- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.681
Tebrikler cnmGünaydın. Hedefime ulaşmanın gururuyla paylaşayımguncel kilom 68.4
Günaydın cnm eksi olsun biizm olsun ne yapalım :)Günaydın
Evden çıkmam gerek o nedenle kilo bildirimi yapayım.
Güncel 53.3
Hesef 52.9
53.4/53.3/0.1/%0.19
Öğlene kadar yemeyeceğim ama tartılma fırsatım olmayabilir.
Haftaya 81 borcun olsun :))kizlar ben arti ciktim yarim kilo. ama normal hep yattim iki haftadir. güncel 82. simdiye 80 nin altina inmeliydim oysa. offf corona kötü vurdu. planlarimi altüst etti.
haftaya bir kilo vermem lazim hedef 81.
Cherry Mom
Tebrikler cnmmGünaydın
Dün menüyü de buraya yazmışım ya
Neyse
Geçen hafta 82
Bu hafta 81.2
-800
%0.98
Hedef 81Cherry Mom
Harika canım bu kiloda bu eksi müthiş
Regli mi geliyor acaba ya kötü oldu bu ekip çok kötü bu hafta ://kizlar ya... dun -500 dum
dun yedigim burgu peynir, mercimek corba, girit usulu kabak siyirma, ekmek yok, miktarlarda cok az, bu sabah +200 geldim. dun sabahtan bu gune +700 neden gorunuyorum ki? canim cok sikkin
Günaydınlaar geçen cuma 70,5
Bugün 69,9
Fark -600 gr 60 ları ucundan da olsa gördüm Allammm çok mesudummmm
Herkese bol bol eksilerr bu hafta inşallahh hedefleri de aşalımm
Haftaya cuma hedefim 69,3 olsun
Cherry Mom Mehfam
Yine sennn sağ gösterip sol vurdun işte Süper :))) tebrikler cnmGünaydıın kızlar,
Sabah sabah 1 saate yakın yürüyüş ile geldim hem eczane de hem evde tartındım şükür ki ödemciğim dün 1 fincan dokuzlu çay + 2 bardak kiraz saplı yeşil çay içince gitmese ayıp olurdu
Geçen cuma : 73,3
Bu cuma : 72,7 ( -600 )
Hedef : 72 düz.. Bu hafta hedef tutmadı gene
Oran : 0,8186
Eczane de düz 73 üstündeydi terlik ve eşofman olduğu için evdeki böyle çıkınca onu baz alıyorum...
Eki Görüntüle 2699242 Eki Görüntüle 2699244
Cherry Mom
Vallahi bilerek yapmıyorumTebrikler cnm
Günaydın cnm eksi olsun biizm olsun ne yapalım :)
Haftaya 81 borcun olsun :))
Tebrikler cnmm
Harika canım bu kiloda bu eksi müthiş ✌
Regli mi geliyor acaba ya kötü oldu bu ekip çok kötü bu hafta ://
Tebrikler cnmm ✌✌6 lar geldiiiii :)))
Yine sennn sağ gösterip sol vurdun işte Süper :))) tebrikler cnm
regl gelemez benimki 2-3 aydan once ugramaz bana daha gecen hafta tatilde regldimTebrikler cnm
Günaydın cnm eksi olsun biizm olsun ne yapalım :)
Haftaya 81 borcun olsun :))
Tebrikler cnmm
Harika canım bu kiloda bu eksi müthiş
Regli mi geliyor acaba ya kötü oldu bu ekip çok kötü bu hafta ://
Tebrikler cnmm6 lar geldiiiii :)))
Yine sennn sağ gösterip sol vurdun işte Süper :))) tebrikler cnm
Çok üzüldüm ya senden yamuk olmazdıregl gelemez benimki 2-3 aydan once ugramaz bana daha gecen hafta tatilde regldim
ama hazimsiz hissediyorum zaten dunden beri wc cikamadim hicbisey yemedigim halde midem sanki fil yemisim kadar sis... belliydi boype bisi olacagi
Böyle devamVallahi bilerek yapmıyorumnormalde demistim hafta içi tartınmiyorum ama bu hafta ya hiç güvenemedim için dün tartıldım iyikide tartılmışım O yüzden müdahale edebildim
Canım tempus sana yazdı mı bilmiyorum ama sıkıntıları varmış biraz. Takıma yazamıyorum beni listeden çıkar istersen dedi. Bende menüden çıkardımÜst liste bitti teşekkürler kızlar erkenden bitince rahatlıyorum ama notayı almaktan kıl payı kurtardık ekibi biraz boş bırakınca sonuç böyle oluyor kızlar bu hafta asılalım hatalarımızın üstüne gidelim ısrarla devam ettirmeyelim
alt liste kiloları bekliyorm
pacman
Tempus
Songaripyolcu gelmedi galiba henüz
ayvacicegi
B bluuee cuma hedefleriniz nedir kızlar ❤
YaaCanım tempus sana yazdı mı bilmiyorum ama sıkıntıları varmış biraz. Takıma yazamıyorum beni listeden çıkar istersen dedi. Bende menüden çıkardım
Belki kilo bildirimi yapar.
sagolasin canim haftaya 81 sözÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Sorun değil canımBelki kilo bildirimi yapar.
yok yaw alinacak bisi yok bende kendime diyorum bu yamuk bana yapilir mi diyekirmizigitar yamuk mamuk dedim alınma sakın canım :) genelde eksi geldiğn için takılıyorum muhtemelen yarına gitmiş olacak o şişlik
Ne kusuru aşkolsun anneannen iyi olunca sen iyi olunca istediğin zaman gel canım alışmıştık sanada herşey yolunda gider inşallahMerhabalar benim için bu hafta kötü geçti 60.6 olmuşum yüzdem 0.49 zaten öğünlerimi düzgün yiyemedim spor yapamadım Anneannemin durumuda ağırlaştı doktor dönüşü olmayan bir yola girdi dedi açık açık ara verilebilşyorsa ben de versem daha iyi olacak kusura bakmayın lütfen
aynen yaaa harika birşeyy şimdi hedef 50li kilolar kaç ay sürer bilmem tabii ama devam-400 gayet iyi orticiğim tebrik ederimen zayıf halinle böyle gramlar veriyorsun bende en döbiş halimle gramlar veriyorum. Bişi demiciğim kendime.
Dün ben artıydım bol bitki cayı ile hallettim sende tersi olmuş tartı bozuk olmasın imkanın varsa eczaneye felan git
Tebrik ederimm canımm6 lı rakamları görmek enfes olmalı
İnşallah çok teşekkür ederim benim içinde çok iyi oluyordu ekip ruhu sistemiyle çalışmak hayırlısı bakalım.hepinizin bütün hedeflerinize ulaşması dileğiyleNe kusuru aşkolsun anneannen iyi olunca sen iyi olunca istediğin zaman gel canım alışmıştık sanada herşey yolunda gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?