- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.601
Günaydın herkese
Günaydıınlaargünaydin kizlar
Ayyy hatırlamana nasıl utandım.Oy kuzum tmm çıkma geriliyorsan hatırlıyorum o çıktığın zamanı nadir çıktığın için nasıl unuturum annenle yürümüştün o mu :) o zman baya yazdı ondandır
Evde o halde haftada 2 3 gün bir spor bul kendine 0 spor olmaz kuzumdiyetine bile iyi gelecek daha iyi odaklanırsın inan
Hahahahahaha bulun.. Allahım bir hayvan olsam "tembel hayvan" olurdum. O kadar bir miskinlik var üzerimde. B12 eksikliği de yapıyor işte. Buna sığınıyorum.Sen üzülme biz sana evde yapabileceklerini.ayrintili anlatırız
Evet çok haklısın. Böyle düşününce kendime çok kızıyorum. Sizler ne zorluklar içinde yapıyorsunuz. Ben nazlanıyorum resmen. Ama senin kilon mükemmelpacman seni cok iyi anliyorum spor/hareket o kafada degilsin, ama inan su anda cok bos zamanin var ve yapmak icin tam zamani. Su anda kendinden baska kimseye karsi sorumlulugun yok ve hayatini tam anlamiyla kendin sekillendiriyorsun. Bu yaslarda biraz kas kazanir, yag oranini dusurursen, metabolizman da canlanir ve ilerisi icin bu sana muthis kolaylik saglar. Yas arttikca biyolojik olarak beden yavasliyor, daha fazla hareket vb gerekiyor ama aksi gibi yasam sartlari da bunlari yapacak zaman birakmiyor. Ileride benim gibi pisman olmani istemem
Maalesef. Benim ogun duzenim hic yok. Dun firinda tavuk vs yedim de buraya menuyu yazmayi unutmusum. Sabah kahvalti sadece cig badem yesil cay ogle firinda tavuk tam bugday ekmek iki dilim bu kadar. Bugun eh iste buyuk yarin ne cikacak bakalim :)Orticim böyle aç kalırsın bence, hemde karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Ayyy hatırlamana nasıl utandım.O kadar az yapmışım ki demek ki... Tamam kaptancım bulucam. Sizler o kadar yazınca utandım vallahi. Yapacağım...
Günaydın güzel hatunlar dokuzlu cayimla geldim
Gel gör ki bu hafta küçük küçükte olsa beyaz unlu şeyler yedim eminim etkisini görurum. İçimde de ayrı sıkıntı oy oy
Ben de sizi çok çok çok seviyorum. Siz de benim minnoşlarımsınız.yaparsın sen minnoşum seni sevdiğimiz için söylüyoruz orta yaşa geldiğinde bizim giibi zorluk çekme inş
Ekim ortası maksimum sonra bir anda değişir havaBen de sizi çok çok çok seviyorum. Siz de benim minnoşlarımsınız.Bakalım bu dönem de evdeyim maalesef. Okul uzaktan olacak. Açılsaydı bi hareket olurdu bana da. Evde yapacağım ama. ♥ Belki havalar biraz soğuyunca yürüyenler azalırsa yürüyüşe de çıkarım.
Valla o günleri mumla arar olduk. Ama işin garibi alıştık da şimdiye. Her şeye uyum sağlıyoruz mecbur. Sabah hava serinken yürüyüş fikri güzel ama.Ekim ortası maksimum sonra bir anda değişir havasen hasta olmada
Meğer ne özgürmüşüz eskiden ya şimdi daha iyi anlıyor insan sokakta yürümek erişilmez oldu
:))kirmizigitar
Cherry Mom
Ben sorunu çözdüm kendi kendime teşhis koydum
Menülerimde gördünüz mü ben 1 haftadır karbonhidrat tüketmedim
Kilo kaynım da oldu
Şişkinlik adet olmamama bağlı şişkinlik dışında midesel şişkinlik olmadı
Rahattım
Sanırım karbonhidratı hazmedemiyorum
Bugün anneme gittim sabah börek yedimkorkmayın sabaha eksi geleyim diye diyetisyenimile görüştüm akşama baharatlı yogurt yiyebilirsin dedi ama 2 lt su içtim ve yiyecek yerim yok. Ve halen midem şişkin. Muhtemelen sabaha geçer ve eksi gelirim ama sorunu buldum sanırım ben ekmek işini hazmedemiyorum
Bugünün perşembe olduğunu unuttum bu arada yoksa yemezdim
Ama bu bile beni eksi görmekten alıkoyamaz
Ay hemde ne güzel buraya gelirken tek hayalim oydu hani dedin ya kaptanım oraları çok sevmiştim diye valla çıkamadım geldiğimden beri adım atmadımValla o günleri mumla arar olduk. Ama işin garibi alıştık da şimdiye. Her şeye uyum sağlıyoruz mecbur. Sabah hava serinken yürüyüş fikri güzel ama.♥
Evet ya bayılacağım:))
Çok sevindim sorunu anlamana ben fark ettim diyetisyen etkisi diye düşündüm ama tabi sendeki şişkinliğe etki ettiğini bilmiyordum.
Ters giden şeyleri anlamanın en iyi yolu mevcut şeylerden tabi mecburi olanlar hariç bir elimizi eteğimizi çekmek.. sonra bir müddet gözlemlemek sendede böyle olmuş ne güzel
Reglide gecikme devam mı
sana soylemistim:) cok az miktardaki karbonhidrat dahi yetiyordhr eminim benimde aynisi xunku azicik hsmur yesem sisligim oluyor cok etkileniyor vucut... konu eksi ya da arrti gelmen degil, karbonhidrati vucut sindiremiyor... hayatindan tamamiyle ciksttman lazim,sadece senin degil benim de oyle mesela... ipi biraz kacirinca toparlamak zor oluyo... durumu acikliga kavusturmana cok sevindim. bundan sonra dikkst etmen gerekenin ne olduguni kendin bulursun daha kolay olurkirmizigitar
Cherry Mom
Ben sorunu çözdüm kendi kendime teşhis koydum
Menülerimde gördünüz mü ben 1 haftadır karbonhidrat tüketmedim
Kilo kaynım da oldu
Şişkinlik adet olmamama bağlı şişkinlik dışında midesel şişkinlik olmadı
Rahattım
Sanırım karbonhidratı hazmedemiyorum
Bugün anneme gittim sabah börek yedimkorkmayın sabaha eksi geleyim diye diyetisyenimile görüştüm akşama baharatlı yogurt yiyebilirsin dedi ama 2 lt su içtim ve yiyecek yerim yok. Ve halen midem şişkin. Muhtemelen sabaha geçer ve eksi gelirim ama sorunu buldum sanırım ben ekmek işini hazmedemiyorum
Bugünün perşembe olduğunu unuttum bu arada yoksa yemezdim
Ama bu bile beni eksi görmekten alıkoyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?