Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım faydalı olur inşallah liste diyince :) menülerimizi hergün buraya yazıyoruz ve varsa spor :)

Kızlar yürüyüş yarışma günlerini üste etiketledim çarşambayı da walk yaptım bugünde walk halen yürümemiş olanlar varsa bilgilerineee

Bugünnnn walkkk Challenge
Gün sonunda en çok adım sayısını yapan kazanır kızlar ✌

23.00 de özelden adım sayılarınızı/dk bekliyorum

baya yürüyüş yapan var. beni bu site gaza getirdi
:) Evet ya bende onlara çok özeniyorm ama akşamları pek çıkamıyorm gündüz oğlumla Fink atmaktan akşam çıkasım kalmıyor
Geçen sene okul içinde zumba pilates dersleri vardı akşamları onlara katılıyordum çok iyi oluyordu ama bitirdiler sonra, tekrar baslarım belki her sene oluyor Eylül Ekim gibi başlıyor virüs engel olmazsa yine yaparlar

kızım bahsetmişti. çalıştığım için bana uymadı. oda kemana gidiyordu

kızım bahsetmişti. çalıştığım için bana uymadı. oda kemana gidiyordu
19.30 u buluyordu bizim dersin başlaması zumbayla çok iyi kilo verdim ama kısmet yine açılır inş birde insanı motive eden bir spor sıkılmıyorsun yaparken :))
Site sosyal açıdan iyi bende memnunum :) her ne kadar oğlum 4 yaşında çok birşey yapamasamda yinede eve kapanıp kalmaktan iyi

benimde 2 kızım var. 16 ve 11 yaşlarında bizimkiler büyüdü. zaman çok hızlı geçiyor.

ADINIZ: AYSUN
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 78,8
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ: NORMALDE MUHASEBECİ ŞUAN DA VASIFLI İŞSİZ
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: EVET EMİN OLMAMAKLA BERABER 13.TAKIM OLABİLİR EMİN DEĞİLİM. DİSKALİFİYE DEĞİL BİLGİLENDİREREK AYRILDIM.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: KRONİK HASTALIĞIM VAR BİR DE GENETİK KAZANIM
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAŞİMATO HASTASIYIM AMA TİROİT HORMON ÜRETİYOR.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
KENDİMİ GÖRMEK İSTEDİĞİM BEDENE DÖNMEK İSTİYORUM SARKIKSIZ DÜZGÜN.

Merhaba Arkadaşlar ben de grubunuza geldim :)
Hoşgeldinnnn :))
Form için teşekkürler memnun olduk ben takım kaptanı Esra 34 yaşında yeni mezun ideal kilosuna erişmiş bir üyeyim
Yarından itibaren menülerini yukarıda etiketli menü spor sayfamızdan düzenli bir şekilde bekliyorz canım
1.sayfadaki kurallarımızıda okuyup kabul ettiğini dönersenn ayrıca sevinirim

YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenciyim
ÇOCUK SAYISI: Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Güzel yedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi şu an da beğeniyor olmakla birlikte giydiklerimin daha çok yakışmasini, aynaya daha mutlu bakmayı istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…