Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
Ben dün menü paylaşmayı unuttum ama neredeyse akşam sadece protein aldım ama sanal +1 kilo geldim
Bir insan bir günde 1 kiloyu nasıl alabilir ya

Günaydın
Ben dün menü paylaşmayı unuttum ama neredeyse akşam sadece protein aldım ama sanal +1 kilo geldim
Bir insan bir günde 1 kiloyu nasıl alabilir ya
Günaydın. Şişkinlik olabilir. Ödem atıcı çaylar içmenizi tavsiye ederim. Bir de bir haberde okumuştum. Yapılan araştırmalara göre;
kilo vermek için yapılan diyetlere bakıldığında, aynı miktarda kalori tüketilse de, bu kalorilerin çoğunu sabah kahvaltısında tüketenlerin akşam yemeğinde tüketenlere kıyasla 2 katı kilo verdiği görülüyormuş. Açıkçası ben de genelde sabah kahvaltımı iyi yapıp öğleyi bir miktar daha azaltıp akşam ise çok az hatta bazen hiçbir şey yemeyerek geçirdim günleri. Ve farkettim ki akşam yemeğinde az yemek gerçekten kilo verdiriyor insana. Sabah ve öğle öğününü ne kadar doyurucu yaparsanız akşam o kadar az acıkıyorsunuz zaten.

Kızım 2 yaş sendromuna girdi sanırım dün onunla uğraşırken menü paylaşmayı unuttum ama sabah kahvaltıyı iyi yaotim öğle yemedim Akşam sadece 1 köfte 1 dilim ekmek başka birşey yok
Bugün yeşil çay içeyim olmazsa canım çok sıkıldı

Sıkmayın canınızı olur öyle arada bana da oluyor şişkinlik ve 1 kilo oynuyor gerçekten. Kiraz sapı çayını da tavsiye ederim süper bi ödem atıcı.

Ödem olmuş olabilir o zaman çok mu uyudun ya da gece spor falan mı yaptın . Suyu da az içmiş olabilirsin ya da tuzlu şeyler yemişsindir
Aksine hiç uyuyamadım
Sürekli kızım ağladı sürekli birkaç gündür ayaklarimda ağrıyordu romatizmadan diyordum ama 1 kilo inanılmaz moralim bozuldu ya

Sıkmayın canınızı olur öyle arada bana da oluyor şişkinlik ve 1 kilo oynuyor gerçekten. Kiraz sapı çayını da tavsiye ederim süper bi ödem atıcı.
Birazdan yapacagim bakalım inşaallah yarına oynar
Birde annemlerle görüşemedik diye bugün barbekü yapacaktık gitmesem mi ya korkar oldum yemekten

Şimdi birde onu vermeye çalışacağım ben 81.5 görürüm diyordum cuma gününe
Canım vermeye çalışmayacak son takılma ona bir anda gelen bir anda gider çocuktan biliyorum uykusuzlukta çok ödem yapıyor uyku bir denge ne az ne çok uyuyacaksın.uyumadığımız zaman zayıflama hormonu otomatik devre dışı kalıyor rahat ol bugün biraz dikkat et yarın şıp gitmiş olacak o

Birazdan yapacagim bakalım inşaallah yarına oynar
Birde annemlerle görüşemedik diye bugün barbekü yapacaktık gitmesem mi ya korkar oldum yemekten
Ben hiç kendimi mangaldan sakınmadım valla salata bol et ne zararı var ki ekmek hiç yemem ama.. git sende sıkıntı olmaz bence kendimizi kısıtlayıcı durumlara sokarsak diyet uzun soluklu olmuyor onun yerine diyeti genel yaşamımıza uydurmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…