- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.821
hasretçim bu ne hız ve azim yaa neredeyse hiç bişey yememişsin...
yok canım yaa hızdan dıılde dun ole oldu ıste canım hc bısı ıstemıodu ıns bugunde ıstemez
senin kilo çizelgeni yanlış hatırlamıyorsam ya elif yada eski bir masal-hilal- hazırlamıştı canım...
ozamn ben smdık deıstıremıcm yanı kılo cızlgemı
tamam canım rakibemsin artık bakalım kim daha fazla kilo verecektamam tatlım o zaman sen benim rakibim ol alev ben olurum demişti sağolsun ama hasrette onun rakibi böyle ikili daha iyi olur sanırsam alevde müsade ederse
günaydın canım naber ?günaydın kızlar
tamam canım rakibemsin artık bakalım kim daha fazla kilo verecek
günaydın canım naber ?
izne ayrılmak mı aklından bile geçirme çadı kaptanım ...zaten elifim gitti bide senin gitmene dayanamam datlum ...bu arada resmini gördüm maaşallah nede güzelmişsin sen...
bu hafta + olur haftaya da - o zaman ne olur + - senin kiloları alır götürür...
ne 3. lük mü hiç yakışmış mı bize ...ben sonuçtan memnun değilim haberimiz olsun başta kendim olmak üzere bütün arkadaşlarımdan ayrıca bi dikkat ve özen bekliyorum...
aaah ah bi de ben kırsam şu şeytanın bacağınıKızlar bu gün şeytanın bacağını kırdım ve spora başladım sonunda. Koşu bandında 30 dk. yürüdüm. 2.65 km ve 140 kcal harcadım. Benim için mühimdi bu. Başladıysam devamını da getiririm artık inşallah.
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum
diyete geri döndüöm 1 haftadır
işlerimi toparlayınca takımada geri dönücem inş
kilom ayrıldığım gibi çok şükür bi alış yok
sizlerde ne var ne yok
yeni üylere gelmiş görüyorum,nasıl gidiyor?maşallah diyelim
kolay gelsin iyi sporlar canım haftayı kaç kilo vererek bitirmeyi planlıyorsun öncelikle hedefin nedir? benim hedefim bu hafta 1.5-2 kilo vermek fazlasını sağlıklı bulmuyorum aslında ideali haftada 1 kilo ama daha fazla gitsin istiyoruz değilmitamam canım sen sık sık beni gaza getir bakalım kim daha çok verecek eşim dışarı çıkmışken hemen sporumu yapıyorum
kolay gelsin iyi sporlar canım haftayı kaç kilo vererek bitirmeyi planlıyorsun öncelikle hedefin nedir? benim hedefim bu hafta 1.5-2 kilo vermek fazlasını sağlıklı bulmuyorum aslında ideali haftada 1 kilo ama daha fazla gitsin istiyoruz değilmineler yedin bugün?
ayyy çok teşekkür ederim çıtırım o senin güzelliğin o zaman daha küçüktüm :)
tamammm bırakmaycam sizi kuzularım:)
aaah ah bi de ben kırsam şu şeytanın bacağınıvücudumun sıkılaşması lazım..ama hep lafta kalıyo..spor grupları da açalım :)
merhaba begümcüm..tamam canım...iyi gidiyor maşallah ..
ececiğim anladığım kadarıyla 1 yıldır olduğuna göre yüzünde kırmızı leke oluşmuş canım sen bi cildiye uzmanına göster tatlımfoto koyamıycam bari anlatmaya çalışıyım..
(biraz cahilce olacak ama sizin o çevremdekilerden olmadığınızı biliyorum)
burnumun (iki taraftan) bittiği yer (gözümün 1 parmak kadar altı) hep kırmızı çıldırıcam belki 1 senedir falan farkındayım ama hiç geçtiğini görmedim..çok sıcakta yanaklarım kızardığı oluyo ama orası hep kırmızı..
bi bilgin var mı hani sağlık dışında bişeyse belki biliyosundur diye düşündüm..
cnım ne kadar verebilirsek 2 kilo dediğime bakma 1 kiloda olsa olur ama en az 1 kilo olsun:) sen sağlıklı beslen hayatım ben iş yerimde pek sağlıklı beslenemiyorum.. inş en kısa zamanda sağlıklı hamişlik haberlerini alırız topikçe mutlu oluruz.çok saol tatlım sporumu yaptım duşumu aldım.canım 2 kilo veremem sanırım yaa en fazla 1,5 verebilirim gibime geliyor zaten daha fazlası benim özel durumum için zararlı olabilir benim 4 düşüğüm var sağlıklı beslenmek zorundayım gebe kalmaya çalışıyorum kan pıhtılaşması var bende bi sürü hap kullanıyorum şuan az az ama herşeyden yemeye çalışıyorum canım ..kahvaltıda 1dilim ekmek birazda sucuklu yumurta yedim 3 fincanda çay az şekerli öğlen sporumu yaptım az öncede bikaç kaşık bulgur pilavı ve baget yedim...bol su içmeye çalışıyorum birazdanda yeşil çayımı içicem......desene sen beni geçeceksin bu hafta hedefin daha yüksek
ececiğim anladığım kadarıyla 1 yıldır olduğuna göre yüzünde kırmızı leke oluşmuş canım sen bi cildiye uzmanına göster tatlım
cnım ne kadar verebilirsek 2 kilo dediğime bakma 1 kiloda olsa olur ama en az 1 kilo olsun:) sen sağlıklı beslen hayatım ben iş yerimde pek sağlıklı beslenemiyorum.. inş en kısa zamanda sağlıklı hamişlik haberlerini alırız topikçe mutlu oluruz.
bende seneye planlıyorum çocuk işini inş zyıf hamile kalırımbende bugün sabah 1 tane simit yedim sonrasında 2 elma akşama güzel yiyeceğim elma diyeti yapmıyorum iş yerimde onu yiyorum akşamda düzenli yemeğimi yiyorum 2 günür yürüyemedim pazartesi cuma arası yürüyeceğim görüşürüz tatlım
kızlarrrrrr çok mutlu oldummm eşim sürpriz yapmış yanıma geldiiiii ben çıkıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?