Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunu da bilmiyordum cidden mi

Iyi aksamlar herkese

kahvalti 9da bir adet recelli pancake, kahve
öglen 13te bir kase meyir corbasi
aksam 5 te közde patlican, bir sosis
cay
spor yapamadim bugün.

Cherry Mom
Mehfam
Meyir çorbasınıda öğrendim :) sayende pek bir tarif öğrenir oldum :))
Menü pek dengeli değil ya yurt dışı alışkanlığı mı bilmiyorum sizlerin tabi yeme kültürüde değişiyordur ama diyet için pek uygun menü değil şöyle bir bakarsan değil mi ?
Pankek yerine daha doyurucu birşey olsa karbonhidratsız
Sosis hiç olmasa az da yemişsin hani ama besin açısından kalitesiz geldi Allah'tan çorba iyiymiş amaaa :))

pazar günleri böyle geciyor pancakesiz kahvalti asla yalniz eskiden en az 4 adet yiyordum simdi bir yiyorum sen merak etme kaptan ben dengeliyorum onu.
sosis de dünkü mangaldan kaldi mecburen yedik. ama haklisin tabi benim menüler diyet menüsü gibi degil bir tuhaf diyet menüsü ben de ters tepiyor sorma ben de genelde aksam yemeyerek dengeliyorum bir sekilde.

Ya evet doğru sende redsonja87 gibisin akşam yemeyenlerden ah birde ben başarabilsemmm
Günü kaçta kapatıyorsun ben geç yatıyorum en erken 12 mesela acıkırım ertesi gün kahvaltıya kadar
Ya aslında bahsettiğim kibrit kutusu peynir vs değilde :) hani günü daha rahat geçirmemizi sağlayacak kan şekerini dengeleyecek gıdalar olursa acıkmadan zorlanmadan enerjik şekilde günü kapatmış oluruz.. yinede dediğim ve seninde dediğin gibi az yemişsin o yüzden muhtemelen sıkıntı yaratmayacaktır

Tamamdır ortim U UmutluBen olumsuz etkilenmeyecek de benim canıma minnet hem uğurlu geldi bugün 14900 adım attım
Bunu da bilmiyordum cidden mi
Ben öyle biliyorum
Ben bilmiyorum ne çorbası

merhaba herkese yeni üyeyim
22 yaşındayım
boyum 172
70 kiloyum hedef kilom 60
daha önce bir takıma dahil olmadım
en
fazla 87 kiloya çıkmıştım ve 3 yılda bunun 17'sini verdim.
umarım takımda devamlılık saglayabilirim ve kilo verme sürecinde başarılı olurum. yarın kahvaltımı buraya girerek başlangıç yaparım
herkese kolaylıklar diliyorum

ben haftaici günü 3 gibi kapatiyorum. zaten o sayede zayifliyorum. yoksa nerde haftasonu daha esnek, 6 gibi kapatiyorum.

Günaydın herkes. Bu hafta sonu çok Or geçti. Hem reyyanın durumu hem saskın annenin atlattığı üzdü. Arkadasımın anneside cok üzdü. Dün gecede alarjım tuttu hapsurmak ve burun akıntısından gözümğ açamadım ve korltum açıkcası covid mi diye. Yinede kendimi ailemden uzak tutmaya karar verdim. Şimdi bgn yeniden başlangıc yapıyorum. Özür dilerim kızlar buraya cok uğrayamadım. Bgnden itibaren telafi edicem. Cherry Mom kaptan menüler gitti ama sporlarım not halinde cuma ve pazar sporşarını yazıcam. Pazar günü çok bişi tok sadece adım ama olsun.

Ters psikoloji olur ya bundan dolayı grubun en aktif üyesi biz oluyomusuz inş bu hafta küllerimizden doğacaz. Çok inanıyorum bu hafta toparkanıcam. Olumsuzlukların beni etkilemesine izin vermicem.

Tamamdır ortim U UmutluBen olumsuz etkilenmeyecek de benim canıma minnet hem uğurlu geldi bugün 14900 adım attım

Ben öyle biliyorum

Ben bilmiyorum ne çorbası
Yaaa suskunnnn biz seninle ne adım kağıstırırdık. Yine yapalım bu hafta sen tatildesin diye yapamıyorsun dimi? Ama unutma evin içind cocuk yakalamaca ıynayıp 3 bin adım atmıslıgın var bu hafta iyi toparlarız.

Canım ortimmm kek var ama kek ev yapımıysa bence cokta sorun değil ara sıra olur böyle seyler ama 3 kez kahve içip 1 litreden az fazla su içmek bu olmamıs ortı kahve diüretik idrar atırıyor birde su az içince bayansıkıntı en azından kavelerin yanına 1 bardak su alsak kahve öncedi o suyu içsen olmaz mı ortak ? Vee adımlarından dolayıda tebrik ederim seni

Merhaba hoşgeldin çok iyi vermişsin devamıda bizle gelir umarım 1.sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini dönersen sevinirim her gün düzenli katılım ve paylaşım bekliyoruz canım buranın sırrrı bu ekip içinde ne kadar çok olursan beyninde kilo vermeye o kadar çok odaklanıyor

Eğer bir itirazın yok ise :) bugün itibariyle seni sıkıntştırıyorum yeter bu kadar esneklik sopamı alayım elime ne zamn bitecek bu tatil

Hayat devam ediyor canım hastalarımızda iyileşiyorlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…