- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.221
1 haftada çok iyi gitti ya maşallah maşallahGunaydinlar
Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200
bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada
Cherry Mom @azaydidem
Aynen yaa bi de mutlu oluyorsun önceden bildiğin içinYa bi ben dahabende tartilirim sabah ne kadar gidicek diye meraktan uyuyamam yoksa
Canım afiyet şifa olsunGünaydın kızlar +300 gr geldim
Hedef60kgolmak ciğim bugünkü kahvaltı tabağı böyleydi Eki Görüntüle 2778627
Aşağıdaki tabak ise 2017 diyetimden bir tabak
Eki Görüntüle 2778628
Off şöyle mis kokulu beyaz ata ekmeği off canım çektiGünaydınlar herkeseeegüzel mutlu haftamız olsun inşallah benim ekmeğim bitmiş bi koşu gidip alayım fırından hem sabah yürüyüşü olur hem ödemim varsa gider
Oyy harika harikaa devam et bence cnmGunaydinlar
Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200
bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada
Cherry Mom @azaydidem
Canım tebrikler demek sana da yaradıııCuma 54
Pazartesi 53.8
Fark -200
Vegan beslenmede 2 günde 500 gr gitti benden de
Hedef60kgolmak Cherry Mom
200 gr nedir ki ortim hemencecik uçar gider maşallah ama yine iyi sonuç aldın bu beslenme şekli yaradı sana daCanlar ben artı geldim tabi ama tam gaz devam korkmyın
Cuma 66.5 kg bugün 66.7 kg fark +200 gr
yarimuhendis cnm bugün 1 ana 1 ara öğün yapıcam 🖒
Cherry Mom Mehfam
Aynenn cnm karbonhidrat belli değerin üstüne çıktı mı duruyor o yüzden hedef kiloya kadar böyle yapabilsem süper olcak 🖒200 gr nedir ki ortim hemencecik uçar gider maşallah ama yine iyi sonuç aldın bu beslenme şekli yaradı sana da
İnsanın adı çıkacağına derler ya o misal ,Hahahaha bende de bir kere öyle bir yanlış anlaşılma olmuştu
bir tekİnsanın adı çıkacağına derler ya o misal ,
Aslında menün iyi patates ve pilav bir arada olmasa daha iyi olur iki karbonhidrat yani sadece birinden yesen daha iyi oranlarda önemli tabiPazar menüsü
2 TB ekmegi, 1 h yumurta, 2 yk lor biberli, 1tk kaymak bal
Ara Filitre kahve, 3 incir 3 ceviz
Aksam
Fırında tavuk patates,salata, 2 yk pilav
6000 adım 100 zıp 80 puan
Mehfam Cherry Mom hawar
Sanırım dün su içmedim pekBen +400muhtemelen yoldaki susuzluk bana o rakamı göstermişti günde 1 saat spor şart artık Cherry Mom hawar
Ortim sende de yok yokAy ya da ingiltere diyeti yapayımyarimuhendis
bu sıvı ağırlıklı olduğu için yapıcam cnm ,perşembe de yaparım. diğer günler yine 1 dilim ekmek kahvaltı tavuk vsOrtim sende de yok yoksana hangisinin iyi geleceğini düşünüyorsan ona karar ver yap öyle sürekli düzen değiştirince de vücut bu sefer ona alışıyor en ufak değişimde tepki gösteriyor sonra
canım bir de regl bekliyorum onun şişliği gitmdi hala,bugün bayağı da terlemem lazım bi de sıvı ağırlıklı diyet daha iyi gelebilir diye düşündüm tatlım,ilk defa yapıcam. Youtube da seher akgül paylaşmıştı ben takip ediyorumOrtim sende de yok yoksana hangisinin iyi geleceğini düşünüyorsan ona karar ver yap öyle sürekli düzen değiştirince de vücut bu sefer ona alışıyor en ufak değişimde tepki gösteriyor sonra
İyi bakalım ortim güzel eksiler geliyor hadi hadibu sıvı ağırlıklı olduğu için yapıcam cnm ,perşembe de yaparım. diğer günler yine 1 dilim ekmek kahvaltı tavuk vs
Regl şişkinliğine rağmen çok iyi çıktın ortim vallahicanım bir de regl bekliyorum onun şişliği gitmdi hala,bugün bayağı da terlemem lazım bi de sıvı ağırlıklı diyet daha iyi gelebilir diye düşündüm tatlım,ilk defa yapıcam. Youtube da seher akgül paylaşmıştı ben takip ediyorum
Cok haklisin valla hepimizde var o potansiyel ki burdayizbir tekPain Killer doğru anlamıış o da önce okudu belki hahaha
valla hepimizin yerım hatta tüm ekmek yeme kapasitesi var kuzum o yüzden üstüne alınmaaa
Umarim hersey yolundadir.ozletme kendinicuma 81.7
bugun 81.4
fark 0.3
Monica_ Cherry Mom
bu ara çok giremeyeceğim orticim kaptanımla da konuştuk,
akşamları menüne yorum yazarım girebilirsem inşallah
Evet canim guzel gitti 400u haftasonu alinan kiloydu ama yine de iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?