Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekim ortası maksimum sonra bir anda değişir hava sen hasta olmada
Meğer ne özgürmüşüz eskiden ya şimdi daha iyi anlıyor insan sokakta yürümek erişilmez oldu
Oo ben dün 6 aydan sonra giyim mağazasına girdim alışveriş bile yaptım benim için büyük gelişme
Kimse yoktu ama kontrol edip öyle girdim
Eczaneye girdim kızla bebek arabasindaydionun yüzünü kapıya cevirdim
Birde seyyar manavdan alışveriş yaptım sigara içiyordu adam onu da azarladım
Ne çok iş yapmışım

Böyle taş oturmuş gibi oluyor
Sanki koca bir kazan yemek yemissin gibi
Halbuki yediğim küçücük şey

Böyle taş oturmuş gibi oluyor
Sanki koca bir kazan yemek yemissin gibi
Halbuki yediğim küçücük şey
iste miktar onemli degil gercekten, un midede kaliyor ogutemiyor vucut. 1 tabak yesen de 1 kaskk yesen de... bende ayni oyleyim cunku.

bak lahmacun yedim dun saat 4 tu,bu saat oldu hala bisi yemedjm bidem hala tas gibi....

Doğru sen söylemiştin

Ooooo ne macera ne macera ne hallere düştük

Öyle düşünme açık hava da gez şile müsait 2 kat maske yap hiçbir yere de dokunmasan bişey olmaz ki kaptancim
Ay deme +500 e hazır değilim
Bende değilim

Sagol kaptanim ben de ayrilmak istemiyorum hic, anlayis icin tesekkurler .
Ne demek, gercekten kalin kafam diyorum biri gelip soyleseymis bari bana, ama aydinlanmam 30yasindan sonra oldu.
Maalesef. Benim ogun duzenim hic yok. Dun firinda tavuk vs yedim de buraya menuyu yazmayi unutmusum. Sabah kahvalti sadece cig badem yesil cay ogle firinda tavuk tam bugday ekmek iki dilim bu kadar. Bugun eh iste buyuk yarin ne cikacak bakalim :)
Benim farkettigim diger birsey de cok fazla atistirma gibi hazir seyler tuketiyorsunuz, hayat sartlari tabi. Zaman yaratip biraz saglikli seyler hazirlamaya yonelince daha kolaylasacak bence, mesela sabah pogaca simit vb yerine aksamdan cevizli kakaolu yulaf islatabilirsiniz..
Sanırım öyle ama ödem de olabilir kaptanim ama bugün +500 gibiydi caylara vurdum kendimi, suyum azdı iki gündür ödem yapmış olabilirim bakalım yarın sabah eczane yolları
Ortim ben de bosladim tabi, daha sik yazmaya calisirim, onumuzdeki hafta hergun menulerine yorum yazacagim ona gore sen de bana yaz ama olur mu, kurcalayalim iyice.
kizlar ne yemek yapuyosunuz bugun? ay bu ne pisircem olayi beni cileden cikariyo
Ya herseyi yiyen biri icin bile bu bir sorun ama bi de diyet/saglik vb kisitlamalar girince hepten zor oluyor. Gluteni birak, tahil/baklagil yeme ee ne kaldi, sabah aksam salata

Bugun okulda ilk gun iyi gecti ama ise yeni gelebildim, menu yazip kacayim, herkese guzel tartilar

Valla çok güzel, çok beğendim oraları. Tabi önce sağlığın kaptanım. Ne kadar bilinçli birisin, keşke herkes senin gibi olsa. Çoktan biterdi belki de...
Cnm evde 15 dk leslie ile başlamak en güzeli
15 dk zor gelmez sanırım. Spor ayakkabımı yıkayım da daha rahat yapayım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…