Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlaaar Dayanamadım bugün eczanede tartıldım. Yüzme, yürüyüş bir de irade birleşince 52 kilolara inmişim Ama küsüratını söylemeyeyim. Onu cuma günü hep birlikte göreceğiz. Umarım eczanedeki tartı doğrudur da boş yere mutlu ve motive olmamışımdır şu an ya. Ama doğrudur diye düşünüyorum çünkü menülerimi hiç bozmadım. Ekstradan yürüyüş ve yüzme de var. Kaptanım yıldızlı pekiyili karnemi hazırlamaya başlasan mı diyorum Cherry Mom

Yaaa nasıl sevindim tebrik ederim valla oyalanmadan hedefine ulaşanlara bayılıyorum her işte başarılı olursunuz siz

Maşallah sana süpersin

kendihalinde02 senin şimdi yazdığın bugün uygulayacağın menü mü oldu ? Henüz sporları falanda yapmadın değil mi
Sporumu sabah aç karına yaptım evet menüde böyle canım kahvaltımı yaptım şu saate kadar kaçamakta yok bakalım akşam sonunda açıklarım neler yaptığımı

Sporumu sabah aç karına yaptım evet menüde böyle canım kahvaltımı yaptım şu saate kadar kaçamakta yok bakalım akşam sonunda açıklarım neler yaptığımı
Oo süpersinn tebrik ederim hadi bakalım firesiz gidersin inşallah bu taktiği burdan eski bir arkadaşımızda yapıyordu ve ciddi kilo verdi kısa zamnda mezun oldu

Oo süpersinn tebrik ederim hadi bakalım firesiz gidersin inşallah bu taktiği burdan eski bir arkadaşımızda yapıyordu ve ciddi kilo verdi kısa zamnda mezun oldu
İnşallah ya bakalım çok uzattım ben bu kilo işini kısa zamanda artık sonuç istiyorum kendi başıma da yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…