- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.301
Kadın ay oram ay buram diye diye gitti dedim acı yok rocky yarın 5te bekliyorum karın çalışıcaz inşallah sabaha uyanırAyy sorma, sorma. Tek avuntum da o zatenİçimden geçenleri söylemişsin. İyi ki listede değilim diyordum valla
Yani senin yaptığın sporsa bizimki koltuğa oturup kalkmadırokuyunca yoruldum. Öğrencine çok acıdım yaaaa, yazık Bilmem bir daha gelir mi acabaaa
Eline düşmek istemezdimKadın ay oram ay buram diye diye gitti dedim acı yok rocky yarın 5te bekliyorum karın çalışıcaz inşallah sabaha uyanır
Güncel spor listemiz ve ona karşılık gelen puanlar ***listede olmayanlar hafta içinde sporu olmayanlardır ***
Eki Görüntüle 2671231
Sende akıllı saat yok mu kuzum adım sayısı olarak atar işte hemde tempolu atarCherry Mom çocuklarla ebelemece spordan sayılır mı, puanı var mi? Valla varsa yarın sabah indirip çocukları pestilleri çıkarma kadar koşturacam. Hem oyun hem spor aradan çıkar.
İranlı zaten göbek bölgesi çok yağlı özellikle 160 boya 66 kilo şuanda. Beslenme prog + spor dersi veriyorum. Burada kızlara müdahale edemiyoruz ama yakaladım bir tanesini salonda zayıflatmadan bırakmıcam.Eline düşmek istemezdim
Öyle mi tmmdırbenim bugun bir yarim saat bisiklet de var bildirimimde ama ?
Yaaa ama buda ayrı birşey çoğuda böyle hevesli ilgili olmuyor işte zoraki ilgileniyor ne güzel motive etmişsinİranlı zaten göbek bölgesi çok yağlı özellikle 160 boya 66 kilo şuanda. Beslenme prog + spor dersi veriyorum. Burada kızlara müdahale edemiyoruz ama yakaladım bir tanesini salonda zayıflatmadan bırakmıcam.31 Ağustosta düğünü varmış kız kardeşinin ona kadar zayıflamak istiyor dedim kardeş sen bana bırak kaç beden olmak istiyorsun onu söyle
Aaa fancyim sen de takımdaydın di mi ben unutmuşum tamamen, söylemiştin halbuki. Ay ne güzel ya böyle eskileri görünce mutlu oluyorum baya tanıdık varmış takımda şu an :)Aaayy ördekimde gelmiş. Sana da iyi bayramlar canım.
Emnisim çok sevindim mezun olmanaKaptanım selamlar ♥♥
Biz aynen devam ben bu hafta mezun oluyorum şaka gibitek değişiklik bu valla
Umut da iyi canım, o da Mayıs’ta doldurdu 3’ü. Kreşe vermeyi ben de düşünüyordum Eylül ayında falan ama bu korona işi girince cesaret edemiyorum şu aniyi kızım 3ü doldurdu, kreşe gidiyor. umut bey nasıl:)
Var tabi kaptanım olmaz mıEmnisim çok sevindim mezun olmanaiyi hadi cuma gireyim de göreyim mezuniyetini yahu azcık da olsa katkım vardır başlarda :)
Aaa fancyim sen de takımdaydın di mi ben unutmuşum tamamen, söylemiştin halbuki. Ay ne güzel ya böyle eskileri görünce mutlu oluyorum baya tanıdık varmış takımda şu an :)
Ayyy duygulandırdın beni gece gece emnisim yaa, çok mutlu oldum mezun olmanaVar tabi kaptanım olmaz mıasla unutmam mezuniyet yazımda yerin hazır olacak
Tam listeye bakıp onlara da selam yazmıştım senin mesajını gördüm
A doğruAaaamavimli de bizim takıma gelmiş, mayıs annelerinden aklımda kalmış ismin :) Nasılsın nasıl gidiyor hayat? İkizlerin vardı senin değil mi yanlış hatırlamıyorumdur umarım
0zlem balpamuk ve ayvacicegi de burdaymış
Ölçü takibi haftası geldi,hala takip edilecekse ilgili kişiye son ölçüleri atabilirim,çok yoğun yazışmalar takip edemiyorum.Gelelim iş paylaşımlarımıza:
5.takım genel duyuru
Arkadaşlar takım kadromuzda ufak bir güncellemeye gittik sizleride bilgilendirmek istedim
takım kaptanıCherry Mom
takım kaptan yardımcılarımız :Mehfam EceZ olarak devam edeceğiz
reyyan zaten hali hazırda yardımcımızdı ♥
ecezde sağolsun ekip için gerek liste sorumlulukları gerekse sağladığı motivasyon ile bu görev için biçilmiş kaftan diye düşündük♥
emnis➡ spor listeleri ➡ etap karneleri ➡ yarışma sonuçları ➡ body tablosu
reyyan➡ menü raporlama
ecez ➡ pazartesi kontrol tartısı ➡ cuma hedef tablosu
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
pacman
0zlem
Calypso95
U UmutluBen
O Ozgenurrrr
ayvacicegi
fancynancy
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
mavimli
turab571
redsonja87
kirmizigitar
Amor-a
P peri3032
M MoongirlAndSerenity
E everlasting_moment
Liste kalabalık umarım atladığım yoktur
Hahah sorma yahu ben de baya eskimişim daha dün gibi geliyor buraya katılışım şaka maka 5 yıl olacakmış. Hey gidi hey hamilelik öncesi hep buralardaydım, hoş doğum sonrası da baya takıldım da İstanbul bana yaramadı sanırımA doğru0zlem i unuttum kaptanım gel yabancılık çekmezsinn :)))) mavilimide tanıyorsun maşallah :))))
Kaptanım 21 kg gittiAyyy duygulandırdın beni gece gece emnisim yaa, çok mutlu oldum mezun olmana
Kaptanım da Konya'ya taşınıyor bilmem haberin var mı tayin istemişti en son bekliyordutoplight kaptaniçem nerelerde geliyor mu buralara? Onunla da ne zamandır konuşmadım, tahminimdem fazla uzak kaldım buradan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?