- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.401
Tatlı ya da karbonhidrat yemektense protein almak daha iyidir bence. Bugün öğlen ben de et yemeyi düşünüyorum. Dukan diyeti gibi düşünün bir ara ne popülerdi. Abur cubur tatlı çörek kaçamağı yapmamaya dikkat edin bugün sadeceBirazdan yapacagim bakalım inşaallah yarına oynar
Birde annemlerle görüşemedik diye bugün barbekü yapacaktık gitmesem mi ya korkar oldum yemekten
Canım hoşgeldin,seni burda görmek ne güzelSelamlar herkese
Şuan iyiyim ama belli olmuyor. Dün çok kötü idim. İnşallah dünü tekrar yaşatmasın Rabbim.
İyi iken Bi bakayım dedim. Dua edin inşallah
Allah rahmet eylesin,başınız sağ olsunHadi bakalım inş kaptandün arkadaşımın annesi vefat etti. Gelemedim buralara çok.
Proteini sindirmesi zaman alıyor ondan olabilir canimGünaydın
Ben dün menü paylaşmayı unuttum ama neredeyse akşam sadece protein aldım ama sanal +1 kilo geldim
Bir insan bir günde 1 kiloyu nasıl alabilir ya
Uykusuzluk da ödem yaparAksine hiç uyuyamadım
Sürekli kızım ağladı sürekli birkaç gündür ayaklarimda ağrıyordu romatizmadan diyordum ama 1 kilo inanılmaz moralim bozuldu ya
cok gecmis olsun biran önce gecer gider insallahSelamlar herkese
Şuan iyiyim ama belli olmuyor. Dün çok kötü idim. İnşallah dünü tekrar yaşatmasın Rabbim.
İyi iken Bi bakayım dedim. Dua edin inşallah
:Obugun tam 3 saat taksimde 3 yasinda cocuk oyaladim ! virus varken disarda olmak ne kadar zor ya evde ne kadar rahatmisim meger...
esim yuksek lisans sinavina girdi, iceri araba anahtari dahi almadiklari icin mecburen birlikte gitmek zorunda kaldik... 5 bin adim atmisim iyi bisey mi kotu bisey mi kestiremiyorum
evet takipcisi olalım bu konunun hiç iyi değil yapma kuzum havalarda sıcak su herşeyUykusuzluk da ödem yaparsusuzlukta kendi adıma 1,5 bile içemiyorum,iki bardakla akşamı ettiğim gunler oldu eve geleli bugünden sonra dikkat etmeye çalışacağım insallah
selamlar iyi gezmeler :)Selamlar
Bizim de gün hareketli başladı, pazar filan dinlemeden her gün 7de ayaktayız zaten. Yola çıktık yakındaki bir doğal parkı gezicez, herkese kolaylıklar, hastalara şifalar dilerim :)
canım atlamışım bunu çok çok sağol.. aynen Allah yardımcımız olsun büyüyorlar amaCherry Mom geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum, yalnız çocuk büyütüyoruz, çok geçmiş olsun.
para sokmak bile yasak sadece gozluk ve etiketsiz su sokabiliyomussun:O
bu aralar maceradan maceraya atlıyorsun pazar gezmeleri taksimler :)) şaka bir yana allah korusun tabi eşin dolmuşla flann gitseydi keşke
:) ayy ağlanacak halimize gülmek diye ben buna derim ne hallere düştükk tövbeeee :))para sokmak bile yasak sadece gozluk ve etiketsiz su sokabiliyomussunsacma sapan bir sistem yapmislar cidden beni de maceradan maceraya suruklediler ilk vaka aciklandigi gunden beri evden zorunlu haller disinda cikmadik kimseyle gorusmedik annemler disinda aylar sonra disari cikinca kendimi cok savunmasiz hissettim salak gibi bi mutluluk ama ayni zamanda korku gazamiz mubarek olsun bakalim
[/QUOTE
|
|
| O Ozgenurrrr |
|
|
|
|
S Suskunhanim | U UmutluBen |
Evet aynen öyle bugün ben de öyle yaptım ekmeksiz mangal ve bol bol domatesBen hiç kendimi mangaldan sakınmadım valla salata bol et ne zararı var ki ekmek hiç yemem ama.. git sende sıkıntı olmaz bence kendimizi kısıtlayıcı durumlara sokarsak diyet uzun soluklu olmuyor onun yerine diyeti genel yaşamımıza uydurmamız lazım
Canım vermeye çalışmayacak son takılma ona bir anda gelen bir anda gider çocuktan biliyorum uykusuzlukta çok ödem yapıyor uyku bir denge ne az ne çok uyuyacaksın.uyumadığımız zaman zayıflama hormonu otomatik devre dışı kalıyorrahat ol bugün biraz dikkat et yarın şıp gitmiş olacak o ♥
Ben hiç kendimi mangaldan sakınmadım valla salata bol et ne zararı var ki ekmek hiç yemem ama.. git sende sıkıntı olmaz bence kendimizi kısıtlayıcı durumlara sokarsak diyet uzun soluklu olmuyor onun yerine diyeti genel yaşamımıza uydurmamız lazım
Canımsın ❤Spor yapmayanları çıkardım kızlar sayıda eşitsizlik oluyor gruplar arası yapılırsa hemen eklerim yanlış anlamayın o kısmı ama spor yapın :))
Eki Görüntüle 2676205
Ne güzel alıştırdın kendini şu akşam yememe olayına yaSabah
Tulum peyniri
Salatalık
Domates
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Izgara köfte (4 tane)
Akşam
Yok
spor
Yok
Su 2 lt
Cherry Mom @reyyanK
Yazmayaydın iyiydi tablo öyleee13 Ağustos
1 saat yürüyüş
1 saat reformer pilates
1000 bölgesel
14 Ağustos
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
1000 bölgesel
15 Ağustos
1 saat yürüyüş
1 saat yatay bisiklet
1000 bölgesel
Olsun güzel yürümüşsünüz :)) akşamda pek birşey yememişsin iyi olmuş16.08.2020
Sabah 0830 1 dilim tereyağlı çavdar ekmeği üzerine 3 dilim tavuk eti, sütlü kahve
Öğle 1400 2 dilim pizza
Akşam 1800 sütlü kahve, 2 parça bisküvi
Su 2litre
Spor 10bin adım
Bugün dışarıdaydım menü istemeden böyle oldu, yston sabah leslie yapmayı planlıyorum.
0zlem Cherry Mom
Eki Görüntüle 2676385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?