- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.281
Seninkinin modeli neydiBen bugün daha iyiyim dmeek ki köy suyu bizi kötü etti arkadaş
Arabamı sattım 20 yaşında bir kızakız demez mi arabamın modelini düşürjjjjemmmde içimde hööööhh dedim arabası neyki neyseki hatun BMW kullanıyormuş ikna oldum eşime anlatıyorm arabamı küçümsedi benii beniiii bihteriiini der gibi 1 TL bile pzarlık yapmadı çok ezildim para var huzur var bu millette yaa bizde pAzardan domates alırken bile Pazarlık yapıyoruz
Birde geceleri demek ha hahaha kızlar çocuklarınızı gece 12den sonra forumdan uzak tutun suskunun sağı solu belli olmayacak anlaşıldı
Amaan nickim anmada bacım naparsan yapKizlar sabah 8 km yürüdüm,yazdım mi hatirlamiyorumaklıma geldiniz yazayım dedim ama sonrası yok
Öğleden sonra bı yere davetliydik,vakalar arttı diye bir bahane bulup gitmedik ama bize misafir geldibiraz önce yolladık,akşam da bana iyi yolculuklar demeye başladı geliyor benden umudu kesin gayri her şeyi yazabilirim geceleri
Skoda spaceback 138.500 dü ilan 138 e düz olsun dedim kendi kendime düştümSeninkinin modeli neydisenin açından iyi olmuş,pazarlık payı kar kalır cebine
+18Birde geceleri demek ha hahaha kızlar çocuklarınızı gece 12den sonra forumdan uzak tutun suskunun sağı solu belli olmayacak anlaşıldı
ne kadar sürede verdin 21 kiloyu?Bende pek hızlı gittim sayılmaz o yüzden diyorum sabır diye
1 ay sonra 1 yıl olacak canımne kadar sürede verdin 21 kiloyu?
ne alemsinSkoda spaceback 138.500 dü ilan 138 e düz olsun dedim kendi kendime düştümille pazarlık yapcam ya satıcı benken bile yapıyorum
dile kolay1 ay sonra 1 yıl olacak canım
ama simdi ne mutlusundur ne güzel1 ay sonra 1 yıl olacak canım
ama simdi ne mutlusundur ne güzel
Geçmiş olsun canım baş ağrısından dolayıda miden bulanmış olabilir bende hep olur eş zamanlıÖğle dışarıdaydım gün boyu dürüm yedim o yüzden ama zehirlendim mi nedir çıkardım. Zaten üstüne baş ağrısından hiç bişey yiyememiştim. Evde yağlı katmer vardı azıcık ondan yedim yoksa bugünü sıfır kalori bitirecektim. Sabah bir yesil çay içip çıkmıştım dışarı.
Özlemcim nasılsın ?Sabah
Peynirli sucuklu pide
Akşam
Ciğer,salata ve 1 dilim ekmek
3 L su
3 t.kahvesi
Spordan sayılmaz ama 1000 adım.
Bisiklet normal bisiklet mi sürüyorsun kondisyon mu var canım çok iyi 2 saat tebriklerSabah :
Yarım simit
Yumurta
2 dilim peynir
4 tane zeytin
Öğlen:
3 yemek kaşığı yeşil fasulye
Akşam :
3 köfte birazda patates
Spor :
Sabah iki saat bisiklet
Su:
1.5 litre
Menün çok iyi canım ekmek hiç tüketmiyor musun ? Birde gün içinde spor yapma imkanın oluyor muMenüm
Sabah: mantarlı omlet
Bir dilim peynir
5 zeytin
Domates
Ara öğün: kurutulmuş elma
Türk kahvesi
Akşam yemeği: kabak spagetti
Yoğurt
Geçmiş olsun canım baş ağrısından dolayıda miden bulanmış olabilir bende hep olur eş zamanlı
Ayy sorma, sorma. Tek avuntum da o zatenCumaya kadar verirsin canım veremesende allahtan alt listedesin yoksa etabın son haftasıCherry Mom in gazabı üstüne olurdu
Yani senin yaptığın sporsa bizimki koltuğa oturup kalkmadır4 Ağustos Spor
Ya Allah Bismillah bugün sporun canına okudum öğrencim geldi ona da yaptırdım kendim de yaptım kadın ayıla bayıla gitti evine inşallah yarına sağ çıkar.
70 dk yatay bisiklet
30 dk dikey bisiklet
1500 bölgesel (kendi programım)
850 bölgesel kalça bacak (öğrenci ile yaptığım)
2 saat açık havada yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?