- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.241
Yok kız yerix tabi ama o hakkımızı k sin kuru ekmekle harcamayizbir tek @Pain Killer doğru anlamıış o da önce okudu belki hahaha
valla hepimizin yerım hatta tüm ekmek yeme kapasitesi var kuzum o yüzden üstüne alınmaaa
inşallah cnm bnmİyi bakalım ortim güzel eksiler geliyor hadi hadi
valla yüzümde ve karnımda hala şişlik hissediyorum cnm bugün başlar da gider inşallahRegl şişkinliğine rağmen çok iyi çıktın ortim vallahi
aynennCok haklisin valla hepimizde var o potansiyel ki burdayiz
Umarim hersey yolundadir.ozletme kendini
ayyyyEvet canim guzel gitti 400u haftasonu alinan kiloydu ama yine de iyi.
Amaaa ben sabah omlet yedim gitti vegancumaya kadar free takilacagim
hahahahahYok kız yerix tabi ama o hakkımızı k sin kuru ekmekle harcamayiz
kız sen naptınnnn
Valla fırından yeni çıkmış tazecikse hakkımı öyle güzel kullanırım ki ondan yanaYok kız yerix tabi ama o hakkımızı k sin kuru ekmekle harcamayiz
Vay vay vay bu gözler neler görüyor ya
kız sen naptınnnn
geliyor birinciliiiikCherry Mom Cherry Mom cimm bence herkes çok iyiii bu haftaa ama bu hatun ŞAHANE
maşallah kuzum valla sana
İlk haftam olduğu için ödemler gidiyorVay vay vay bu gözler neler görüyor ya
Gitsin gitsiinİlk haftam olduğu için ödemler gidiyor
Masallah Canim
Kilo vermek için motive olunacak en güzel zaman işte o zamanlarİlk haftam olduğu için ödemler gidiyor
Ay çok sevindim gözün aydın olsun inşallah mülakatı da atlatırsın güzelliklerleKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Oyyyy harika kaberler bugünnn cnm inşallah alınırsın çok güzel geçerrrKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Ay çok sevindim gözün aydın olsun inşallah mülakatı da atlatırsın güzelliklerle
Insallah kizlar duanizda eksik etmeyin su garip kuluOyyyy harika kaberler bugünnn cnm inşallah alınırsın çok güzel geçerrr
Süper canım tebrik ederim
Çok çok tebrik ederim canımKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Ya bu karatay diyetindede var ya uzun aclikta leptin hormonu salgilaniyor yag yakiyor. O sureci bozmaktan korkuyorum. Ama bi arkadas aclik suresi bitince yemek once iciyorum demis oda mantikli aslinda. Bu kadar aclik bosa gitmesinCanım ben de if yapıyorum uzun zamandır. Limonlu su içiyorum her sabah. Zaten limon, suyun alkali dengesi için öneriliyor. Kalorisi de yok gibi bir şey. Bence bozmaz yani.
Senin yaptiginda mantikli aslinda aclik saati bitince icebilirim. Tesekkur ederim.Limon ifin aclik zamaninda izinli seylerden degil. Kalorisi cok az, ben de gune limonlu suyla baslamayi seviyorum ama ne olur ne olmaz diye oglen yemekten once iciyorumama kilo vermeyi durdurcagini ifi bozacagini ben de hic sanmiyorum
Çok sevindim canım. Sonuçta gönlüne göre olsun inşallahKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
tamam cnmmmInsallah kizlar duanizda eksik etmeyin su garip kulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?