- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.461
benim de sindirim sorunum var aksam yemeyerek cözdüm sabah kus gibi kalkiyorum. en iyi sey aksam yememek. gündüz kücük bir kacamak bile bu sayede veriliyor. ben de herkese tavsiye ediyorum.Akşam yememeye bir müddet sonra alışıyorsunuz kızlar, başlarda açlık oluyor ama inat edin yemeyin. Çok çok acıkırsanız soda için, kefir için, yoğurt yiyin. Ya da bitki çayı için. Ben l....n markasının slim plus çaylarından içiyorum. Bilmiyorum hiç denediniz mi ama şahane ödem atıcı bu çaylar. Öyle ki regl dönemimde bile ilk gün sökülmeye yardımcı olması için bu çaylardan içiyorum. Ki ben reglin ilk günü tam sökülemediğim için feci ağrı çekerim ağrımı hafifletiyor. Kiraz sapı ve kayısılı olanları favorim. Muhteşem ödem atıyorsunuz. Ay İnstagramda dandik ne idüğü belirsiz çay reklamı yapan fenomenler gibi oldu bir an ama inanın içince faydasını göreceksiniz.Zaten çok bilindik bir marka. İçinde sinemaki otu da olduğu için sabah ilk istikamet neresi tahmin edersiniz
Bir de Akşam alacağınız kaloriyi sabah ve öğlene transfer edin o halde bile yine karlı çıkar kilo verirsiniz. Aralıklı oruç bu yüzden kilo verdiriyor zaten. Ben bünyemi alıştırdım, sizinki de alışır. İnat edin
Haklısın canım ya menü yazmanda birşey :)Pardon ya su ara o kadar bir mesguliyet var ki. Simdi de kiloyu girebilmek icin geldim ev arama nakliye vs surec o kadar bunaltti ki beniaksilikler vs cok fazla.
Özlem yaaa sıkk dişini bırakmaa +2 yıldırmasın seni haydi mezun olGünaydın kızlar..EceZ +2kilo fazlam var.. Cuma günü güzel bir sonuç göremezsem takıma bir süre ara vericem.Çok zorlanıyorum bu ara..
Ben dün +1 kilo gördümSaskinAnne bu hafta ne kadar vereceksin orti?
Menüleri ve sporlarıKuralları okudum kabul ediyorum canım
Menü paylaşımı kilo bildirimi burdan yapılacak degil mi ?
İnşallah deneyeceğim ya bu yolla gün içinde kaçamak olsa bile kilomu korurum uzun süre gibi geliyoraksam yeme bak acayip fark edecek.
Teşekkür ederiim oradan paylaşırım o zaman menü ve sporlarıMenüleri ve sporları
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Her gün düzenli olarak buradan bekliyoruz ✌
Kilo bildirimleri ve diğer tüm paylaşımlar bu sayfada canım
1.sayfada katılım formumuzda var müsaitsen doldur istersen daha iyi tanımış oluruzhoşgeldin tekrardan bende 2 etap önce mezun oldum kilo koruma dönemindeyim tırımm tırımm korkuyorum bu süreçte kilo cidden nankör birşey almak kolay vermek ne zor
Canım özel değilse hangi şehirde son ve nakliye ücretleri ne kadar paylaşır mısın?ben de tasinacagim ama çok uzak değil.sadece asansör tutmak istiyorum o yüzdenPardon ya su ara o kadar bir mesguliyet var ki. Simdi de kiloyu girebilmek icin geldim ev arama nakliye vs surec o kadar bunaltti ki beniaksilikler vs cok fazla.
Bugünnnn walkkk Challenge
Gün sonunda en çok adım sayısını yapan kazanır kızlar ✌
23.00 de özelden adım sayılarınızı/dk bekliyorum
Istanbuldan Adanaya 6 bine anlastim asansor olacak. Biraz fazlada nakliye guvenilir bulamadim bu da iste bilmiyorum ne kadar guvenilir olabilirse.Canım özel değilse hangi şehirde son ve nakliye ücretleri ne kadar paylaşır mısın?ben de tasinacagim ama çok uzak değil.sadece asansör tutmak istiyorum o yüzden
Evi buldum nakliye ayarladim gunu belli ama ev sahibi tadilat yapacakti daha baslamamis bile tum hesaplar sasti ayarlamaya calisiyorum. Olmuyor zor valla bu islerle ugrasmak. Cok sresliyim bir haftadir . O sicakta ev arama vs macerasi.Haklısın canım ya menü yazmanda birşey :)
Çok çok kolay gelsin ev buldun herhalde ?
Aslinda doga yuruyusu hedeflemisitk ben 20-30bin adimi buluruz diyordum, gidince gorduk ki festival varmis, ona kaitldik.Olsun güzel yürümüşsünüz :)) akşamda pek birşey yememişsin iyi olmuş ✌
Of of ne kadar uçmuş fiyatlarIstanbuldan Adanaya 6 bine anlastim asansor olacak. Biraz fazlada nakliye guvenilir bulamadim bu da iste bilmiyorum ne kadar guvenilir olabilirse.
Allah kolaylık versin canım benim çok zorEvi buldum nakliye ayarladim gunu belli ama ev sahibi tadilat yapacakti daha baslamamis bile tum hesaplar sasti ayarlamaya calisiyorum. Olmuyor zor valla bu islerle ugrasmak. Cok sresliyim bir haftadir . O sicakta ev arama vs macerasi.
allah yardim etsin zor ama guzeldir tasinma isleri:) guzel yanina odaklan yeni ev yeni hayat yeni duzen filanEvi buldum nakliye ayarladim gunu belli ama ev sahibi tadilat yapacakti daha baslamamis bile tum hesaplar sasti ayarlamaya calisiyorum. Olmuyor zor valla bu islerle ugrasmak. Cok sresliyim bir haftadir . O sicakta ev arama vs macerasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?