- 23 Mart 2016
- 30.367
- 91.161
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.301
Tmmdır canım notumu aldımmm :)Günaydın kızlar
Cherry Mom cim güncel kilom
Eki Görüntüle 2696693
Haftaya cumaya kdr -1 kg hedefliyorum şimdilik
Hayırlı yolculuklar canımherkese günaydın 5.takımmmm ☀☀☀☀
ben birazdan yola çıkacağım ailemin yanına gidiyorumbugün aktif olamayabilirim bilginize öpücüklerrrr güzel günler
gozun aydin kaptanimherkese günaydın 5.takımmmm ☀☀☀☀
ben birazdan yola çıkacağım ailemin yanına gidiyorumbugün aktif olamayabilirim bilginize öpücüklerrrr güzel günler
Eeee sonuç yok bu yazıdakizlar gunaydin
dun gece esim oglani uyuturken sizmisti yaninda herzamanki gibi, saat 12,5 ta uyanmis yanima geldi ve kalk bize white chocolata mocha yap icicez, be adam bu saatte ruyanda mi gordun o da nerden cikti icemem ben bu saatten sonra bisi dedim ama vala dayanamadim... kendime cikiletasini cok daha az koymustum ama devami sut nihayetinde. gece gece bir kupa kahveyi goturdum boylece.... sabah ilk is tartiya bakmak oldu
Ben çok spor yapmıyorum. Burada herkes biliyor, ondan dedim.Niye kız daha çok görcez inşallah
Hahahahahahah teşekkür ederiiz. Haftaya kızışmalı bir yarış var o zaman.Hedef60kgolmak pacman kizlaaaar ikinizide çok çok tebrik ederim harika ortalama çıkardınız fekat görürsünüz siz dicem haftyaa gram veremicem diyemiyorum şimdilik
Sen de harikasın. İlk hafta yüzdemi 0 almamıza rağmen 1. Olmuşuz.Oyy harikasın bebekimmdönüşün muhteşem oldu valla haftaya 1.olamasak da üzülmeyiz artık
Hayırlı yolculuklar canım
Teşekkür ederim canlargozun aydin kaptanim
Ben de baktım sonraki mesajlara göremedim, merak ettim.Eeee sonuç yok bu yazıda
ahahahhahahahha yok ya tartida sorun yok, 100 gr fazla gorunuyo ama bisi degil o isesem giderEeee sonuç yok bu yazıda
Olsun bak spor puanı almanın başka yolları da var demekBen çok spor yapmıyorum. Burada herkes biliyor, ondan dedim.
Sen de harikasın. İlk hafta yüzdemi 0 almamıza rağmen 1. Olmuşuz.Yine güzel bir yüzde yaparız inşallah. Bozucam diye korkup duruyorum.
Cherry Mom kaptancıım güzel tatiller. O güzel yeşilliğin içinde bol bol yürüyüş yapın benim için de. ♥ Oraları pek sevmiştim.
Herkese merhaba yolculara iyi yolculuklar, hastalara sifa diliyorum ve tabi kilolarada elvedaaaa
Teşekkürler kızlar şükür kavuştuk yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?