Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

EceZ cim sana zahmet müsait olduğunda bu hafta kim cuma hedefini tutturdu kim tutturamadı tabloda bir paylaşabilir misin son kilolarımız bunlar :)

Abbooo de tartı öncesi şov yapmışın Amor-a menüyü şimdi gördüm :))
Hic masum degilim ama bi anda o kadar cikmaz ki. Daha dikkatli olmaliyim tabi. Bu git geller su ara olan stres tum duzenimi sarsti. Bakalim kisa sure sonra bitecek insallah. Yeni tasinacagim ev bulvar ustu yuruyus icin superdir. Umqrim o duzene baslarim tasininca hemen.

Canım yapar çünkü normalde senin menülerde bu tarz şeyler yok hep az yiyorsun o yüzden vücut bunları löp diye yağa çeviriyor nimetten sayıyor yani birde karbonhidrat malum ekstra su tutuyor bünyede geçici etkiside var tabi hepsi kilo değil ertesi sabah tartı olması kötü olmuş bacağına sıkmışın :) ama dediğin gibi düzenin kurulsun halledersin zaten

kirmizigitar birincilik senin emeğin karşılığını aldın tebrik ederim
oyyyyyy Calypso95 ortim dagitmisiz buralari:) masallah bize.... bi odulu hakettik
Sen olmasan ben çok zor yapardım ortiiimmm
Minnak bir ödül olsunnn :))) aslında Calypso95 pek ödüllük demeyelim ortalaması kötü
Evet ever haklisin kaptanım ben ödül yapmayayım hiç

Bu hafta 4. Olduk hanımlar herkesin emeğine sağlık ✌

mavimli redsonja87 kirmizigitar ayvacicegi yüzdeleriniz şahane motivasyonunuz daim olsun süpersiniz

Yeni kızlarımız groenline A AKREPcg seyrekyagmur Hedef60kgolmak sizlerin aslında tam 1 haftalık eksiler bile olmamasına rağmen süpersiniz tebrik ederim ✌ sizleri listeye almak için sabırsızlanıyorum :)

0zlem U UmutluBen bu hafta tüm benliiğimle sizdeyim gidecek o kilolar artık birlikte detoks mu yaparız naparız bilmem bir program yapalım canlar

O Ozgenurrrr bu 2.golun bana kızmayayım diyorum Olmuyor hadi kardeşim yaşındasın kızayım tatlım bu tatil gökten mi indi tatile çıkacağım dedin sonra mesaj vs birşey yazmadın? Tatil durumlarını önceden bildirmeni beklerdim şak diye çekip gidiyorsun kiloda bildirmiyorsun yine olmadı..

***5.Takım 688. Etap ***

Suskunhanim(54,9/ 54.6/0.3/%0,55) izne ayrılmak istiyor 2020 yılı 1.izin hakkı )
0zlem (73,3/) sabit
Calypso95 (68,6/68.4/0.2/%0.29)
UmutluBen(76.6/77,1/-0,5/%-0,65)
Ozgenurrrr (63,8/) bildirimde bulunmadı
redsonja87 (54,4/53,5/0,9/1,65)
SaskinAnne (82/81,7/0,3/%0,37)
kirmizigitar (66,4/65,5/0,9/%1,36)
mavimli (83,3/82,3/1/%1,20)
ayvacicegi(55,9/55,3/0,6/%1,07)

5.takim ortalaması: %0,466

Alt liste:
EceZ ( 53.1/) mezun üye hedef kg 52
Fancynancy (85,9/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57(81,8/81,3/0.5/%0.61)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Amor-a (55.1/) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
ereeves (70/68,5/1,5/%2,14 ) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 70 hedef kg 60
AKREPcg (81/ 79,7/1,3/%1,60) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
seyrekyagmur ( 78,8/ 77,7/1,1/%1,40)yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 78,8 hedef kg 63
amatordiyetci ( 73,5/ 73,2/0,2/%0,27) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kilo 73,5 hedef kg 54

İnşallah daha güzel olcak kaptanım benim bugünkü kilom 73,3 2 yazılmış ama hesap doğru.Farketmez derseniz kalsın :)

peki kaptan. bu hafta son annemlerın ev. Haftaya kendı evıme gidiyorum büyük ihtimal. daha duzene girebilirim sanıyorum ki

Vee haftanın spor tablosu ♥
Bireyselde birinci 2420 puan ile U UmutluBen
1.olan grup açık ara yes fitt
tebriklerr kızlar ♥

Eki Görüntüle 2678635

her ne kadar lıstede sonuncu olsamda sporda 1. olmusum uclarda yasıyorum sanırım
EceZ bu hafta sporda rakibe olur musun? persembe gunu yasaklıyım ( gerci carsamba eksi görürsem yasak yapmam yaptıgın sporları unutma yaz bende hırs yaparım biraz daha.

Evet az kaldı kaptanim ama bomba gibi dönmek istiyorum, sürüne sürüne verdim bu kiloları da
Anne evinde kilo almamak bile başarıydı benim için,iyi ki sizi tanıdım
yarış olmasindan ziyade bir aile ortamı kurmaya çalıştığın, önceliği her daim bizim sağlığımıza hedeflerimize verdigin icin ayrıca çok teşekkür ederim

Buralarda olacağım inşallah, su islerimi yola koyayım belki de vermiş olarak dönerim

Bak şimdi bize hiç pazartesi ağlama motivasyonda düşmesin yedim kilo aldım de mutlu ol
2 simit nedir mübarek dondurmasıyla pidesiyle tam bir diyet menüsü
Simit yemedim ki ben
Yağsız gevrek galeta yani
Pideyi de mecbur kaldım yemek yapamadım migrenin tuttu eşim dışardan söyledi 1 dilimi avuç ici kadar

Bel 83 - 77
Göğüs 100 - 95
Kol 31- 30
üst bacak 62 - 60
Alt bacak 40 - 41 sonu 42 basi
basenim 111 - 106
Alt Karin 98- 94

Günaydın herkese yeni sonuclarımı oaylasıyor ve spor yapmaya kacıyorum
Hatalı olcum olmasın dıye 3 kere olctum. ben sonuctan baya memnunun heleki belden 6 cm ıncelme harıka birsey alt basağım harıc her yerım ıncelmıs ama ben sıkılasmayı hısedıyorum aslında sıkılasma degılde kas kutlesını ust bacagımda ozellıkle ust bacagıma dokununca artık yumusaklık degıl sert bır kutle hısedıyorum bunu baya sevıyorumm

haftaya ilk üce gireriz kaptan. bence birinci de oluruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…