Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birazdan yapacagim bakalım inşaallah yarına oynar
Birde annemlerle görüşemedik diye bugün barbekü yapacaktık gitmesem mi ya korkar oldum yemekten
Tatlı ya da karbonhidrat yemektense protein almak daha iyidir bence. Bugün öğlen ben de et yemeyi düşünüyorum. Dukan diyeti gibi düşünün bir ara ne popülerdi. Abur cubur tatlı çörek kaçamağı yapmamaya dikkat edin bugün sadece

Selamlar herkese
Şuan iyiyim ama belli olmuyor. Dün çok kötü idim. İnşallah dünü tekrar yaşatmasın Rabbim.
İyi iken Bi bakayım dedim. Dua edin inşallah
Canım hoşgeldin,seni burda görmek ne güzel rabbim gelmiş geçmiş etsin tez zamanda
Hadi bakalım inş kaptan dün arkadaşımın annesi vefat etti. Gelemedim buralara çok.
Allah rahmet eylesin,başınız sağ olsun
Günaydın
Ben dün menü paylaşmayı unuttum ama neredeyse akşam sadece protein aldım ama sanal +1 kilo geldim
Bir insan bir günde 1 kiloyu nasıl alabilir ya
Proteini sindirmesi zaman alıyor ondan olabilir canim
Aksine hiç uyuyamadım
Sürekli kızım ağladı sürekli birkaç gündür ayaklarimda ağrıyordu romatizmadan diyordum ama 1 kilo inanılmaz moralim bozuldu ya
Uykusuzluk da ödem yaparsusuzluktakendi adıma 1,5 bile içemiyorum,iki bardakla akşamı ettiğim gunler oldu eve geleli bugünden sonra dikkat etmeye çalışacağım insallah

bugun tam 3 saat taksimde 3 yasinda cocuk oyaladim ! virus varken disarda olmak ne kadar zor ya evde ne kadar rahatmisim meger...

esim yuksek lisans sinavina girdi, iceri araba anahtari dahi almadiklari icin mecburen birlikte gitmek zorunda kaldik... 5 bin adim atmisim iyi bisey mi kotu bisey mi kestiremiyorum

:O
bu aralar maceradan maceraya atlıyorsun pazar gezmeleri taksimler :)) şaka bir yana allah korusun tabi eşin dolmuşla flann gitseydi keşke

evet dukancılarda inecek varrrr 0zlem balpamuk :))

Spor yapmayanları çıkardım kızlar sayıda eşitsizlik oluyor gruplar arası yapılırsa hemen eklerim yanlış anlamayın o kısmı ama spor yapın :))

:O
bu aralar maceradan maceraya atlıyorsun pazar gezmeleri taksimler :)) şaka bir yana allah korusun tabi eşin dolmuşla flann gitseydi keşke
para sokmak bile yasak sadece gozluk ve etiketsiz su sokabiliyomussun sacma sapan bir sistem yapmislar cidden beni de maceradan maceraya suruklediler ilk vaka aciklandigi gunden beri evden zorunlu haller disinda cikmadik kimseyle gorusmedik annemler disinda aylar sonra disari cikinca kendimi cok savunmasiz hissettim salak gibi bi mutluluk ama ayni zamanda korku gazamiz mubarek olsun bakalim

:) ayy ağlanacak halimize gülmek diye ben buna derim ne hallere düştükk tövbeeee :))

Buyrun güncel ortiler :))

S Suskunhanim aslında eklenmeyeyim demiştin ama yüreğim el vermedi seni listede görmemeye umutta tatilde olduğu için pek aktif değil zaten o yüzden onu olumsuz etkilemezsin diye düşündüm ama yinede birbrinizi takip edersiniz belki küllerinizden doğarsınız :)))

**Kızlar sayfada aktif olanları ekledim varsa eklenmek isteyen dönmesi yeterli

Ortaklarımızın menü yazıp yazmadığını sporlarını kaçamaklarını takip edelim kızlar

Evet aynen öyle bugün ben de öyle yaptım ekmeksiz mangal ve bol bol domates

Spor yapmayanları çıkardım kızlar sayıda eşitsizlik oluyor gruplar arası yapılırsa hemen eklerim yanlış anlamayın o kısmı ama spor yapın :))

Eki Görüntüle 2676205
Canımsın ❤
Dikkatli ölçüde yedim ama şişkinlik var
Benim adet dönemi bitince bağırsak hareketlerinde yavaşlama oluyor belki ondandır
Ben cuma günü 3000 adım
Dun fazla hareketim yoktu herhalde azdı yazayım mı bilemedim 2000 adım
Bugün bahçede dolandım biaz 5000 adim

Sabah
Tulum peyniri
Salatalık
Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Izgara köfte (4 tane)

Akşam
Yok

spor
Yok
Su 2 lt
Cherry Mom @reyyanK
Ne güzel alıştırdın kendini şu akşam yememe olayına ya sabah karnın gurul gurul kalkıyorsundur herhalde ki zaten bizi zayıflatacak olanda o acıkma :)

Olsun güzel yürümüşsünüz :)) akşamda pek birşey yememişsin iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…