- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.421
Bunu da bilmiyordum cidden miCanım hoşgeldin,seni burda görmek ne güzelrabbim gelmiş geçmiş etsin tez zamanda
Allah rahmet eylesin,başınız sağ olsun
Proteini sindirmesi zaman alıyor ondan olabilir canim
Uykusuzluk da ödem yaparsusuzlukta kendi adıma 1,5 bile içemiyorum,iki bardakla akşamı ettiğim gunler oldu eve geleli bugünden sonra dikkat etmeye çalışacağım insallah
Meyir çorbasınıda öğrendimIyi aksamlar herkese
kahvalti 9da bir adet recelli pancake, kahve
öglen 13te bir kase meyir corbasi
aksam 5 te közde patlican, bir sosis
cay
spor yapamadim bugün.
Cherry Mom
Mehfam
pazar günleri böyle geciyor pancakesiz kahvalti aslaMeyir çorbasınıda öğrendim:) sayende pek bir tarif öğrenir oldum :))
Menü pek dengeli değil yayurt dışı alışkanlığı mı bilmiyorum sizlerin tabi yeme kültürüde değişiyordur ama diyet için pek uygun menü değil şöyle bir bakarsan değil mi ?
Pankek yerine daha doyurucu birşey olsa karbonhidratsız
Sosis hiç olmasaaz da yemişsin hani ama besin açısından kalitesiz geldi Allah'tan çorba iyiymiş amaaa :))
Ya evet doğru sendepazar günleri böyle geciyor pancakesiz kahvalti aslayalniz eskiden en az 4 adet yiyordum simdi bir yiyorum sen merak etme kaptan ben dengeliyorum onu.
sosis de dünkü mangaldan kaldi mecburen yedik. ama haklisin tabi benim menüler diyet menüsü gibi degil bir tuhafdiyet menüsü ben de ters tepiyor sorma ben de genelde aksam yemeyerek dengeliyorum bir sekilde.
Tamamdır ortim U UmutluBen olumsuz etkilenmeyecek de benim canıma minnetBuyrun güncel ortiler :))
mavimli SaskinAnne redsonja87 @Ozgenurrrr Calypso95 @kirmizigitar @0zlem @ayvacicegi S Suskunhanim U UmutluBen S Suskunhanim aslında eklenmeyeyim demiştin ama yüreğim el vermedi seni listede görmemeye
umutta tatilde olduğu için pek aktif değil zaten o yüzden onu olumsuz etkilemezsin diye düşündüm ama yinede birbrinizi takip edersiniz belki küllerinizden doğarsınız :)))
**Kızlar sayfada aktif olanları ekledim varsa eklenmek isteyen dönmesi yeterli
Ortaklarımızın menü yazıp yazmadığını sporlarını kaçamaklarını takip edelim kızlar
Ben öyle biliyorumBunu da bilmiyordum cidden mi
Ben bilmiyorum ne çorbasıMeyir çorbasınıda öğrendim:) sayende pek bir tarif öğrenir oldum :))
Menü pek dengeli değil yayurt dışı alışkanlığı mı bilmiyorum sizlerin tabi yeme kültürüde değişiyordur ama diyet için pek uygun menü değil şöyle bir bakarsan değil mi ?
Pankek yerine daha doyurucu birşey olsa karbonhidratsız
Sosis hiç olmasaaz da yemişsin hani ama besin açısından kalitesiz geldi Allah'tan çorba iyiymiş amaaa :))
ben haftaici günü 3 gibi kapatiyorum. zaten o sayede zayifliyorum. yoksa nerdeYa evet doğru senderedsonja87 gibisin akşam yemeyenlerden ah birde ben başarabilsemmm
Günü kaçta kapatıyorsun ben geç yatıyorum en erken 12 mesela acıkırım ertesi gün kahvaltıya kadar
Ya aslında bahsettiğim kibrit kutusu peynir vs değilde :) hani günü daha rahat geçirmemizi sağlayacak kan şekerini dengeleyecek gıdalar olursa acıkmadan zorlanmadan enerjik şekilde günü kapatmış oluruz.. yinede dediğim ve seninde dediğin gibi az yemişsin o yüzden muhtemelen sıkıntı yaratmayacaktır
Ters psikoloji olur ya bundan dolayı grubun en aktif üyesi biz oluyomusuzBuyrun güncel ortiler :))
mavimli SaskinAnne redsonja87 @Ozgenurrrr Calypso95 @kirmizigitar @0zlem @ayvacicegi S Suskunhanim U UmutluBen S Suskunhanim aslında eklenmeyeyim demiştin ama yüreğim el vermedi seni listede görmemeye
umutta tatilde olduğu için pek aktif değil zaten o yüzden onu olumsuz etkilemezsin diye düşündüm ama yinede birbrinizi takip edersiniz belki küllerinizden doğarsınız :)))
**Kızlar sayfada aktif olanları ekledim varsa eklenmek isteyen dönmesi yeterli
Ortaklarımızın menü yazıp yazmadığını sporlarını kaçamaklarını takip edelim kızlar
Yaaa suskunnnn biz seninle ne adım kağıstırırdık. Yine yapalım bu hafta sen tatildesin diye yapamıyorsun dimi? Ama unutma evin içind cocuk yakalamaca ıynayıp 3 bin adım atmıslıgın var bu hafta iyi toparlarız.
Canım ortimmm kek var ama kek ev yapımıysa bence cokta sorun değil ara sıra olur böyle seylerKahvaltı,
Sirkeli su,kahve
2h yumurta,zeytin, 2 dilim ekmek, çilek reçeli,kaymak
Kahvebı dilim kek
Aksam
Etli bezelye,2 YK makarna,yoğurt, 4 dlm kavun
Ara kahve
Ara kahve
14900 adım, 1 litreden az fazla su
Mehfam Cherry Mom U UmutluBen
Merhaba hoşgeldinmerhaba herkese yeni üyeyim
22 yaşındayım boyum 172
70 kiloyum hedef kilom 60
daha önce bir takıma dahil olmadım
en fazla 87 kiloya çıkmıştım ve 3 yılda bunun 17'sini verdim.
umarım takımda devamlılık saglayabilirim ve kilo verme sürecinde başarılı olurum. yarın kahvaltımı buraya girerek başlangıç yaparım
herkese kolaylıklar diliyorum
Tebriklerr canım süpersinGünaydın kızlar
Cuma kilom 54.4. Pazartesi güncel kilom 54.1
Cuma hedefim 54’tü ama onu 53.8 olarak güncelliyim hedefimiz büyük olsun.Cherry Mom EceZ
Herkese mutlu haftalar
Eğer bir itirazın yok ise :) bugün itibariyle seni sıkıntştırıyorum yeter bu kadar esneklik sopamı alayım elimeEski kilo 76.6
Bu sabah 78.8
Fark +1.2
Kader kısmet diyorum eski durumlara vah vahlanmak yerine bgn durumu düzeltiyorum. Burda kek pasta börek değilde meyveler beni çok zorluyor cidden keşke koruma döneminde olsaydım kilo verme döneminde zor cidden
Hayat devam ediyor canım hastalarımızda iyileşiyorlar inşallahGünaydın herkes. Bu hafta sonu çok Or geçti. Hem reyyanın durumu hem saskın annenin atlattığı üzdü. Arkadasımın anneside cok üzdü. Dün gecede alarjım tuttu hapsurmak ve burun akıntısından gözümğ açamadım ve korltum açıkcası covid mi diye. Yinede kendimi ailemden uzak tutmaya karar verdim. Şimdi bgn yeniden başlangıc yapıyorum. Özür dilerim kızlar buraya cok uğrayamadım. Bgnden itibaren telafi edicem.Cherry Mom kaptan menüler gitti ama sporlarım not halinde cuma ve pazar sporşarını yazıcam. Pazar günü çok bişi tok sadece adım ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?