- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.161
Girebilirsin cnm , ılıkla soğuk arası olursa daha iyi olur sonra kremi ince tabaka halinde sürersin yine mikrop kapmasınyaniklarin hepsi soyuldu, krem suruyorum ama sari sari akiyo uzerindenfito krem ve silverdini karistirip surdum gece yatmadan, gun icinde de donusumlu suruyorum, cok acisi agrisi yok bana ama rahatsiz edici tabi.... dusa filan girsem sorun okur mu acaba? annemin bacagi yanmisti cok fena ben evde temizledim 1-2 gun ayni boyle sari sari akiyodu ondan da sonra pansumana gitmisti pansuman yapacak cocuk abla sen eve git bir guzel dus al hergun arinsin burasi sonra da su kremleri sur demisti hic iz kalmamisti annemde o donemden, acaba bir kac gun bekledikten sonra mi girsem bende dusa dusundum bi
1. ogun
minik top peynir ve kucuk tonbaligi
2. ogun
bir kase piyaz
1 fincan yesil cay
1 litre su
Bugün menüm
Kahvaltı ve öğle yemeği:5 küçük hurma, yoğurt, tarçın
1. ara türk kahvesi,ceviz
2. ara 3 jelibon,1 bitter truff çikolata
Akşam kıymalı patates yemeği ve yoğurt
spor 7 bin adım ve 15 dk leslie
su 3 lt
Afiyet olsun kızlar menüler güzelSabah: Yumurta, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, domates, salatalık
Öğle: 1 kepçe yoğurt çorbası, 2 yk kıyma sote, 2.5 yk barbunya
Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 2 yk kuru fasulye (öğlen de barbunya yediğim için az tuttum), 2.5 yk ev yoğurdu
Su: 1.5 lt'yi geçtim
Günde 3 öğün 1 er kase yoğurt + 7 şer tane hurma yeniyor . toplam 3 kase yoğurt ve 21 hurma ama bana 15 hurma yetmişti bir hayli tok tutuyor :)Hurma yoğurt diyeti nasıl oluyor acaba. Hep duyuyorum ama hiç yapmadım. Hurmayı da pek severim
Aynen yaa şaşırıo insan di miGünde 3 öğün 1 er kase yoğurt + 7 şer tane hurma yeniyor . toplam 3 kase yoğurt ve 21 hurma ama bana 15 hurma yetmişti bir hayli tok tutuyor :)
Ben doya doya moda izliyorumMasumlar apartmanı başladıizleyen var mı
Tamam hatirlatayim. Oglum iyiydi bugun okula goturdum ama 1 saat sonra aglamis, erken aldim. Cocuk alismadan ise baslamak zorladi beni, onu uyuttum islere bakiyorum daha 2 saat yatamam herhalde. Ev bulasik filan hic dokunamadim. Tahminim 1-2 hafta daha kisa sureli kalabilir sadece, 1 ay sonunda yarim gun 3-4 saat kalabilirse cok iyi olacak.Günaydın olur canım güncel kg nin yüzde 5 ni geçmediği sürece aşağı çekebiliriz ki senin henüz geçmedi sanırım tekrar bakarım cuma günü listeyi açıklarken not düşeriz revize diye ama unutursam bana hatırlat lütfen.
Kolay gelsin 🖐 oğlun iyidir umarım ?
kuzu aklimda da, esim yok ya cocuk hala uyumadi, uyursa bende evi toparlarsam halim kalirsa yapicam daha gunduz de uyumadi bugun
youtube dan takip ediyorum ben bitsin de dussun youtube a izleyeyim insallah... evlendiler mi nolduMasumlar apartmanı başladıizleyen var mı
Yesss :)))youtube dan takip ediyorum ben bitsin de dussun youtube a izleyeyim insallah... evlendiler mi noldu
1 saat ilk günler için iyi bile orayı bilmiyorum ama burdaki Özel kreşler genelde öyle başlatıyor ilk hafta hep 1 saat sonra 2 .. kademeli umarım korkmadan alışırTamam hatirlatayim. Oglum iyiydi bugun okula goturdum ama 1 saat sonra aglamis, erken aldim. Cocuk alismadan ise baslamak zorladi beni, onu uyuttum islere bakiyorum daha 2 saat yatamam herhalde. Ev bulasik filan hic dokunamadim. Tahminim 1-2 hafta daha kisa sureli kalabilir sadece, 1 ay sonunda yarim gun 3-4 saat kalabilirse cok iyi olacak.
Allah seniBen doya doya moda izliyorum
Aynen ben aç kalırım derken baya doymuştum hurma şekeri dengede tutuyor ondan sanırım diyet menülerinde mutlaka olmalıAynen yaa şaşırıo insan di mi
Annem 44 yaşında ameliyat oldu rahim alındı. Hiperplazi vardı tedavi oldu sonu kanser olmasın diye alındı.Ultrasonda bakıldı mı cnm,yaşın da genç daha kötü düşünmeyelim
Anne tarafı erken mi girdi?
Bir de kızma ama sürekli beyaz un besleniyodun bu kadar yoğun olunca vücudun hormonal dengesini de bozabiliyor ama ben ümitliyim diyetisyenin besin değeri yüksek şeyler veriyor bilinçli ve bilgili biri o yüzden bekleyelim derim
Annem 44 yaşında ameliyat oldu rahim alındı. Hiperplazi vardı tedavi oldu sonu kanser olmasın diye alındı.
Ben 37 yaşındayım ve bende de şubat ayında hiperplazi oldu. Doktorum menapoz değil polikistik görünüm var dedi. Insulin değerim yükselince kist olmuş herhalde tam anlamadım ama önceden pcos yoktu. Kürtaj dedi ben olmadım korkudan değil pandemiden. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım adetim normaldi ama olmuyorum şimdi de böyle yazdım ya çok üzüldüğünmu farkettim
Tekrar gitmeye korkuyorum pandemi sebebi ile
Zaten metformin kullanıyorum gün de 2000 mg
polikistik olabilir mi diyecektim, ama polikistik birden cikmaz oyle, cocuktan once de duxensizliklerin var miydi?Annem 44 yaşında ameliyat oldu rahim alındı. Hiperplazi vardı tedavi oldu sonu kanser olmasın diye alındı.
Ben 37 yaşındayım ve bende de şubat ayında hiperplazi oldu. Doktorum menapoz değil polikistik görünüm var dedi. Insulin değerim yükselince kist olmuş herhalde tam anlamadım ama önceden pcos yoktu. Kürtaj dedi ben olmadım korkudan değil pandemiden. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım adetim normaldi ama olmuyorum şimdi de böyle yazdım ya çok üzüldüğünmu farkettim
Tekrar gitmeye korkuyorum pandemi sebebi ile
Zaten metformin kullanıyorum gün de 2000 mg
Yoktu canım zaten ben tüp bebek tedavisi falan gördüm sürekli kontrol oluyordum olsa dr söylerdipolikistik olabilir mi diyecektim, ama polikistik birden cikmaz oyle, cocuktan once de duxensizliklerin var miydi?
Günaydııın eveeeettt challenge olunca daha çok yürüyesim geliyorrrGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?