Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle ondandır canım akşam olaylarına bende acayip özeniyorum hiç olmazsa 16.00 gibii en son yesem şahane olacak

Sabah;
1 yumurta,yarım dilim tb ekmeği
Domates,salatalık

Akşam;
Fırında tavuk pirzola
5 yk domatesli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

Aralarda 3 t.kahvesi
2 maden suyu

1 dondurma

Sevgili ortağım, en son menü bunu buldum genel olarak iyi geldi bana. Pazartesi sabahı ne durumdasın,
cuma hedefi tutacak mı?

Hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler.

Ben dün menüyü yazdım geç saatte cevapla ya basmamışım öylece kalmış Cherry Mom afedersin daha dikkatli olurum bundan sonra

Günaydın kızlar
Cuma kilom 54.4. Pazartesi güncel kilom 54.1

Cuma hedefim 54’tü ama onu 53.8 olarak güncelliyim hedefimiz büyük olsun. Cherry Mom EceZ

Herkese mutlu haftalar
Muhteşem
Canım döndüm ben evdeyim, dün itibariyle de yürüyüşe başladım,inşallah gelecek eksiler
Ev yapımı ya o kadar haklısın ki suyu 3 lt den az icersem bana ceza ver yarın

Akşam yememeye bir müddet sonra alışıyorsunuz kızlar, başlarda açlık oluyor ama inat edin yemeyin. Çok çok acıkırsanız soda için, kefir için, yoğurt yiyin. Ya da bitki çayı için. Ben l....n markasının slim plus çaylarından içiyorum. Bilmiyorum hiç denediniz mi ama şahane ödem atıcı bu çaylar. Öyle ki regl dönemimde bile ilk gün sökülmeye yardımcı olması için bu çaylardan içiyorum. Ki ben reglin ilk günü tam sökülemediğim için feci ağrı çekerim ağrımı hafifletiyor. Kiraz sapı ve kayısılı olanları favorim. Muhteşem ödem atıyorsunuz. Ay İnstagramda dandik ne idüğü belirsiz çay reklamı yapan fenomenler gibi oldu bir an ama inanın içince faydasını göreceksiniz. Zaten çok bilindik bir marka. İçinde sinemaki otu da olduğu için sabah ilk istikamet neresi tahmin edersiniz

Bir de Akşam alacağınız kaloriyi sabah ve öğlene transfer edin o halde bile yine karlı çıkar kilo verirsiniz. Aralıklı oruç bu yüzden kilo verdiriyor zaten. Ben bünyemi alıştırdım, sizinki de alışır. İnat edin

Kuralları okudum kabul ediyorum canım
Menü paylaşımı kilo bildirimi burdan yapılacak degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…