- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.281
Di mi ya hayatin anlamiAh sigara dedin de yanına güzel bı kahve al bu keyf insana seratonin veriyorşöyle bı gideyim bendee
Çoğu kez veriyo da yaşlanınca ne verecek bakalımDi mi ya hayatin anlami
Oooo sahalara dönmüş bir pain görüyorum burda maşallah bu hafta derece yapamadın üzüldün demiSelam kızlar, henüz kahvaltı yapmadım. 50dk eliptik ve 5.6 km bisiklet halledildi. Biraz da temizlik yaparsam süper olur
Ah sigara dedin de yanına güzel bı kahve al bu keyf insana seratonin veriyorşöyle bı gideyim bendee
Di mi ya hayatin anlami
Çoğu kez veriyo da yaşlanınca ne verecek bakalım
Slm kizlar ben de yürüyüse cikiyorum simdi.
Pain Killer ortim ya biz niye eksi gelmisiz halbuki ne güzel canciger muhabet ediyoruz hergün
Tmm kuzu sıralama öyle zatennYa ben ya ben
Ben de hatırlayacaktım ama verdiğim kilo artsın diye bekliyordum
Beni de onlardan sonra yapabilirsin kaptanım
Ay kaptanım daha o seviyeye gelemedim. Sabit gelemediğime üzüldüm bu hafta.Oooo sahalara dönmüş bir pain görüyorum burda maşallah bu hafta derece yapamadın üzüldün demi
Gecmis olsunSelam kızlar migren tavan yaptı 3 hap aldım anca hafifledi meret
Yemeee tatlarini zaten biliyorsun yerken verdigi bi anlik zevk sonrasi pismanlik mi istersin aynaya baktigin zaman gordugunden memnun olmak ve kendinle gurur duymak miIyi aksamlar kizlar
Bugun istahim cok acik cocuklara pankek yapmistim ondan yedim iki tanesonra baktim yine zararli seyler yiycem, yogurtlu cevizli kabak yaptim kesti gibi istahimi
Bana dur deyin
Olsun geride bıraktık onu geçti gitti şimdi yola tam gaz devammmmAy kaptanım daha o seviyeye gelemedim. Sabit gelemediğime üzüldüm bu hafta.
Bayrağı ne seviyelere düşürmüşüm yaw
Ama yok ipleri elime alıyorum artık ve büyük düşünüp büyük rakamlar için savaşıyorum. Harekete geçtim bir kere
Ye ye ye sonu yok canım yemek 1 dakika vicdan azabı saatler kalorisini yakmak + 2 3 gün sporunu hiç etmek deemek boşveerrrr tadını bildiğimiz şeyler sonuçtaIyi aksamlar kizlar
Bugun istahim cok acik cocuklara pankek yapmistim ondan yedim iki tanesonra baktim yine zararli seyler yiycem, yogurtlu cevizli kabak yaptim kesti gibi istahimi
Bana dur deyin
Sağol canım an itibariyle yataktan çıktımGecmis olsun
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
59,7 | 59,5 | ||
79,6 | 78,9 | ||
67,9 | 67,5 | ||
66,9 | 66,6 | ||
71,4 | 71 | ||
94,5 | 93,8 | ||
73,6 | 73,1 | ||
60,3 | 59,8 | ||
59,2 | 58,7 | ||
52,6 | ?? | | |
57,5 | 57 | ||
70,25 | 69,2 | ||
83,5 | 83 | ||
72,4 | 71,4 | ||
50,3 | 50 | ||
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?