- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.861
Evet şükürler olsunHahaha bugünün hasretiyle zor durdular tabi içlerinde ne varsa bir anda saldırıya geçecekler
5.takım bebişi sağlıkla gelsin inşallah ❤❤ annesi onun için fazlalıklarının çogunu verdi zatenkendisine yer açıldı
Teşekkür ederim canımYaaa çok sevindimmmm. Maşallah canım. Hayırlı olsun
İnşallah canımmAaaa süper
Sağlıkla kucağına al inşaallah canim
Evet istiyorduk zaten canım evet dengeli ilerlemek en iyisiYaaa gözün aydın, belki bu süreçte bir diyetisyenden yardım alarak ilerlesen senin için daha iyi olur. Hem bebeğin alması gereken vitamin/kalori vs bunlardan kısmamış olur hem de formuna da dikkat etmiş olursun. Sürpriz mi oldu gebelik yoksa planlı mıydı?
Dikkat edersen hiiç bişey olmaz kuzum birde inşallah risk vs olmaz ozmann sporda yaparsın ben 9 ay yaptımEvet şükürler olsunbakalım doğum sonrası ne yapacağız buralara gelirim yine desteğe
Ay inşallah kaptanım ya öyle olsa çook güzel olurDikkat edersen hiiç bişey olmaz kuzum birde inşallah risk vs olmaz ozmann sporda yaparsın ben 9 ay yaptım7 kg ile doğuma gittim çocuk 4 kg dogdu hastaneden çktığımdan eksiye düşmüştüm Allah ssanada nasip etsin
Kaptanım valla efsanesin 7 kg almak çok iyi bişeyDikkat edersen hiiç bişey olmaz kuzum birde inşallah risk vs olmaz ozmann sporda yaparsın ben 9 ay yaptım7 kg ile doğuma gittim çocuk 4 kg dogdu hastaneden çktığımdan eksiye düşmüştüm Allah ssanada nasip etsin
Ya evet tahmin ediyorum şimdi beklenen bir bebek olduğu için daha kıymetli olacak herkes için herkes üstüne daha bir düşecek o yüzden kilo alman muhtemelAy inşallah kaptanım ya öyle olsa çook güzel olurgerçi eşim küçücük bişeyi bile taşıtmıyor spor yapsam kavga eder benle ahahah
Daha bebeği de görmedik bakalım doktor ne diyecek
Ablam 20 küsür kilo almıştı çok korkmuştum o yüzden işten gelip her gün spor salonuna gittimKaptanım valla efsanesin 7 kg almak çok iyi bişey
Ben işi bildim 7 tane yaptım.uzunlamasina açma gibi yarım poğaça ile yırttım ekmek yemedimSelam canım poğaca kalırsa buzluğa atabilirsin çok güzel oluyor sonra ben 1 tane 1 tane oğluma sabahları veriyorum ☺ ortalıkta olsa yerim
Tabi yine buralarda olurum zaten ama izinli olmam daha iyi olur tabi kilo alicam malumYa evet tahmin ediyorum şimdi beklenen bir bebek olduğu için daha kıymetli olacak herkes için herkes üstüne daha bir düşecek o yüzden kilo alman muhtemelen azından sağlıklı beslenerek bir nebze kurtarabilirsinn kilo olursada verirsin ne yapalım sana kapımız hep açık bizi süreçlerinden haberdar et
Ben de yürüyüş yaparım sadece o kadar almayı planlamıyorum 10 kg falan ideal aslında normal kilo aralığında olduğum içinAblam 20 küsür kilo almıştı çok korkmuştum o yüzden işten gelip her gün spor salonuna gittimdoğumdan 1 gün önce dahil ama sadece koşu bandında yürüyüş yapıyordum yani birde pilates topu hareketleri o kadar normal doğum yaapyım diye uğraştım biraz ama maalesef olmadı
.Dikkat edersen hiiç bişey olmaz kuzum birde inşallah risk vs olmaz ozmann sporda yaparsın ben 9 ay yaptım7 kg ile doğuma gittim çocuk 4 kg dogdu hastaneden çktığımdan eksiye düşmüştüm Allah ssanada nasip etsin
:)) Bilmiyorum hamilelik benim fizyolojik yapımda pek bişey değiştirmedi ya ne aş erdim ne midem bulandı ne iştahım arttı ne yorgunluk oldu ne sancı.
7 kg ne kaptanım naptınız siz ben 15 kg ile girdim aman Allahım
Çok teşekkür ederim canım inşallahCalypso95 canım hayırlı olsun sağlıklı mutlulukla gelsin kucağınıza inşaallah ❤
ben gruba severek sevinerek girdim, kendi yeme tarzim biraz degisik farkindayim ama herkesin rejimi kendine sonucta. önemli olan sohbet ederek zayiflamak motive olmak diye düsünüyorum. grup gittikce kücülünce konusacak kimse de kalmadi sanki5.takım hanımları herkese selamlar 🖐
Çoğunuz maalesef forumu aktif kullanmadığınız için mesajımı özelikle erkenden yazıyorum cumaya kadar mutlaka dönüş rica ederim dönüş olmadığı taktirde kendi görüşüme göre asıl listede değişikliğe gideceğim.
Öncelikle özellikle son 1.haftadır asıl listedeki arkadaşlarımdan neden foruma girmedikleri hakkında bilgi rica ederim. Hastalık mı iş mi çocuk mu ev yoğunluğu mu ekibin genel motivasyon kaybı mı sizi buradan uzaklaştıran ne var ise ? Ardından bu durumun cumadan itibaren düzelip düzelemeyeceği aktif olup olmayacağınız hakkında bilgi rica ederim. Bilgiden muaf tuttuklarım var ama dönmek isterlerse dönebilirler tabiayvacicegi bugün sormadan kendi döndü teşekkürler günlük hayatına forumu ekleyeceğini belirtti özetle.. kirmizigitar zaten banlı bu gece kalkacaktır banı kendisi hiç bu süreçte menülerini aksatmadı ve devamlı sayfamızı takip etti teşekür ederiz Calypso95 U UmutluBen cuma günü son bildirimleri yapıp izne ayrılacaklar zaten teşekkür ederiz katkıları için ❤ dönüş beklediklerim mavimli SaskinAnne seyrekyagmur 🖐
Alt listedeki arkadaşlarım özellikle yakın zamanda listeye girecek olanlar var sizlerin belkide ana listedeki arkdaşlardan bile çok devamlılık sağlamanız gerekiyor. Bu sebeple ekip içindeki aktifliğinizin bozulmadan devam etmesini bekliyoruz sizlerin bu süreçte ekipten uzak kalmasına sebep olan nedenler var ise dönmenizi rica ederim. Liste adaylarıHedef60kgolmak A AKREPcg asfarovski .. portkatal9 (portkatal cumaya kadar menülrde gelmezse takipten çıkartacağız canım seni aksi bir durum var ise belirtmen yeterli ) pacman sana birşey demiyorm
liste dışında olmayı isteyen motivasyon için ekibimizle olan arkadaşlarımızAmor-a cgdmk sizler evet kurallara tabi değilsiniz ama öyle olsada sizide sonuçta en az asıl liste üyemiz gibi fark gözetmeden takip ediyoruz o yüzden sizden de gün içinde ne yaptınız diyetiniz nasıl gidiyor veya diğer arkadaşlarınızın menülerinde yorum getirme vs gibi ekip içinde etkileşim bekliyoruz
kızlar biliyorum en geç 1 2 haftaya burası yeniden parlayacak okulların açılmasıyla birlikte kilo vermek için tam motive bir sürü yeni üye gelecek onların motivasyonu bizede iyi gelecek ve şuan belkide önemsemeğiniz bu takım listesi içinde yer almak büyük önem arzz edecek o yüzden iyi düşünün eğer ki hayatınızda kötüye giden durumlar yok ise yeniden odaklanın ve devam edin ✌ edemiyorsanız da bana cumaya kadar dönüş yaparsanız sevinirim
Aaa tebrik ederim dikkat edince kilo alınmıyor fazla. Ben dikkat etmemiştim 31 haftada gebelik şekeri çıkmıştı baştan o riske karşı sağlıklı beslenmek iyi olurDevam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıraDaha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler
Evet canım zaten şimdiden dikkat etmeye çalışıyorumAaa tebrik ederim dikkat edince kilo alınmıyor fazla. Ben dikkat etmemiştim 31 haftada gebelik şekeri çıkmıştı baştan o riske karşı sağlıklı beslenmek iyi olur
tebriklerDevam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıraDaha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler
5.takım hanımları herkese selamlar 🖐
Çoğunuz maalesef forumu aktif kullanmadığınız için mesajımı özelikle erkenden yazıyorum cumaya kadar mutlaka dönüş rica ederim dönüş olmadığı taktirde kendi görüşüme göre asıl listede değişikliğe gideceğim.
Öncelikle özellikle son 1.haftadır asıl listedeki arkadaşlarımdan neden foruma girmedikleri hakkında bilgi rica ederim. Hastalık mı iş mi çocuk mu ev yoğunluğu mu ekibin genel motivasyon kaybı mı sizi buradan uzaklaştıran ne var ise ? Ardından bu durumun cumadan itibaren düzelip düzelemeyeceği aktif olup olmayacağınız hakkında bilgi rica ederim. Bilgiden muaf tuttuklarım var ama dönmek isterlerse dönebilirler tabiayvacicegi bugün sormadan kendi döndü teşekkürler günlük hayatına forumu ekleyeceğini belirtti özetle.. kirmizigitar zaten banlı bu gece kalkacaktır banı kendisi hiç bu süreçte menülerini aksatmadı ve devamlı sayfamızı takip etti teşekür ederiz Calypso95 U UmutluBen cuma günü son bildirimleri yapıp izne ayrılacaklar zaten teşekkür ederiz katkıları için ❤ dönüş beklediklerim mavimli SaskinAnne seyrekyagmur 🖐
Alt listedeki arkadaşlarım özellikle yakın zamanda listeye girecek olanlar var sizlerin belkide ana listedeki arkdaşlardan bile çok devamlılık sağlamanız gerekiyor. Bu sebeple ekip içindeki aktifliğinizin bozulmadan devam etmesini bekliyoruz sizlerin bu süreçte ekipten uzak kalmasına sebep olan nedenler var ise dönmenizi rica ederim. Liste adaylarıHedef60kgolmak A AKREPcg asfarovski .. portkatal9 (portkatal cumaya kadar menülrde gelmezse takipten çıkartacağız canım seni aksi bir durum var ise belirtmen yeterli ) pacman sana birşey demiyorm
liste dışında olmayı isteyen motivasyon için ekibimizle olan arkadaşlarımızAmor-a cgdmk sizler evet kurallara tabi değilsiniz ama öyle olsada sizide sonuçta en az asıl liste üyemiz gibi fark gözetmeden takip ediyoruz o yüzden sizden de gün içinde ne yaptınız diyetiniz nasıl gidiyor veya diğer arkadaşlarınızın menülerinde yorum getirme vs gibi ekip içinde etkileşim bekliyoruz
kızlar biliyorum en geç 1 2 haftaya burası yeniden parlayacak okulların açılmasıyla birlikte kilo vermek için tam motive bir sürü yeni üye gelecek onların motivasyonu bizede iyi gelecek ve şuan belkide önemsemeğiniz bu takım listesi içinde yer almak büyük önem arzz edecek o yüzden iyi düşünün eğer ki hayatınızda kötüye giden durumlar yok ise yeniden odaklanın ve devam edin ✌ edemiyorsanız da bana cumaya kadar dönüş yaparsanız sevinirim
Gündüz yoğun olduğumda yazamıyorum tüm gün okuldaydım bugün ama akşam yazıyorum genelde ben ama???5.takım hanımları herkese selamlar 🖐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?