- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.621
Oo ben dün 6 aydan sonra giyim mağazasına girdim alışveriş bile yaptım benim için büyük gelişmeEkim ortası maksimum sonra bir anda değişir havasen hasta olmada
Meğer ne özgürmüşüz eskiden ya şimdi daha iyi anlıyor insan sokakta yürümek erişilmez oldu
Böyle taş oturmuş gibi oluyorsana soylemistim:) cok az miktardaki karbonhidrat dahi yetiyordhr eminim benimde aynisi xunku azicik hsmur yesem sisligim oluyor cok etkileniyor vucut... konu eksi ya da arrti gelmen degil, karbonhidrati vucut sindiremiyor... hayatindan tamamiyle ciksttman lazim,sadece senin degil benim de oyle mesela... ipi biraz kacirinca toparlamak zor oluyo... durumu acikliga kavusturmana cok sevindim. bundan sonra dikkst etmen gerekenin ne olduguni kendin bulursun daha kolay olur
Sanırım öyle ama ödem de olabilir kaptanim ama bugün +500 gibiydi caylara vurdum kendimi, suyum azdı iki gündür ödem yapmış olabilirim bakalım yarın sabah eczane yollarıgitti eksi 800 üm desene
iste miktar onemli degil gercekten, un midede kaliyor ogutemiyor vucut. 1 tabak yesen de 1 kaskk yesen de... bende ayni oyleyim cunku.Böyle taş oturmuş gibi oluyor
Sanki koca bir kazan yemek yemissin gibi
Halbuki yediğim küçücük şey
Cnm evde 15 dk leslie ile başlamak en güzeliValla o günleri mumla arar olduk. Ama işin garibi alıştık da şimdiye. Her şeye uyum sağlıyoruz mecbur. Sabah hava serinken yürüyüş fikri güzel ama.♥
Doğru sen söylemiştinsana soylemistim:) cok az miktardaki karbonhidrat dahi yetiyordhr eminim benimde aynisi xunku azicik hsmur yesem sisligim oluyor cok etkileniyor vucut... konu eksi ya da arrti gelmen degil, karbonhidrati vucut sindiremiyor... hayatindan tamamiyle ciksttman lazim,sadece senin degil benim de oyle mesela... ipi biraz kacirinca toparlamak zor oluyo... durumu acikliga kavusturmana cok sevindim. bundan sonra dikkst etmen gerekenin ne olduguni kendin bulursun daha kolay olur
Hazır anne yemeği desem seni kıskandırsamkizlar ne yemek yapuyosunuz bugun? ay bu ne pisircem olayi beni cileden cikariyo
Annemler balık kızartıcak ben tavuklu salata yedim cnm şu parmak tavuk bonfileden az yağda kızarttım yavaşkizlar ne yemek yapuyosunuz bugun? ay bu ne pisircem olayi beni cileden cikariyo
Ooooo ne macera ne maceraOo ben dün 6 aydan sonra giyim mağazasına girdim alışveriş bile yaptım benim için büyük gelişme
Kimse yoktu ama kontrol edip öyle girdim
Eczaneye girdim kızla bebek arabasindaydionun yüzünü kapıya cevirdim
Birde seyyar manavdan alışveriş yaptım sigara içiyordu adam onu da azarladım
Ne çok iş yapmışım
Cnm limon maden suyu yapsanaiste miktar onemli degil gercekten, un midede kaliyor ogutemiyor vucut. 1 tabak yesen de 1 kaskk yesen de... bende ayni oyleyim cunku.
bak lahmacun yedim dun saat 4 tu,bu saat oldu hala bisi yemedjm bidem hala tas gibi....
Sen kendini gösterip gösterip niye kayboluyorsun canım düzenli gel böyle olmaz53.6 ile mezun olup 58.2 ile geri döndümah kaptanım seni dinlemeliydim @emnis
Ay deme +500 e hazır değilimSanırım öyle ama ödem de olabilir kaptanim ama bugün +500 gibiydi caylara vurdum kendimi, suyum azdı iki gündür ödem yapmış olabilirim bakalım yarın sabah eczane yolları
Gluten intoleransı olabilir o zmn ama ben denediğimde çok dayanamıyorum yine arada ekşi maya ekmek filan yersin belkiBöyle taş oturmuş gibi oluyor
Sanki koca bir kazan yemek yemissin gibi
Halbuki yediğim küçücük şey
Öyle düşünme açık hava da gez şile müsait 2 kat maske yap hiçbir yere de dokunmasan bişey olmaz ki kaptancimAy hemde ne güzel buraya gelirken tek hayalim oydu hani dedin ya kaptanım oraları çok sevmiştim diye valla çıkamadım geldiğimden beri adım atmadımbelirtiler bitmeden de atamam civarda kimse yok aslında ama yinede atamam olur ya biri çıkar karşıma ne bileceksin hastalık varsa bende vebale giremem
Bende değilimAy deme +500 e hazır değilim
Sagol kaptanim ben de ayrilmak istemiyorum hic, anlayis icin tesekkurler .Yeni yeme düzeniniz şimdiden hayırlı olsun eminim çok iyi olacaktır paketli gıdaların evden çıkması kadar güzel birşey var mı
Cumayı yine senin bir şekilde halledeceğine inanıyorum ama böyle son dakika kendini yorman beni üzüyor umarım planladığın şekilde bir tempoda ilerler ve cumaları rahat rahat karşılamış olursun :) ve lütfen artık listeden çıkma teklifinde bulunma bana müsadenle yasaklıyorum bunu sana :) seni bu listeden hiç çıkmadan mezun edeceğiz bu sefer
Ne demek, gercekten kalin kafam diyorum biri gelip soyleseymis bari bana, ama aydinlanmam 30yasindan sonra oldu.Ayyy hatırlamana nasıl utandım.O kadar az yapmışım ki demek ki... Tamam kaptancım bulucam. Sizler o kadar yazınca utandım vallahi. Yapacağım...
Hahahahahaha bulun.. Allahım bir hayvan olsam "tembel hayvan" olurdum. O kadar bir miskinlik var üzerimde. B12 eksikliği de yapıyor işte. Buna sığınıyorum.
Evet çok haklısın. Böyle düşününce kendime çok kızıyorum. Sizler ne zorluklar içinde yapıyorsunuz. Ben nazlanıyorum resmen. Ama senin kilon mükemmelayvacicegi ciğim. Kendine büyük iyilik yapmışsın, ne güzel. Ben de kendimi zorlayacağım. Söz veriyorum. Motivasyonun için çok teşekkür ederim. Benim için çok önemli.
Benim farkettigim diger birsey de cok fazla atistirma gibi hazir seyler tuketiyorsunuz, hayat sartlari tabi. Zaman yaratip biraz saglikli seyler hazirlamaya yonelince daha kolaylasacak bence, mesela sabah pogaca simit vb yerine aksamdan cevizli kakaolu yulaf islatabilirsiniz..Maalesef. Benim ogun duzenim hic yok. Dun firinda tavuk vs yedim de buraya menuyu yazmayi unutmusum. Sabah kahvalti sadece cig badem yesil cay ogle firinda tavuk tam bugday ekmek iki dilim bu kadar. Bugun eh iste buyuk yarin ne cikacak bakalim :)
Ortim ben de bosladim tabi, daha sik yazmaya calisirim, onumuzdeki hafta hergun menulerine yorum yazacagim ona goreSanırım öyle ama ödem de olabilir kaptanim ama bugün +500 gibiydi caylara vurdum kendimi, suyum azdı iki gündür ödem yapmış olabilirim bakalım yarın sabah eczane yolları
Ya herseyi yiyen biri icin bile bu bir sorun ama bi de diyet/saglik vb kisitlamalar girince hepten zor oluyor. Gluteni birak, tahil/baklagil yeme ee ne kaldi, sabah aksam salatakizlar ne yemek yapuyosunuz bugun? ay bu ne pisircem olayi beni cileden cikariyo
inşAllah canım bugün başladım diyete yarın da kilo bildirimimi yaparımSen kendini gösterip gösterip niye kayboluyorsun canım düzenli gel böyle olmazbak yarın hazır cuma güzel bir başlangıç yap bizle yeniden
Valla çok güzel, çok beğendim oraları. Tabi önce sağlığın kaptanım. Ne kadar bilinçli birisin, keşke herkes senin gibi olsa. Çoktan biterdi belki de...Ay hemde ne güzel buraya gelirken tek hayalim oydu hani dedin ya kaptanım oraları çok sevmiştim diye valla çıkamadım geldiğimden beri adım atmadımbelirtiler bitmeden de atamam civarda kimse yok aslında ama yinede atamam olur ya biri çıkar karşıma ne bileceksin hastalık varsa bende vebale giremem
15 dk zor gelmez sanırım.Cnm evde 15 dk leslie ile başlamak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?