- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.841
Şaka yaptım canım. Yicen tabiki. Eritirsin hem sen. Artık biliyorsun nasıl yapacağınıYedim maalesef yasadeydi ama yinede günde 2 hiç insaflı olmadı
Bugün açımŞaka yaptım canım. Yicen tabiki. Eritirsin hem sen. Artık biliyorsun nasıl yapacağını
Demek 1.olacaksın bakalım bakalım kim olacak o birinciBugün açımbir gün ye 2 gün aç kal felsefesi ile ilerleyeceğim
Yani açım dediğim
Sabah 8.45 gibi 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Öğlen 1 tabak dolusu yogurt kabak yedim
Akşamda yoğurt kabak yerim
Acıkırsam biraz badem ceviz tarçınlı süt ile günü kapatırım yarında aynen yapacağımcumaya ben hazırım etap 1.olcam allahıımmm bu 5.takım beni çok üzüyor Reyyan
Ama sen elinden geleni yapıyosun. Ki çok da toleranslısın. Kendini daha fazla üzmeBugün açımbir gün ye 2 gün aç kal felsefesi ile ilerleyeceğim
Yani açım dediğim
Sabah 8.45 gibi 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Öğlen 1 tabak dolusu yogurt kabak yedim
Akşamda yoğurt kabak yerim
Acıkırsam biraz badem ceviz tarçınlı süt ile günü kapatırım yarında aynen yapacağımcumaya ben hazırım etap 1.olcam allahıımmm bu 5.takım beni çok üzüyor Reyyan
Tolerans yüzünden böyle oluyor belkiAma sen elinden geleni yapıyosun. Ki çok da toleranslısın. Kendini daha fazla üzme
Bence de.Tolerans yüzünden böyle oluyor belki
Unutmadım fırsat bulamadımGünaydın herkeseeee ☀☀☀
@portkatal9 sen nerelerdesin canım ?
SaskinAnne bu hafta menüleri unutma haftan
@pacman sahi iyi misin
Devam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıraKızlaaar nasılsınız bakalım.. Nasıl gidiyor kalorilerle savaş tam sürat devamdır umarım.
Hahaha bugünün hasretiyle zor durdular tabi içlerinde ne varsa bir anda saldırıya geçeceklerDevam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıraDaha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler
Selam canımKızlaaar nasılsınız bakalım.. Nasıl gidiyor kalorilerle savaş tam sürat devamdır umarım.
Yaaa çok sevindimmmm. Maşallah canım. Hayırlı olsunDevam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıraDaha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler
Aaa nasıl ya? 2 hafta önce gayet aktif ve canlıydı buralar oysa ki. Paylaşımlara bakayım kim ne yemiş ne taktik uygulamış diye ama bu mesajın ile bir miktar üzüldüğümü söylemeliyim..Selam canım 🖐
Kalorilerle savaş lafı şu ara biizm ekip için oldukça uzaksavaşı bırak ekibe yazan bile yok
Aaaa süperDevam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıraDaha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler
Yaaa gözün aydın, belki bu süreçte bir diyetisyenden yardım alarak ilerlesen senin için daha iyi olur. Hem bebeğin alması gereken vitamin/kalori vs bunlardan kısmamış olur hem de formuna da dikkat etmiş olursun. Sürpriz mi oldu gebelik yoksa planlı mıydı?Devam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıraDaha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler
Canım kendisi diyetisyen zatenYaaa gözün aydın, belki bu süreçte bir diyetisyenden yardım alarak ilerlesen senin için daha iyi olur. Hem bebeğin alması gereken vitamin/kalori vs bunlardan kısmamış olur hem de formuna da dikkat etmiş olursun. Sürpriz mi oldu gebelik yoksa planlı mıydı?
Bende canımAaa nasıl ya? 2 hafta önce gayet aktif ve canlıydı buralar oysa ki. Paylaşımlara bakayım kim ne yemiş ne taktik uygulamış diye ama bu mesajın ile bir miktar üzüldüğümü söylemeliyim..
Ya ben bilmiyor sanmıştım daOlsun kelin ilacı olsa misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?