Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim de sindirim sorunum var aksam yemeyerek cözdüm sabah kus gibi kalkiyorum. en iyi sey aksam yememek. gündüz kücük bir kacamak bile bu sayede veriliyor. ben de herkese tavsiye ediyorum.

Kuralları okudum kabul ediyorum canım
Menü paylaşımı kilo bildirimi burdan yapılacak degil mi ?
Menüleri ve sporları

5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Her gün düzenli olarak buradan bekliyoruz

Kilo bildirimleri ve diğer tüm paylaşımlar bu sayfada canım
1.sayfada katılım formumuzda var müsaitsen doldur istersen daha iyi tanımış oluruz hoşgeldin tekrardan bende 2 etap önce mezun oldum kilo koruma dönemindeyim tırımm tırımm korkuyorum bu süreçte kilo cidden nankör birşey almak kolay vermek ne zor

Teşekkür ederiim oradan paylaşırım o zaman menü ve sporları
Tamamdır formu doldurup paylaşırım burdan.
Cidden öyle aşırı zor kiloyu korumak da vermek de. Azim ve sabır diliyorum
İlk sayfadaki kuralları okudum ama sorularımla başınızı sisirebilirim iyice alışana kadar Bir yanlislik yaparsam kusura bakmayın şimdiden

Pardon ya su ara o kadar bir mesguliyet var ki. Simdi de kiloyu girebilmek icin geldim ev arama nakliye vs surec o kadar bunaltti ki beni aksilikler vs cok fazla.
Canım özel değilse hangi şehirde son ve nakliye ücretleri ne kadar paylaşır mısın?ben de tasinacagim ama çok uzak değil.sadece asansör tutmak istiyorum o yüzden

Bugünnnn walkkk Challenge
Gün sonunda en çok adım sayısını yapan kazanır kızlar ✌

23.00 de özelden adım sayılarınızı/dk bekliyorum
Neyse bugün erken gördümen son gördüğümde 12ydi gece

Canım özel değilse hangi şehirde son ve nakliye ücretleri ne kadar paylaşır mısın?ben de tasinacagim ama çok uzak değil.sadece asansör tutmak istiyorum o yüzden
Istanbuldan Adanaya 6 bine anlastim asansor olacak. Biraz fazlada nakliye guvenilir bulamadim bu da iste bilmiyorum ne kadar guvenilir olabilirse.

Haklısın canım ya menü yazmanda birşey :)
Çok çok kolay gelsin ev buldun herhalde ?
Evi buldum nakliye ayarladim gunu belli ama ev sahibi tadilat yapacakti daha baslamamis bile tum hesaplar sasti ayarlamaya calisiyorum. Olmuyor zor valla bu islerle ugrasmak. Cok sresliyim bir haftadir . O sicakta ev arama vs macerasi.

Istanbuldan Adanaya 6 bine anlastim asansor olacak. Biraz fazlada nakliye guvenilir bulamadim bu da iste bilmiyorum ne kadar guvenilir olabilirse.
Of of ne kadar uçmuş fiyatlar benim de 15inde bosalacakti tuttuğum ev,ay sonuna kaldı asansörü falan haftaya okul açılınca hocalara sorarım diye araştırmadım
Evi buldum nakliye ayarladim gunu belli ama ev sahibi tadilat yapacakti daha baslamamis bile tum hesaplar sasti ayarlamaya calisiyorum. Olmuyor zor valla bu islerle ugrasmak. Cok sresliyim bir haftadir . O sicakta ev arama vs macerasi.
Allah kolaylık versin canım benim çok zor

allah yardim etsin zor ama guzeldir tasinma isleri:) guzel yanina odaklan yeni ev yeni hayat yeni duzen filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…