Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok sağol söylediklern için ..
Ve inan seni çok iyi anlıyorum o yüzden zatenn hem burada hem özel mesajlarda yaşadığının çok normal olduğunu benimde hilalinde yaşadığını anlatmaya çalıştım.
Ekibe katkı olayı evet tabiki mutlaka olmalı ama kisi görünürde elinden gelen herşeyi yapıyor sayfada paylaşımlarını eksik etmiyor diyetini devam ediyor ve bu rağmen + geliyor ise zaten hiç bir takım arkadaşıda kaptanıda ona bir şey diyemez . Valla burada çok başımıza geldi bu gibi durumlar kilosu takıldı diye kimseyi asıp kesemeyiz :)
Ayrıca sen biliyorum ki ekip tarafından sevilen bir üyesin gittiğinde boşluk olacak neden seni kaybetmek isteyelim ailenin yanında bizler için irade savaşı verdin sıkıntıya girdin :/ teşekkür ederiz bundan sonra evinde eminim daha rahat olacaksın kendini bu süreçte lütfen yıpratma seni seviyoruz

Emnis gercekten iyi bir ksptan. Benim de kendimde hatalarim var bazi elimde olmayan sebepler var istedigim duzeyde degil hals. Bugun mesela 10 bin adimi attim ama yarin devsmi yok bunu saglamaliyim. Kilo isi kararlilik isi.
Teşekkür ederim canım
Bir süre bu istikrarı buradaki walkk Challengelara katılım sağlayarak yakalamaya çalışabilirsin sonra zaten insan alışıyor yarışma günü olmasada vücut yürümek istiyor

ohoo bu konuda ben feciyim haftada bir bazen iki desem benimki dogustan ama yani kronik. tüm sülale böyle denemedigim hicbirsey yok.
Kabızlık problemi bende de var. Öyle kayısılar vs bana da hiç etki etmiyor. Ama hani o bahsettiğim slim plus markanın çayları var ya onu içtikten sonra kabızlık problemim bir tık çözüldü. Bir de kabızlık için bir ilaç var tamamen bitkisel yazıyor ama gerçekten öyle midir bilmiyorum. Babam içiyordu ben de deneyeyim dedim. Ertesi gün sabah saat 7 de etkisini gösterdi ama ne gösterme. Ne siz sorun ne ben söyleyeyim. İsmi “B” harfi ile başlıyor belki duymuşsunuzdur. İsterseniz doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz.

ben yurtdisindayim ilaci bilmiyorum canim. caylar da cok temkinliyim icinde siyameke varsa beni hastanelik ediyor.

EceZ 75.5 oldu emnis sayesinde
Güncelledim canım tamamdır
Olur kaptanım sizin için nasıl uygunsa
Amor-a liste bildirimlerine de katılmıyor kaptanım cuma hedef ve pzt kilolarına
Günaydın

Cuma 55.2
Pztesi 54.8
-400 ✌
Aldım tamamdır :)
Aldım teşekkürler. :)
EceZ Cherry Mom +300 geldim ya ama reglime 3 gün var onun etkisi olabilir . Bugün baya bi yürüyüp atıcam o ödemleri +100 puan benim
Aldım canım tamamdır ❤
ben de +300 geldim ama normal regliyim ve acayip sisim.
EceZ
Cherry Mom
Kaydettim teşekkürlerr ❤
Kilom:77
Geçen hafta:76.300
+700 fark var. Ama tabi bu kişo spor öncesi malum spor sonrası muhtemelen sbti görürdüm.
Günaydın

cuma 78.50
pazartesi:78.50 değişiklik yok. kilo almamakta başarı diyorum
Aldım tamamdır ❤
Kızlaaar ben mezun oldum Hepinize destekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ama en çok size Cherry Mom @reyyanK EceZ ♥♥♥
hayırlı olsunnnnn ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Kızlar giremedim kusura bakmayın geçmişi okuyayım hemenn
@kirmizigitar kilosu -200 EceZ
Kaydettim kaptanım ❤
Kaydettim canım ❤
Bekunis bende kullanıyorum çok etkilidir
ben yurtdisindayim ilaci bilmiyorum canim. caylar da cok temkinliyim icinde siyameke varsa beni hastanelik ediyor.
Bekunis doğaldır canım arada alabilirsin ishal yapıcı bir ilaç olarak

Aynen dediğim ilaç buydu. Üzerinde tamamen bitkisel yazıyor ama sinemaki otu varmış. İçince sabah hemen etkisini gösteriyor valla nasıl bir şeyse. Ertesi gün evde olacaksanız için derim ama sinemakiye alerjisi varsa mavimli hiiiç kullanmasın bunu. Zira alerjisi olmayan bünyeleri bile ishalden hastanelik edebilir, baya etkili...

Ellerine sağlık canım teşekkür ederiz

Evet kızlar hedefimizde belli güncel halimizde haftaya asılalım sonra perşembe cuma stres olmayalım şuan regli kabızlık vs gibi sıkıntıları olanlarımız var eminim herkes kendine göre bir şeyler tüketirse bir nebze rahatlayacaktır aslında birincil yardımcıda SU tabi.. bu aralar havalar ciddi sıcak sanıyorum her yerde öyle bu sebeple kiloya göre ihtiyaç değişmekle birlikle günlük 2 3 lt suyu aksatmayalım

ohoo bu konuda ben feciyim haftada bir bazen iki desem benimki dogustan ama yani kronik. tüm sülale böyle denemedigim hicbirsey yok.

Bende aynı sayılır bizde de genden ama bazen düzenli oluyor demişler ya bekunis diye onu çok kullanmisligim var rekorum 10 gün kalıcı çözüm bence stres. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

Tmm cnm teşekkür ederim dönüş için az çok tahmin ediyordum ama süreçlerini tam bilemediğim için eyvah dedim bu böyle gidecek galiba
Kolay gelsinn

Çok geçmiş olsun canım kardeşin içinde nice güzel yıllara inşallah

Dediğin gibi biraz kaçırmışsın ama sporlar toparlayacaktır bu hafta başka kaçamak olmaz ise cuma yüzümüz güler

birşey değil canım 50 puan ceza bir de artı kiloda iken neyse aşure herzamn bulunmuyor olsa bende yerdim ne yalan söyleyeyim cezalarımızı yapalım paşa paşa :)))

Yok başka olmayacak ins şimdi Leslie den vazgeçtim parka koşu ve yürüyüş e gideceğim kaptan Bu arada teşekkür ederim

Sabah
Sarımsaklı domates sosu (az yağlı)
Biber peynir
Çay

Akşam
Izgara tavuk
Salata

Ara
1 top.dondurma

Cherry Mom 7000 adım
15 dk leslie
Leslie ve adım çok iyi ama akşam yemeğinden sonra yenen dondurma onu silmiş götürmüştür geç yendiği içiin illa dondurma olacaksa öğlen olursa iyi olur bence canım

Bravo çok iyi menü canım emeklerin karşılıksız kalmayacaktır sabit olmak seni üzmesin gayet sağlklı menülerin yürüyüşler var illaki kas ağırlığıda olmuştur bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…