- 2 Ekim 2020
- 354
- 1.400
- 33
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.721
Evet okudum kabul ediyorum.Teşekkür ederiz form için
Yine 1.sayfada genel kurallarımız var onlarıda okuyup kabul ettiğini yazarsan bizimlesin:))
5. TAKIM | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
| 81,2 | 81,8 | ✔ | |
| 63 | 62.3 | ||
| 82 | 81 | ||
| 53.3 | 53 | ||
| 72,7 | 72 | ||
A AKREPcg | 75,5 | 75 | ||
@amatordiyetci | 69.9 | 70 | ✔ | |
| 52.2 | 52.7 | ✔ | |
| 66 | 65.7 | ||
| 60.4 | 60 | ||
B bluuee | 68,4 | 68.5 | ✔ | |
Yo yo ben güncel kg leri düzeltmemişim
Sorry dogru tablo
GELSİNNNN HAFTANIN SONUÇLARI
HEDEFİNE ULAŞANSaskinAnne @amatordiyetci B bluuee Amor-a tebrikler kızlar ✌✌
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 81,2 81,8 ✔ kirmizigitar 63 62.3 mavimli 82 81 ayvacicegi 53.3 53 seyrekyagmur 72,7 72 A AKREPcg 75,5 75 @amatordiyetci 69.9 70 ✔ Amor-a 52.2 52.7 ✔ pacman 66 65.7 Songaripyolcu 60.4 60 B bluuee 68,4 68.5 ✔
Benim kafada 1 geldi bir gitti işteYo yo ben güncel kg leri düzeltmemişimsağol
Kendime gülüyorumE ne oldu yineah seyreğim yağmurum
Teşekkür ederiz hayırlı olsun inşallah umarım sen bize biz sana destek olarak bu yolda kilolarımızı el birliğiyle veririzEvet okudum kabul ediyorum.
Bu işi yine haftaya erteliyoruzKendime gülüyorum
Cok teşekürler edelim insallah ben ve butun yakim arkadaşlarım hedefne ulasir.Teşekkür ederiz hayırlı olsun inşallah umarım sen bize biz sana destek olarak bu yolda kilolarımızı el birliğiyle veririz
Ben Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 1 evladım var 4 yaşında.11 ayda 82 den 60 a burada arkadaşlarımla birlikte zayıfladım mezun oldumsende istikrarla devam edersen istediğin hedefe ulaşırsın bu işin sırrı kararlı olmak ve burada düzenli bildirimleri aksatmamak canım
HoşgeldinizEvet okudum kabul ediyorum.
Harikasın iş kafada bitiyor zaten benim diyet çoktan bitti ama hâlâ kimse bana fazla birşey yediremiyor herşeyden öyle bıkmışımki birde insan mevcut halinden memnun olunca o kadar uğraştım neden bozayım ki oluyor önce kararlılık sonrada kafa yapısı zamanla değişti mi oluyor bu iş galibaCok teşekürler edelim insallah ben ve butun yakim arkadaşlarım hedefne ulasir.
Tanistigmiza cok memnun oldum.
Karaliyim zayifliycam.
Tesekurler hosbuldum.Hoşgeldiniz
Gercekten harikasin bende umarim hedefme ulastiktan sora kilo almamHarikasın iş kafada bitiyor zaten benim diyet çoktan bitti ama hâlâ kimse bana fazla birşey yediremiyor herşeyden öyle bıkmışımki birde insan mevcut halinden memnun olunca o kadar uğraştım neden bozayım ki oluyor önce kararlılık sonrada kafa yapısı zamanla değişti mi oluyor bu iş galiba
Tabiki neden bozayım ki demi, neden yiyeyim de 3 kilo alayım ki? Bizler akıllı hanımlarız hiç o mücadelemizi unutur muyuzHarikasın iş kafada bitiyor zaten benim diyet çoktan bitti ama hâlâ kimse bana fazla birşey yediremiyor herşeyden öyle bıkmışımki birde insan mevcut halinden memnun olunca o kadar uğraştım neden bozayım ki oluyor önce kararlılık sonrada kafa yapısı zamanla değişti mi oluyor bu iş galiba
Ya ama sen zorlu bir süreçten geçmessydin o +3 başta gelmeyecekti bir kere geldimi geri vermek zor oluyor ama sen ne kilolar verdin bu ne senin için 3 kiloyu gözünde büyütme büyütürsen 5 6 olurTabiki neden bozayım ki demi, neden yiyeyim de 3 kilo alayım ki? Bizler akıllı hanımlarız hiç o mücadelemizi unutur muyuz
Büyütmeyim demi ya? Veririm ben onları. Dünden beri dikkat ediyorum şükür. Nereme saklandıalr bilmem ölçülerim de aynıYa ama sen zorlu bir süreçten geçmessydin o +3 başta gelmeyecekti bir kere geldimi geri vermek zor oluyor ama sen ne kilolar verdin bu ne senin için 3 kiloyu gözünde büyütme büyütürsen 5 6 olur
Kızlar ortilik sormuşsunuz aynı kalsın isteyenler olmuştu sormuştum herkes dönmemişti mesele yarım kaldı o yüzden eklemelerle listeyi aynen bırakıyorum 3 günlük orti olacaksınız en yüzde için elinizden geleni yapın bence bu hafta cumadan çok büyük konuşmuştukcuma günü güncel liste yapayım yine ❤
SaskinAnne kirmizigitar ayvacicegi seyrekyagmur mavimli A AKREPcg @amatordiyetci pacman Songaripyolcu @Tempus Amor-a B bluuee
işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir
- en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?