Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bi ben daha bende tartilirim sabah ne kadar gidicek diye meraktan uyuyamam yoksa
Aynen yaa bi de mutlu oluyorsun önceden bildiğin için ama çok artıysa
Canım afiyet şifa olsun teşekkürler paylaştığın için
Günaydınlar herkeseeegüzel mutlu haftamız olsun inşallahbenim ekmeğim bitmiş bi koşu gidip alayım fırından hem sabah yürüyüşü olur hem ödemim varsa gider
Off şöyle mis kokulu beyaz ata ekmeği off canım çekti

Gunaydinlar

Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200

bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada

Cherry Mom @azaydidem
Oyy harika harikaa devam et bence cnm
Cuma 54
Pazartesi 53.8
Fark -200
Vegan beslenmede 2 günde 500 gr gitti benden de
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Canım tebrikler demek sana da yaradııı Namaria cım teşekkür ederiz

Aslında menün iyi patates ve pilav bir arada olmasa daha iyi olur iki karbonhidrat yani sadece birinden yesen daha iyi oranlarda önemli tabi
Su yazmamışsın
Ben +400 muhtemelen yoldaki susuzluk bana o rakamı göstermişti günde 1 saat spor şart artık Cherry Mom hawar
Sanırım dün su içmedim pek
Ama canını sıkma 400 bir şey değil çabuk toparlarsın canım
Ben her hafta artı geliyordum ama hafta içi toparlıyordum
Tabi ben iyi bir örnek değilim
Ortim sana güveniyorum cumaya kadar eksi gelirsin sen

Ortim sende de yok yok sana hangisinin iyi geleceğini düşünüyorsan ona karar ver yap öyle sürekli düzen değiştirince de vücut bu sefer ona alışıyor en ufak değişimde tepki gösteriyor sonra
bu sıvı ağırlıklı olduğu için yapıcam cnm ,perşembe de yaparım. diğer günler yine 1 dilim ekmek kahvaltı tavuk vs

Ortim sende de yok yok sana hangisinin iyi geleceğini düşünüyorsan ona karar ver yap öyle sürekli düzen değiştirince de vücut bu sefer ona alışıyor en ufak değişimde tepki gösteriyor sonra
canım bir de regl bekliyorum onun şişliği gitmdi hala,bugün bayağı da terlemem lazım bi de sıvı ağırlıklı diyet daha iyi gelebilir diye düşündüm tatlım,ilk defa yapıcam. Youtube da seher akgül paylaşmıştı ben takip ediyorum

Regl şişkinliğine rağmen çok iyi çıktın ortim vallahi

bir tek Pain Killer doğru anlamıış o da önce okudu belki hahaha
valla hepimizin yerım hatta tüm ekmek yeme kapasitesi var kuzum o yüzden üstüne alınmaaa
Cok haklisin valla hepimizde var o potansiyel ki burdayiz
cuma 81.7
bugun 81.4
fark 0.3
Monica_ Cherry Mom

bu ara çok giremeyeceğim orticim kaptanımla da konuştuk,
akşamları menüne yorum yazarım girebilirsem inşallah
Umarim hersey yolundadir.ozletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…