- 23 Mart 2016
- 30.757
- 91.786
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.641
Evet ya ne yapalımHa tm cnm doğru o ayrıntıyı atladım ben. Yok benim için zahmet değil. Sen çarpı görünce canın sıkılıyor diye dedim
Ben bu gece daraldım biraz ama bu etkiler sürüyormuş epeyce. Yarına randevu aldık artık bakalım ne dicek Dr.❤Mehfam sen daha iyisin herhalde annen nasıl canım
İnşallah canım haber ver bizede iyi neticeler alın inşallahBen bu gece daraldım biraz ama bu etkiler sürüyormuş epeyce. Yarına randevu aldık artık bakalım ne dicek Dr.
Annem daha iyi ona da aldım baktırcaz ona da. İnşallah Bi sıkıntı çıkmaz
Haber ederim cnm inşallahİnşallah canım haber ver bizede iyi neticeler alın inşallah ♥
Yaaa nasıl sevindim tebrik ederim valla oyalanmadan hedefine ulaşanlara bayılıyorum her işte başarılı olursunuz sizGünaydın kızlaaarDayanamadım bugün eczanede tartıldım. Yüzme, yürüyüş bir de irade birleşince 52 kilolara inmişim Ama küsüratını söylemeyeyim. Onu cuma günü hep birlikte göreceğiz. Umarım eczanedeki tartı doğrudur da boş yere mutlu ve motive olmamışımdır şu an ya. Ama doğrudur diye düşünüyorum çünkü menülerimi hiç bozmadım. Ekstradan yürüyüş ve yüzme de var. Kaptanım yıldızlı pekiyili karnemi hazırlamaya başlasan mı diyorum Cherry Mom
Maşallah sana süpersinGünaydın kızlaaarDayanamadım bugün eczanede tartıldım. Yüzme, yürüyüş bir de irade birleşince 52 kilolara inmişim Ama küsüratını söylemeyeyim. Onu cuma günü hep birlikte göreceğiz. Umarım eczanedeki tartı doğrudur da boş yere mutlu ve motive olmamışımdır şu an ya. Ama doğrudur diye düşünüyorum çünkü menülerimi hiç bozmadım. Ekstradan yürüyüş ve yüzme de var. Kaptanım yıldızlı pekiyili karnemi hazırlamaya başlasan mı diyorum Cherry Mom
Tamam canım alışırım bende zamanla artık sizin gibiHayır canım ama o da iyi fikirmiş :))
Gün sonunda ne yediysek onu yazıyoruz genelde akşam 7 8 gibi yazar herkes
Sporumu sabah aç karına yaptım evet menüde böyle canım kahvaltımı yaptım şu saate kadar kaçamakta yok bakalım akşam sonunda açıklarım neler yaptığımıkendihalinde02 senin şimdi yazdığın bugün uygulayacağın menü mü oldu ? Henüz sporları falanda yapmadın değil mi
Soğuk su metabolizmayı hızlandırıyor diye aklımda kalmış ama bi bakmak lazım canım yanlış olmasın o kadar detaya hiç girmedim valla ben dolaptann içmiyorum pek oda ısısı :)Kızlar bir soru soracağım sizlere soğuk su mu ılık su mu iyi olur sizce?
Oo süpersinn tebrik ederimSporumu sabah aç karına yaptım evet menüde böyle canım kahvaltımı yaptım şu saate kadar kaçamakta yok bakalım akşam sonunda açıklarım neler yaptığımı
İnşallah ya bakalım çok uzattım ben bu kilo işini kısa zamanda artık sonuç istiyorum kendi başıma da yapamıyorumOo süpersinn tebrik ederimhadi bakalım firesiz gidersin inşallah bu taktiği burdan eski bir arkadaşımızda yapıyordu ve ciddi kilo verdi kısa zamnda mezun oldu
en iyisi musluktan alıp içmek demi yaSoğuk su metabolizmayı hızlandırıyor diye aklımda kalmış ama bi bakmak lazım canım yanlış olmasın o kadar detaya hiç girmedim valla ben dolaptann içmiyorum pek oda ısısı :)
Bizim musluk suyuda içilmezde hazır damacana işte direk olduğu gibi içiyorum ekstra soguk sıcak yapmıyorm canımen iyisi musluktan alıp içmek demi ya
Değişmemiştir yarın sabahtan bir bakayım canım yazarım
Bende mi şeyyyDeğişmemiştir yarın sabahtan bir bakayım canım yazarımsende nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?