- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.381
Hadi bakalım inş kaptan
Öyle miHadi bakalım inş kaptandün arkadaşımın annesi vefat etti. Gelemedim buralara çok.
Rabbim yardımcın olsun canimSelamlar herkese
Şuan iyiyim ama belli olmuyor. Dün çok kötü idim. İnşallah dünü tekrar yaşatmasın Rabbim.
İyi iken Bi bakayım dedim. Dua edin inşallah
gelmis te listelere bile gomulmus14-21 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
@Suskunhanim☑
@0zlem ☑ ☑
@fancynancy ☑
Calypso95 ☑☑
@Ozgenurrrr☑
@Sibal57 ☑ ☑
SaskinAnne ☑
@Asya2600☑
@cgdmk
U UmutluBen
@Amor-a☑
@mavimli ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑
@ayvacicegi ☑ ☑
@peri3032 ☑
Günaydın. Şişkinlik olabilir. Ödem atıcı çaylar içmenizi tavsiye ederim. Bir de bir haberde okumuştum. Yapılan araştırmalara göre;Günaydın
Ben dün menü paylaşmayı unuttum ama neredeyse akşam sadece protein aldım ama sanal +1 kilo geldim
Bir insan bir günde 1 kiloyu nasıl alabilir ya
Kızım 2 yaş sendromuna girdi sanırım dün onunla uğraşırken menü paylaşmayı unuttum ama sabah kahvaltıyı iyi yaotim öğle yemedim Akşam sadece 1 köfte 1 dilim ekmek başka birşey yokGünaydın. Şişkinlik olabilir. Ödem atıcı çaylar içmenizi tavsiye ederim. Bir de bir haberde okumuştum. Yapılan araştırmalara göre;
kilo vermek için yapılan diyetlere bakıldığında, aynı miktarda kalori tüketilse de, bu kalorilerin çoğunu sabah kahvaltısında tüketenlerin akşam yemeğinde tüketenlere kıyasla 2 katı kilo verdiği görülüyormuş. Açıkçası ben de genelde sabah kahvaltımı iyi yapıp öğleyi bir miktar daha azaltıp akşam ise çok az hatta bazen hiçbir şey yemeyerek geçirdim günleri. Ve farkettim ki akşam yemeğinde az yemek gerçekten kilo verdiriyor insana. Sabah ve öğle öğününü ne kadar doyurucu yaparsanız akşam o kadar az acıkıyorsunuz zaten.
Canım ya hasta halinle bile gelip menülere bakmışsın. Dualarımız hep seninle biliyosunSelamlar herkese
Şuan iyiyim ama belli olmuyor. Dün çok kötü idim. İnşallah dünü tekrar yaşatmasın Rabbim.
İyi iken Bi bakayım dedim. Dua edin inşallah
Ödem olmuş olabilir o zaman çok mu uyudun ya da gece spor falan mı yaptın . Suyu da az içmiş olabilirsin ya da tuzlu şeyler yemişsindirAma ayaklarimdada şişkinlik var evet ödem de olabilir durup dururken neden olduysa
Laf anlamıyor valla kızlarCanım ya hasta halinle bile gelip menülere bakmışsın. Dualarımız hep seninle biliyosun
Kısacası anlık tartıyla canını hiçç sıkmaaaÖdem olmuş olabilir o zaman çok mu uyudun ya da gece spor falan mı yaptın . Suyu da az içmiş olabilirsin ya da tuzlu şeyler yemişsindir
Sıkmayın canınızı olur öyle arada bana da oluyor şişkinlik ve 1 kilo oynuyor gerçekten. Kiraz sapı çayını da tavsiye ederim süper bi ödem atıcı.Kızım 2 yaş sendromuna girdi sanırım dün onunla uğraşırken menü paylaşmayı unuttum ama sabah kahvaltıyı iyi yaotim öğle yemedim Akşam sadece 1 köfte 1 dilim ekmek başka birşey yok
Bugün yeşil çay içeyim olmazsa canım çok sıkıldı
Aksine hiç uyuyamadımÖdem olmuş olabilir o zaman çok mu uyudun ya da gece spor falan mı yaptın . Suyu da az içmiş olabilirsin ya da tuzlu şeyler yemişsindir
Şimdi birde onu vermeye çalışacağım ben 81.5 görürüm diyordum cuma gününe
Birazdan yapacagim bakalım inşaallah yarına oynarSıkmayın canınızı olur öyle arada bana da oluyor şişkinlik ve 1 kilo oynuyor gerçekten. Kiraz sapı çayını da tavsiye ederim süper bi ödem atıcı.
Canım vermeye çalışmayacak son takılma ona bir anda gelen bir anda gider çocuktan biliyorum uykusuzlukta çok ödem yapıyor uyku bir denge ne az ne çok uyuyacaksın.uyumadığımız zaman zayıflama hormonu otomatik devre dışı kalıyorŞimdi birde onu vermeye çalışacağım ben 81.5 görürüm diyordum cuma gününe
Ben hiç kendimi mangaldan sakınmadım valla salata bol et ne zararı var ki ekmek hiç yemem ama.. git sende sıkıntı olmaz bence kendimizi kısıtlayıcı durumlara sokarsak diyet uzun soluklu olmuyor onun yerine diyeti genel yaşamımıza uydurmamız lazımBirazdan yapacagim bakalım inşaallah yarına oynar
Birde annemlerle görüşemedik diye bugün barbekü yapacaktık gitmesem mi ya korkar oldum yemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?