- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.501
Hadi bakalım faydalı olur inşallah liste diyince :) menülerimizi hergün buraya yazıyoruz ve varsa spor :)Bende bir diyet listesi var. daha önce insagramda online diyet programında iken yapmıştım. bir buçuk ay önce şimdi tekrar onu yapmayı düşünüyorum. bugün iş çıkışı alış veriş yapabilirsem yarın başlayacağım
Tabi ananas yağ yakıcıananasin öyle faydalari mi var bak hele
kolay gelsin ben de kac kere tasindim bilirim cilesiniIns bakalim. Tasindim daha once de ama bu sefer kaygi niyeyse cok. Hayirlisi olur umarim
desenize ay cok severim kendisiniTabi ananas yağ yakıcı
Estağfurullah canım sorular olacak tabi memnun oluruzİlk sayfadaki kuralları okudum ama sorularımla başınızı sisirebilirim iyice alışana kadarBir yanlislik yaparsam kusura bakmayın şimdiden
Bugünnnn walkkk Challenge
Gün sonunda en çok adım sayısını yapan kazanır kızlar ✌
23.00 de özelden adım sayılarınızı/dk bekliyorum
evet geçen eylül ayında taşındık.
aynı yerdemiyiz yoksa
AA komşu çıktık deseneevet geçen eylül ayında taşındık.
baya yürüyüş yapan var. beni bu site gaza getirdiAA komşu çıktık deseneçok sevindim :)
:) Evet ya bende onlara çok özeniyorm ama akşamları pek çıkamıyorm gündüz oğlumla Fink atmaktan akşam çıkasım kalmıyorbaya yürüyüş yapan var. beni bu site gaza getirdi
kızım bahsetmişti. çalıştığım için bana uymadı. oda kemana gidiyordu:) Evet ya bende onlara çok özeniyorm ama akşamları pek çıkamıyorm gündüz oğlumla Fink atmaktan akşam çıkasım kalmıyor
Geçen sene okul içinde zumba pilates dersleri vardı akşamları onlara katılıyordum çok iyi oluyordu ama bitirdiler sonra, tekrar baslarım belki her sene oluyor Eylül Ekim gibi başlıyor virüs engel olmazsa yine yaparlar
19.30 u buluyordu bizim dersin başlaması zumbayla çok iyi kilo verdim ama kısmet yine açılır inş birde insanı motive eden bir sporkızım bahsetmişti. çalıştığım için bana uymadı. oda kemana gidiyordu
benimde 2 kızım var. 16 ve 11 yaşlarında bizimkiler büyüdü. zaman çok hızlı geçiyor.19.30 u buluyordu bizim dersin başlaması zumbayla çok iyi kilo verdim ama kısmet yine açılır inş birde insanı motive eden bir sporsıkılmıyorsun yaparken :))
Site sosyal açıdan iyi bende memnunum :) her ne kadar oğlum 4 yaşında çok birşey yapamasamda yinede eve kapanıp kalmaktan iyi
Allah bağışlasın bende göreyim o yaşları inşallahbenimde 2 kızım var. 16 ve 11 yaşlarında bizimkiler büyüdü. zaman çok hızlı geçiyor.
Hoşgeldinnnn :))Merhaba Arkadaşlar ben de grubunuza geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?