- 23 Mart 2016
- 30.715
- 91.720
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.181
Canım diyet sayfası ne alakası var falan deme ama durumundan bahsetmek istersen dinleriz merak ettiğim için değil yanlış anlama lütfen sadece hani tanışmıyoruz muhtemelende hiç yüz yüze görüşmeyiz insan tanımadığı kişilere derdini daha rahat açabilir o yüzden söylüyorum çoğumuz yakın yaşlarda kadınlarız belki için ferahlar yinede sen bilirsin özel birşey ise bilemem tabiMerhaba kızlar
Sabah 4 te tartıldım çünkü niyetleyim bugün sahur yapıyım için sabah doğru olmaz diye
Cuma 69.2
Bugün 68.8
-400gr
Ama beni baz almayın lütfen içinde bulunduğum durum yemek yiyemiyorum ömrümde ilk defa resmen
Dua edin benim için de lütfen
Evet zaten sadece bu ay içinde yiyoruz o da bi kere yiyeyim bari dedimbirşey değil canım 50 puan ceza bir de artı kiloda iken neyse aşure herzamn bulunmuyorolsa bende yerdim ne yalan söyleyeyim cezalarımızı yapalım paşa paşa :)))
İyi yaptın Allah kabul etsin yaramasın inşallahEvet zaten sadece bu ay içinde yiyoruz o da bi kere yiyeyim bari dedim
İnşallah inşallaahİyi yaptın Allah kabul etsin yaramasın inşallah
Bugun eve esyalar yuklendi geriye kolay isler kaldi. Temizliktir aboneliktir vs islemleri. Hersey iyi guzelde Adana'nin sicagini hic hesaba katmamisim :) Eve tam yerlesince serin zamanlarda yuruyus vs yaparim ins.Tmm cnm teşekkür ederim dönüş için az çok tahmin ediyordum ama süreçlerini tam bilemediğim için eyvah dedim bu böyle gidecek galiba
Kolay gelsinn
Eylül ortası gibi biraz rahatlarız her halde ya bu hafta Ankara bile sıcakBugun eve esyalar yuklendi geriye kolay isler kaldi. Temizliktir aboneliktir vs islemleri. Hersey iyi guzelde Adana'nin sicagini hic hesaba katmamisim :) Eve tam yerlesince serin zamanlarda yuruyus vs yaparim ins.
Biz evdeyiz zaten çıkamıyoruz kiEylül ortası gibi biraz rahatlarız her halde ya bu hafta Ankara bile sıcakdiyet için en güzel zmaanlar Eylül Ekim Kasım ozmana kadar ideal kiloya eriştiniz eriştiniz sonra kar kış yine eve kapanmaca :)
Tebrikler tatlım darısı bize inşallahKızlaaar ben mezun oldumHepinize destekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ama en çok size Cherry Mom @reyyanK @EceZ ♥♥♥
Yaaa
31.08.walkkk Challenge
1.32217 adım ileeeeayvacicegi
2. 26.130 adım ileee C calypso35
vee 3. 13.850 adım ileseyrekyagmur
4. 10.000 adım ileAmor-a
5. 8862 adım ile ben denizCherry Mom
6. 8000 adım ileSaskinAnne
7.6494 ile Challenge listlerine merhabaaaHedef60kgolmak
10000 adım üstünde adım atanlar sırlarını paylaşsalar. Hayatımın ne kadar anlamsız olduğunu anladım
31.08.walkkk Challenge
1.32217 adım ileeeeayvacicegi ❤❤❤❤❤
4. 10.000 adım ileAmor-a
7.6494 ile Challenge listlerine merhabaaaHedef60kgolmak ✌
31.08.walkkk Challenge
1.32217 adım ileeeeayvacicegi ❤❤❤❤❤
4. 10.000 adım ileAmor-a
7.6494 ile Challenge listlerine merhabaaaHedef60kgolmak ✌
Kocamı bulduğum vakit çocukları bırakarak evden hunharca arkama bakmadan kaçıp, kulakliklardan son ses dım tıs şarkılar ile yürüyüş yolunda vakit geçirmek terapi gibi geliyor bu akşam net 1 saat ordaydim arada koştum arada hızlı yürüyüş ama işte eşimi bulduysam çünkü vardiyalı çalışıyor10000 adım üstünde adım atanlar sırlarını paylaşsalar. Hayatımın ne kadar anlamsız olduğunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?