mi acabaaa

Kızlarrr spor listelerini ayıkladım cumadan bu yana hiç sporu olmayanları sildim ama tabi spor yaparsanız eklerim çıkış var giriş yok değil sadece grup içi sayılara göre kişileri paylaştırdığım için 0 sporu olan listede adam sayısı olarak gözükmesin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…