- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.814
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.101
Cevap :))cuma günü hangi ikili 1.olacak dersiniz benim hiç bir fikrim yok
Ortaklar:))
@mavimli @SaskinAnne redsonja87 O Ozgenurrrr Calypso95 kirmizigitar @0zlem @ayvacicegi S Suskunhanim U UmutluBen
benımkı aslında bır anda yuklenme degıl canım. ama tabıkı yavas yavas artırmakta sayılmaz. en basiti adımlarım hıc olmazsa bile ev içi 14 bin oluyor benim yuryusle 20 bın. hareketsiz yaşam direk kilo olarak etkiliyorCnm aşama aşama düşündüm bu ay çok spor yapmıcam dışarıda yürüyüş bazen leslie ,kasmadan,sonra 3 gün 15 dk pilates sonra 30 dk pilates şeklinde artırmayı planlıyorum.Senin gibi bir anda yüklenince ya kilo alıyorum ya duruyor moralim bozuluyor o yüzden cnm çünkü yağ azalıp kas artıyor evet güzel bişey ama tartı daha çok etkiliyor beni
Bende var hasimato yanlış anladın sanirim
oyyyyyyCevap :))
kirmizigitar ve Calypso95 tebrikler ortaklar ✌✌
Aslındaredsonja87 ve O Ozgenurrrr da aynı ortalamayı elde etti ama başarı redin tabi Özge bildirimsiz olunca bu ikiliyi 1. İlan edemedim
Eki Görüntüle 2678587
benımkı aslında bır anda yuklenme degıl canım. ama tabıkı yavas yavas artırmakta sayılmaz. en basiti adımlarım hıc olmazsa bile ev içi 14 bin oluyor benim yuryusle 20 bın. hareketsiz yaşam direk kilo olarak etkiliyorbu adımların altına dussem hayatta dengeleyemıyorum kılomu. ama tabıkı kademe kademe artırmak en güzeli uzun vadede daha cok verim alırsın cunku bunun sonu yok vucut alıştıkca daha fazlasını istiyor. garip gelicek ama benim vucut artık her gun sabah 8 de uyanıyor ve resmen kalk spor yap dedıgını hısedıyorum
yok kaptan valla her hafta ayni oluyor her sabah deli gb spor yapiyorum. Derdi ne bu kiloların anlamıyorum. neden gıtmıyorlar anlamıyorum gercekten cok uzgunum. sanırım haftayada kılo vermezsem atılıcam belkıde grup ıcın ıyı olanı benım atılmamdır.
bende napıcagımı sasırdım.
sukur cok korktum benden dolayı nota alıcazz diye.
Arkadaslar oncelıkle artı kilom için tüm takım üyelerinden gercekten cok özür dilerim.Nota alıcaz diye cok korktum. Kilo veren arkadasları tebrik ederim ama benim +'yı kurtardıgınız için tesekkur ederım. Her hafta bası toplanıp yenıden baslıyorum ama her cuma bır ckus halındeyım. sanırım durma donemındeyım. gecmıs kılo cizelgeme baktım ramazan boyunca 87 kiloda takılı kalmısım kı ramazanda her gun ıftar oncesı 1 saat spor yapardım. ve kilo verme asamasında bunyeden bunyeye degıssede 5 veya 10 kiloda bır duraksama yasanıyormus ( diyetisyenin soylemesı) bu sureclerı sok diyetle atlatabılırmışim yanı 1-2 gün ya sağlam kalori kısması ya da sağlam yeme olarak yapabilirmisim zaten diyette olan bir insana gt ye dediğindede yiyemiyormuş. Neyse ben yemeyi psikolojik olarak kaldıramıcağımı ilettim sağlam kalori kısmasınıda yaptıpım spor programından dolayı tavsiye etmiyor belki off gününde yapabilirsin dedi. meyve olayını konustugumdada cok taktıgım için psikolojik olarak etkiliyor seni dedi be taktığın içinde gdip hep meyve yemeye sartlanıyorsun dedi. (bu da mantıklı geldı bana kendimi hiçbir zaman diyet moduna sokmadım o yuzden sureklı tatlıya borege corege aclık ıstek duymadım ama burda en korktugum sey meyveydı ve abartılı bır sekılde taktıgım ıcın sureklı solugu meyvede alıyorum. bu hafta meyve ıle aramdaki ilişkii duzeltıcem ya da yememeye yemin fln edicem galiba.
buraya artı /sabit/ %0.4 den az gelmek beni gercekten cok uzuyor. sanırım bunuda stres yapıyorum. Zaten son noktaya girdim galiba bu son haftam kilo vermezsem veya sabit kalırsam atılıyorum. Bakalım 77-76 zincirini kırabilcekmiyim. Bu hafta arada aksamları yesillik suyu yapabilirim. Birde gidip form kayısı alayım. Meyveylede cebeleşmicem canım isterse yicem.
yok yok ortim de vermis hakkini deme oyle:) minik bir odul yahu dondurma felan:) sobiyete gomulmuyoruz
Ye ye meyve şöleni yeyok yok ortim de vermis hakkini deme oyle:) minik bir odul yahu dondurma felan:) sobiyete gomulmuyoruz
Çiğdem gelicek mi cnm, izne ayrılan var mı? Listeyi tekrar düzenleyimYe ye meyve şöleni ye
İnan bende şimdi ona baktım ne yaptı anlamadım çünkü :))Çiğdem gelicek mi cnm, izne ayrılan var mı? Listeyi tekrar düzenleyim
İnan bende şimdi ona baktım ne yaptı anlamadım çünkü :))
Herhalde grup sayfası sanmış özel mesajdan bana walk konulu mesajdan ama kilosunu dönmüş çıkmış
cgdmk sana pek faydamız olmuyor gibi hissediyorm canım listeyede düzenlilik olmayınca alamıyoruz şimdilik listelerden çıkarıyoruz seni düzenli katılım yaparsan ekleriz yeniden
Tm cnm çıkardım 3 kişiyi. Özgenur gelecek mi
Sağol canımTm cnm çıkardım 3 kişiyi. Özgenur gelecek mi
Tm kuzumSağol canım
Mecbur gelecek listede:)) sadece kilo bildirimi yapamayacağını söylemişti
Abbooo de tartı öncesi şov yapmışınAmor-a yazamadım sanada bir türlü ya okudumda :/
sen ekibe geldiğinde söylemiştin ya ben kilo veremiyorum zor veriyorum yanlış mı hatırlıyorum neydi o hastalık mıydı ?? Bu hafta diyorum acaba sebep bu mu ? Ya da sen ev toplama taşıma yorgunluk uykusuzluk vücut ödem yapmış olabilir rutinin dışına çıktın sonuçta takılma çok moralin bozulmasın aynen devam et canım
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Zeytin
Oglen
2 kucuk parca su boregi
2 dilim mozaik pasta
Su : 2,5 lt su
Mehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?