Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet okudum kabul ediyorum.
Teşekkür ederiz hayırlı olsun inşallah umarım sen bize biz sana destek olarak bu yolda kilolarımızı el birliğiyle veririz
Ben Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 1 evladım var 4 yaşında.11 ayda 82 den 60 a burada arkadaşlarımla birlikte zayıfladım mezun oldum sende istikrarla devam edersen istediğin hedefe ulaşırsın bu işin sırrı kararlı olmak ve burada düzenli bildirimleri aksatmamak canım

Cok teşekürler edelim insallah ben ve butun yakim arkadaşlarım hedefne ulasir.
Tanistigmiza cok memnun oldum.
Karaliyim zayifliycam.

Mahi57 her akşam gün sonunda menü ve sporlarımızı aşağıdaki linkten paylaşıyoruz sende ister bugün başla istersen yarında başlayabilirsin :)
Linki daha sonra kaybedersen sayfamızın üst kısmında etiketli oradanda tıkladığında otomatik yönlendiriyor o sayfaya

Cok teşekürler edelim insallah ben ve butun yakim arkadaşlarım hedefne ulasir.
Tanistigmiza cok memnun oldum.
Karaliyim zayifliycam.
Harikasın iş kafada bitiyor zaten benim diyet çoktan bitti ama hâlâ kimse bana fazla birşey yediremiyor herşeyden öyle bıkmışımki birde insan mevcut halinden memnun olunca o kadar uğraştım neden bozayım ki oluyor önce kararlılık sonrada kafa yapısı zamanla değişti mi oluyor bu iş galiba

Gercekten harikasin bende umarim hedefme ulastiktan sora kilo almam

Tabiki neden bozayım ki demi, neden yiyeyim de 3 kilo alayım ki? Bizler akıllı hanımlarız hiç o mücadelemizi unutur muyuz

Tabiki neden bozayım ki demi, neden yiyeyim de 3 kilo alayım ki? Bizler akıllı hanımlarız hiç o mücadelemizi unutur muyuz
Ya ama sen zorlu bir süreçten geçmessydin o +3 başta gelmeyecekti bir kere geldimi geri vermek zor oluyor ama sen ne kilolar verdin bu ne senin için 3 kiloyu gözünde büyütme büyütürsen 5 6 olur

Ya ama sen zorlu bir süreçten geçmessydin o +3 başta gelmeyecekti bir kere geldimi geri vermek zor oluyor ama sen ne kilolar verdin bu ne senin için 3 kiloyu gözünde büyütme büyütürsen 5 6 olur
Büyütmeyim demi ya? Veririm ben onları. Dünden beri dikkat ediyorum şükür. Nereme saklandıalr bilmem ölçülerim de aynı

ve ortileri sonuçları :))

B bluuee Amor-a tebrikler kızlar
yeni ortaklar az sonraaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…