Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benımkı aslında bır anda yuklenme degıl canım. ama tabıkı yavas yavas artırmakta sayılmaz. en basiti adımlarım hıc olmazsa bile ev içi 14 bin oluyor benim yuryusle 20 bın. hareketsiz yaşam direk kilo olarak etkiliyor bu adımların altına dussem hayatta dengeleyemıyorum kılomu. ama tabıkı kademe kademe artırmak en güzeli uzun vadede daha cok verim alırsın cunku bunun sonu yok vucut alıştıkca daha fazlasını istiyor. garip gelicek ama benim vucut artık her gun sabah 8 de uyanıyor ve resmen kalk spor yap dedıgını hısedıyorum

Aynen en son aşama amatör bodybuilding inşallahh ama bu kiloda ve yağ yüzdesinde olamam tabii
Sen o zmn diyetisyenin dediği gibi ya bir iki gün şok diyet ya kaçamaklı gün yap cnm

Canım geçmiş kilo bildirimlerin aşağıda sende bakmışsın zaten son iki etaptır sabit ve artı geldin atılmak vs değil ama bu hafta evet gözüm üstünde buda senin için geçn hafta eksik menülerin vardı neydi ne değildi göremedik bilmiyoruz
Bundan sonra mutlaka kendine bir dinlenme günüde ver devamlı spor olmaz kaslarda bir gevşesin arada Perşembe günü mümkünse sadece yürüyüş olsun o da az.
Bende kilo verme sürecimde çok takıldım ama takıldım yani + gelmedim pek +100 faln olmuşumdur böyle seninki cidden ilginç oldu dikkat edelim bakalım bu hafta eminim aşacağız birlikte
Birdeeee nota almadık evet arkadaşlarınn seni kurtardı ama ucuyla dereceyide kaçırdık yani :))) kısmett yolumuza bakıyoruz :) dert etme

UmutluBen(78.5/77.7/0.8/%1,02) yeni üye başlangıç tarihi: 05.07.2020 başlangıç kilo: 82,1 hedef kilo:

UmutluBen(77.7/76.6/1.1/%0,71)etaplar birleştiği için yüzde ikiye bölünmüştür

UmutluBen(76.6/) sabit

UmutluBen(76.6/77,1/-0,5/%-0,65)

bende napıcagımı sasırdım.
sukur cok korktum benden dolayı nota alıcazz diye.

Çiğdem gelicek mi cnm, izne ayrılan var mı? Listeyi tekrar düzenleyim
İnan bende şimdi ona baktım ne yaptı anlamadım çünkü :))
Herhalde grup sayfası sanmış özel mesajdan bana walk konulu mesajdan ama kilosunu dönmüş çıkmış
cgdmk sana pek faydamız olmuyor gibi hissediyorm canım listeyede düzenlilik olmayınca alamıyoruz şimdilik listelerden çıkarıyoruz seni düzenli katılım yaparsan ekleriz yeniden

Mehfam
Suskun
Asya çıkacak birde canım
Tm cnm çıkardım 3 kişiyi. Özgenur gelecek mi

S Suskunhanim cımm gönül isterdi ki mezun ol ayrıl 5.takımdan 3 4 kilo kalmıştı sonuçta kısmet ama katkıların için teşekkür ederiz yanlış hatırlamıyorsam hiç artı gelmedin hep ekibe katkın oldu hep ekibin içinde oldun iyi ki seni tanıdık yakında zmanda bekliyoruz gel ve bu sefer başladığın işi bitir katkıların için teşekkür ederiz seni seviyoruz

Amor-a yazamadım sanada bir türlü ya okudumda :/
sen ekibe geldiğinde söylemiştin ya ben kilo veremiyorum zor veriyorum yanlış mı hatırlıyorum neydi o hastalık mıydı ?? Bu hafta diyorum acaba sebep bu mu ? Ya da sen ev toplama taşıma yorgunluk uykusuzluk vücut ödem yapmış olabilir rutinin dışına çıktın sonuçta takılma çok moralin bozulmasın aynen devam et canım

Abbooo de tartı öncesi şov yapmışın Amor-a menüyü şimdi gördüm :))
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Zeytin

Oglen
2 kucuk parca su boregi
2 dilim mozaik pasta

Su : 2,5 lt su

Mehfam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…