- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.441
Yanlış yere yazmışsın canım menüyü birde sadece menü yazıp kaçma yahuuuuSabah
1 peynirli borek
5-6 zeytin
Ara
Bogurtlen
Ögle
1 dilim ekmek
Izgara et
Karpuz
Aksam
Pazi sarma
Su : 2 lt
Mehfam
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Kesinlikle ondandır canım akşam olaylarına bende acayip özeniyorum hiç olmazsa 16.00 gibii en son yesem şahane olacakGünaydın EceZ
Kilom 56.3, yani +400. Dünkü karb.lara bağlıyorum bir de tuvalet aramayalım diye fazla su içemedim. Cumaya kadar sıkı diyet, fazladan hareket, bol su, hedefi tutturacağım. İki günredsonja87 gibi akşamları atlayabilirim.
Sabah;
1 yumurta,yarım dilim tb ekmeği
Domates,salatalık
Akşam;
Fırında tavuk pirzola
5 yk domatesli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Aralarda 3 t.kahvesi
2 maden suyu
1 dondurma
Hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler.merhaba herkese yeni üyeyim
22 yaşındayım boyum 172
70 kiloyum hedef kilom 60
daha önce bir takıma dahil olmadım
en fazla 87 kiloya çıkmıştım ve 3 yılda bunun 17'sini verdim.
umarım takımda devamlılık saglayabilirim ve kilo verme sürecinde başarılı olurum. yarın kahvaltımı buraya girerek başlangıç yaparım
herkese kolaylıklar diliyorum
Ben dün menüyü yazdım geç saatte cevapla ya basmamışım öylece kalmış14-21 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
S Suskunhanim☑ ☑
0zlem ☑ ☑
fancynancy ☑
Calypso95 ☑☑ ☑
O Ozgenurrrr☑ ☑
Sibal57 ☑ ☑
SaskinAnne ☑
A Asya2600☑ ☑
cgdmk
U UmutluBen
Amor-a ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑
P peri3032 ☑
Günaydın orticimben haftaici günü 3 gibi kapatiyorum. zaten o sayede zayifliyorum. yoksa nerdehaftasonu daha esnek, 6 gibi kapatiyorum.
Estağfurullah cnm tmmdırBen dün menüyü yazdım geç saatte cevapla ya basmamışım öylece kalmışCherry Mom afedersin daha dikkatli olurum bundan sonra
MuhteşemGünaydın kızlar
Cuma kilom 54.4. Pazartesi güncel kilom 54.1
Cuma hedefim 54’tü ama onu 53.8 olarak güncelliyim hedefimiz büyük olsun.Cherry Mom EceZ
Herkese mutlu haftalar
Canım döndüm ben evdeyim, dün itibariyle de yürüyüşe başladım,inşallah gelecek eksilerYaaa suskunnnn biz seninle ne adım kağıstırırdık. Yine yapalım bu hafta sen tatildesin diye yapamıyorsun dimi? Ama unutma evin içind cocuk yakalamaca ıynayıp 3 bin adım atmıslıgın var bu hafta iyi toparlarız.
Ev yapımıCanım ortimmm kek var ama kek ev yapımıysa bence cokta sorun değil ara sıra olur böyle seylerama 3 kez kahve içip 1 litreden az fazla su içmek bu olmamıs ortı kahve diüretik idrar atırıyor birde su az içince bayansıkıntı en azından kavelerin yanına 1 bardak su alsak kahve öncedi o suyu içsen olmaz mı ortak ? Vee adımlarından dolayıda tebrik ederim seni
Kuralları okudum kabul ediyorum canımMerhaba hoşgeldinçok iyi vermişsin devamıda bizle gelir umarım ✌ 1.sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini dönersen sevinirim her gün düzenli katılım ve paylaşım bekliyoruz canım buranın sırrrı bu ekip içinde ne kadar çok olursan beyninde kilo vermeye o kadar çok odaklanıyor
aksam yeme bak acayip fark edecek.Kesinlikle ondandır canım akşam olaylarına bende acayip özeniyorum hiç olmazsa 16.00 gibii en son yesem şahane olacak
Pardon ya su ara o kadar bir mesguliyet var ki. Simdi de kiloyu girebilmek icin geldim ev arama nakliye vs surec o kadar bunaltti ki beniYanlış yere yazmışsın canım menüyü birde sadece menü yazıp kaçma yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?