Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Girebilirsin cnm , ılıkla soğuk arası olursa daha iyi olur sonra kremi ince tabaka halinde sürersin yine mikrop kapmasın

1. ogun
minik top peynir ve kucuk tonbaligi

2. ogun
bir kase piyaz

1 fincan yesil cay
1 litre su
Afiyet olsun kızlar menüler güzel
kirmizigitar ne oldu biizm ceza

Tamam hatirlatayim. Oglum iyiydi bugun okula goturdum ama 1 saat sonra aglamis, erken aldim. Cocuk alismadan ise baslamak zorladi beni, onu uyuttum islere bakiyorum daha 2 saat yatamam herhalde. Ev bulasik filan hic dokunamadim. Tahminim 1-2 hafta daha kisa sureli kalabilir sadece, 1 ay sonunda yarim gun 3-4 saat kalabilirse cok iyi olacak.

1 saat ilk günler için iyi bile orayı bilmiyorum ama burdaki Özel kreşler genelde öyle başlatıyor ilk hafta hep 1 saat sonra 2 .. kademeli umarım korkmadan alışır

Annem 44 yaşında ameliyat oldu rahim alındı. Hiperplazi vardı tedavi oldu sonu kanser olmasın diye alındı.
Ben 37 yaşındayım ve bende de şubat ayında hiperplazi oldu. Doktorum menapoz değil polikistik görünüm var dedi. Insulin değerim yükselince kist olmuş herhalde tam anlamadım ama önceden pcos yoktu. Kürtaj dedi ben olmadım korkudan değil pandemiden. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım adetim normaldi ama olmuyorum şimdi de böyle yazdım ya çok üzüldüğünmu farkettim
Tekrar gitmeye korkuyorum pandemi sebebi ile
Zaten metformin kullanıyorum gün de 2000 mg

İnsülin direncinde egzersiz de çok önemli biliyosun zaten , en az şöyle yarım saat yapabilsen
Beslenme kısmı da düzeliyor inşallah yeni menülerinle :) aldığın yağ da çok önemli çünkü kadınlık hormonlarının çalışmasını etkiliyor cnm. Menünde zeytinyağı vardır eminim onu eksik etme
Bakalım belki kontrole kadar daha iyi olursun inşallah

polikistik olabilir mi diyecektim, ama polikistik birden cikmaz oyle, cocuktan once de duxensizliklerin var miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…