- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.701
Teşekkür ederiz canımİnşallah çok teşekkür ederim benim içinde çok iyi oluyordu ekip ruhu sistemiyle çalışmak hayırlısı bakalım.hepinizin bütün hedeflerinize ulaşması dileğiyle
Kaptanım benim bugünkü kilom 66.0.Çok üzüldüm ya senden yamuk olmazdıneyseki nota almadık
Evet yaa şükürler olsunnnTebrikler cnm
Günaydın cnm eksi olsun biizm olsun ne yapalım :)
Haftaya 81 borcun olsun :))
Tebrikler cnmm
Harika canım bu kiloda bu eksi müthiş ✌
Regli mi geliyor acaba ya kötü oldu bu ekip çok kötü bu hafta ://
Tebrikler cnmm ✌✌6 lar geldiiiii :)))
Yine sennn sağ gösterip sol vurdun işte Süper :))) tebrikler cnm
Yaaaa evet kuşumm nasıl sevindim süreci uzatma sakınTakımıma dönmeme 3 kilo kaldıııı!! Vuhuuuu
Tebrikler canım -300 1 hafta için kötü değil tebriklerKaptanım benim bugünkü kilom 66.0.
300 gr vermişim pu. Hep pizza yüzünden. Bir de 2-3 gündür tuvalete gidemedim. Ondanda olabilir. Haftaya fazla olacak inşallah.
Yok kaptancım, hiç niyetim yok. İlk başladığım zamana göre daha motiveyim şu an. Adapte oldum çok şükür.Yaaaa evet kuşumm nasıl sevindim süreci uzatma sakın
Teşekkür ederiim. Yarın spor da yapmak niyetindeyim. Bugün başlayacaktım ama misafir gelecekmiş. Önüme anne engeli çıktı.Tebrikler canım -300 1 hafta için kötü değil tebrikler
Katılıyorum tusdan dolayı belki biraz temposu düşer ama eninde sonunda zafere ulaşacaktır hepiniz ulaşacaksınız inşallahHedef60kgolmak yaaa canım ortiim 6'ları görmüşsün. Çok tebrik ediyorum. Sen bu motivasyonla hemencik 5'leri bile görürsüün.
5. TAKIM | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
| 82 | 81,8 | ||
| 62.8 | 62.3 | ||
| 81.5 | 81 | ||
| 53.4 | 53 | ||
| 73.3 | 72 | ||
A AKREPcg | 75.9 | 75 | ||
| 70.5 | 70 | ||
| 53.2 | 52.7 | ||
| 66.3 | 65.7 | ||
| 60.9 | 60 | ||
B bluuee | 69.2 | 68.5 | ||
Hos buldum.
Teşekkür ederiz form içinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 2 kizim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: aşırı yemek yeme.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:başta saglik ve tabikide guzel ve fit olmak icin.
hepinizi tebrik ederim kizlar utaninca kafayi gomdugumuz kum ne taraftaGELSİNNNN HAFTANIN SONUÇLARI
HEDEFİNE ULAŞANSaskinAnne Hedef60kgolmak B bluuee Amor-a tebrikler kızlar
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 82 81,8 kirmizigitar 62.8 62.3 mavimli 81.5 81 ayvacicegi 53.4 53 seyrekyagmur 73.3 72 A AKREPcg 75.9 75 Hedef60kgolmak 70.5 70 Amor-a 53.2 52.7 pacman 66.3 65.7 Songaripyolcu 60.9 60 B bluuee 69.2 68.5
Ama niye böyle yapıyorsun kaptanım 72.7 yım beennnhepinizi tebrik ederim kizlar utaninca kafayi gomdugumuz kum ne tarafta
Ya daha perşembe günüde hedefe çok az kaldı demiştinhepinizi tebrik ederim kizlar utaninca kafayi gomdugumuz kum ne tarafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?