Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Almila yazın fıstık gibi olur
Sen yaza kalmaz 1 2 aya hu huuuu ne olacak bu kızların hali ama şansına küs ağır kışa denk geldin yaza kadar daha da incelirsen
Ay insaallah ama en çok da kendimin düşmanıyim su aralarşuan bile 4 yıldır olmadığım kilodayım önceden diyetisyen de demişti en en fazla 62 ye inebilirsin diye yani ona bile sadece 6 kilom var ben 3 versem yeter şu karantina olmasaydı fıstık olurdum gerçekten şuan pek emin olamadım

Evet kaptanim spor konusunda haklısın son zamanlarda biraz azaldi bu hafta ona yogunlasicam insallah
Ay yarisma tarihine şöyle 60 kilo falan vererek gecerim insallah ama yuzde olarak hesapladim sen paylasinca kuzum toplamda %21 civari bise çıktı yani 5te 1 imle vedalastim darisi hedefe ulasmada saglicakla insallah

almilaa kuzum raporun çok güzel bu kadar geldin bi bu kadar sonra sil baştan yeni sen olacaksın düşünsene yaza o giymek istediğin ne varsa giyeceksin başarıların hedefine ulaşsın inşaallah
aysunum cok sagol ya insallah saglicakla yaza istedigim kiyafetler saglikli bi uyku yasam bacak bacak ustune atmayi ozledim falan hepsine ulasir korumaya gecerim Rabbim saglik sihhat versin guşlar yuvadan fit bi sekilde ucsun
Almila yazın fıstık gibi olur
Sen yaza kalmaz 1 2 aya hu huuuu ne olacak bu kızların hali ama şansına küs ağır kışa denk geldin yaza kadar daha da incelirsen
Ayy insallah kaptanim ya aysun 2 aya fistik olacak

Evet aynen öyle olacak değişim istiyorsa bı insan hayatında önce kendinden baslamali bu arada kuş uçacak felan hayiiiirdiiirr

Harikasın canım. Hedefe azimle devam

Namaria

Yemeee tatlarini zaten biliyorsun yerken verdigi bi anlik zevk sonrasi pismanlik mi istersin aynaya baktigin zaman gordugunden memnun olmak ve kendinle gurur duymak mi

Ye ye ye sonu yok canım yemek 1 dakika vicdan azabı saatler kalorisini yakmak + 2 3 gün sporunu hiç etmek deemek boşveerrrr tadını bildiğimiz şeyler sonuçta
şey bu yukardaki msları görünce ben de kendi müthiş fikrimi yazayım dedim

Olay şu ki, tadını bilmediğim bir şeyi zaten canım istemiyor. Mesela canım hiiiç ahtapot,yengeç,hotdog,ejder meyvesi, enginar, kereviz, boyoz, mıhlama istemedi. Çünkü bunlar normalde yediğim şeyler değil belki mıhlamanın tadına biryerlerde çatal ucuyla bakmışımdır ama bu da canımın onu istemesi için yeterli değil.

Ama lahmacun,sarma, dürüm, döner, patates kızartması,pastalar,kekler, kurabiyeler, çerezler ye beni, ye beni diye beni baştan çıkarmaya çalışıyorlar. Çünkü bunların tadını biliyorum, eee bilince de canım istiyor.

söyliiiceklerim bu kadar hakim bey

Kızlar yeni hedef tablosunu yapıyorum
Eksikler gördüğüm kadarıyla
@kirmizigitar
Amor-a
Pain Killer
60.300 diyorum kaptanım. Unutmuşum kusura bakma
Canım bu istikrarın ve motivenin sonuna kadar gitmesini diliyorum maşallah sana Namaria

Evet tadini bildigimiz icin canimiz istiyor ama tadini zaten biliyoruz elimizin altinda diye yememize gerek yok bize suan katacagi tek sey kilo

Sonraki Challenge Pazartrsi bekliyoruz senide canım en az ilk 3 diyelim
Ilk 3 zor bu sayilar gunluk dimi 2 gunluk falan degil dimi. Ya benim evden cikma firsatim olmuyor pek evde de bu kadar adim zor leslie ye baslayim ben madem

Evet tadini bildigimiz icin canimiz istiyor ama tadini zaten biliyoruz elimizin altinda diye yememize gerek yok bize suan katacagi tek sey kilo
Haklısın canım, yani o an yemesek sonra zaten o istek te gidiyor hatta bekleyince açlık bile geçiyor.

instagramda bi kadin surekli kullaniyordu bu cumleyi. Tadini biliyorum bu yuzden yemeyecegim diye
Oraya icimi dokemedim buraya dokeyim dedim.

tadini bildigim icin yiyorum. ama bu guzel tadi kilo verdigim zaman doya doya yiyebilirim. Suan bunu yemek benim amacima hizmet etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…