Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanirim takimin geneli arti gelmis pazartesi, cuma iyi bir sonuc icin koordine birsey mi yapsak, kabak detoksu / aksam yememe vb.?
Akşam yememeye kesinlikle varım deneyelim kızlar bunu uzmanlarda hep diyor Türklerin sıkıntısıda bu zaten akşam yemekleri 7 8 de yeniyor sonra çay yanı gelsin kilolar ben en azından 16.00 da bitireceğim ondan öncesinde korkarım migren varya zorlar belki açlık gerçi onuda ayran vs geçiştiririm ama hadi 1600 ile başlangıç yapayım bugünden öyle başlıyorum ona göre yaptım düzenimi
Kabak detoksu yapacak olanlarda varsa 300 500 artı için bence yapmayın 1 2 kg artı var ise tabi yapabilirsiniz moral olur

ADINIZ:
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ:81
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
sağlık

Merhaba herkeze kolay gelsin. bende takıma katıla bilirmiyim

Merhaba hoşgeldiniz tabiki :) 1. Sayfadaki kurallarımızıda okuyup kabul ettiğinizi dönerseniz sevinirim daha önce takımlarda kaptan olan akrep değilsiniz değil mi nick tesadüf mü :) eski yarışmacıda olunca acaba mı dedimm :))

hiç takım kaptanı olmadım. ama o takımda yer aldım 2018 de babamın rahatsızlığından dolayı ayrıldım. burcum akrep o takımda iken kullanamadım karışmasın diye

kuralları kabul ediyorum. 2018 de 75 kiloya kadar düşmüştüm. grubun çok faydasını gördüm. kışa doğru insan daha da kilo alıyor. artık ideal kiloma düşüp o kiloyu korumak istiyorum.
Gruplar faydalanabilenler için gerçekten çok iyi oluyor bende onlardan biriyim kilolarımı burada verdim şimdi korumaya çalışıyorum henüz kafamda bir program yok umarım geri kilo almadan bu sistemide oturturum şimdilik diyetle kaçamaklar arası git gel yapıyorum Allah'tan çocuğumdan dolayı hareketli bir hayatım var günde 2 3 kez dışarı çıkıyoruz bisiklet peşinde gezmekten eridim bittim

Bende bir diyet listesi var. daha önce insagramda online diyet programında iken yapmıştım. bir buçuk ay önce şimdi tekrar onu yapmayı düşünüyorum. bugün iş çıkışı alış veriş yapabilirsem yarın başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…