- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.481
Ananas yumurta da tavsiye ederim güzel eksi gösterir tartıda zamanında az yapmadıkSanirim takimin geneli arti gelmis pazartesi, cuma iyi bir sonuc icin koordine birsey mi yapsak, kabak detoksu / aksam yememe vb.?
Güncellendim cnmCherry Mom bir de kaptinim en son ve en güncel cuma listesini ilk sayfada güncelleyebilir miyiz bende oradan bakıp listelerimi düzenlemeye çalışıyorum da girenler çıkanlar olunca karıştırıyorum arada kaçanlar olmasın
Evet ananas bende çok kullandım diyetimde yulaflada güzel oluyorAnanas yumurta da tavsiye ederim güzel eksi gösterir tartıda zamanında az yapmadık
He evet çıkardım canım
Tamamdır kaptanım bende sildimHe evet çıkardım canım
Akşam yememeye kesinlikle varım deneyelim kızlar bunu uzmanlarda hep diyor Türklerin sıkıntısıda bu zaten akşam yemekleri 7 8 de yeniyor sonra çay yanıSanirim takimin geneli arti gelmis pazartesi, cuma iyi bir sonuc icin koordine birsey mi yapsak, kabak detoksu / aksam yememe vb.?
Yakında bu konuda tez yazacağımTamamdır kaptanım bende sildimYine selam diyip kaçan bir başka arkadaş
ADINIZ:
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ:81
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık
Merhaba herkeze kolay gelsin. bende takıma katıla bilirmiyim
hiç takım kaptanı olmadım. ama o takımda yer aldım 2018 de babamın rahatsızlığından dolayı ayrıldım. burcum akrep o takımda iken kullanamadım karışmasın diyeMerhaba hoşgeldiniz tabiki :) 1. Sayfadaki kurallarımızıda okuyup kabul ettiğinizi dönerseniz sevinirimdaha önce takımlarda kaptan olan akrep değilsiniz değil mi nick tesadüf mü :) eski yarışmacıda olunca acaba mı dedimm :))
Ins bakalim. Tasindim daha once de ama bu sefer kaygi niyeyse cok. Hayirlisi olur umarimallah yardim etsin zor ama guzeldir tasinma isleri:) guzel yanina odaklan yeni ev yeni hayat yeni duzen filan
Gruplar faydalanabilenler için gerçekten çok iyi oluyor bende onlardan biriyimkuralları kabul ediyorum. 2018 de 75 kiloya kadar düşmüştüm. grubun çok faydasını gördüm. kışa doğru insan daha da kilo alıyor. artık ideal kiloma düşüp o kiloyu korumak istiyorum.
Taşınıp tüm eşyalar yerleştikten sonraki anı düşünIns bakalim. Tasindim daha once de ama bu sefer kaygi niyeyse cok. Hayirlisi olur umarim
Bende bir diyet listesi var. daha önce insagramda online diyet programında iken yapmıştım. bir buçuk ay önce şimdi tekrar onu yapmayı düşünüyorum. bugün iş çıkışı alış veriş yapabilirsem yarın başlayacağımGruplar faydalanabilenler için gerçekten çok iyi oluyor bende onlardan biriyimkilolarımı burada verdim şimdi korumaya çalışıyorum henüz kafamda bir program yok umarım geri kilo almadan bu sistemide oturturum şimdilik diyetle kaçamaklar arası git gel yapıyorum Allah'tan çocuğumdan dolayı hareketli bir hayatım var günde 2 3 kez dışarı çıkıyoruz bisiklet peşinde gezmekten eridim bittim
ananasin öyle faydalari mi var bak heleEvet ananas bende çok kullandım diyetimde yulaflada güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?