Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah menum :
2 dılım kepk ekmegı + 2 fıncan sekersız acık cay +1 yumurtadan meemen+ 3zeytın 3 kerede cılek recelınden aldın
artık tatlısızlıktan olecektım dayanamadm asln da bugun amerkn kalp wakfı dyetını bozmus oldm ama haftada bıkere bole yapcm abartya kacmadan rejımın dısına cıkcm yoksa ınsan hergn aynı kahwltyı yapmaktan sıkılıo abartya kacmadan dıorum ama sankı bugn cok yemısım

günaydın hanımlarrrr bugün hafta sonu malum kahvaltı geçikti kahvaltım şöyle
1 dilim kepek ek
4 yk menemen
salatalık
3 zeytin
sekersiz çay

eşimin geldiğini söylemiştim onu sıkıştırıp duruyorum diyetimi bozdurma yarışıyoruz diye tamam dedi ama inşallah sözünde durur 1-2 saat sonra yürüyüşe gitcez ikna ettim

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum

diyete geri döndüöm 1 haftadır
işlerimi toparlayınca takımada geri dönücem inş
kilom ayrıldığım gibi çok şükür bi alış yok

sizlerde ne var ne yok
yeni üylere gelmiş görüyorum,nasıl gidiyor?maşallah diyelim

ayyy çok teşekkür ederim çıtırım o senin güzelliğin o zaman daha küçüktüm :)
tamammm bırakmaycam sizi kuzularım:)
aaah ah bi de ben kırsam şu şeytanın bacağını vücudumun sıkılaşması lazım..ama hep lafta kalıyo..spor grupları da açalım :)

merhaba begümcüm..tamam canım...iyi gidiyor maşallah ..

tamam canım sen sık sık beni gaza getir bakalım kim daha çok verecek eşim dışarı çıkmışken hemen sporumu yapıyorum
kolay gelsin iyi sporlar canım haftayı kaç kilo vererek bitirmeyi planlıyorsun öncelikle hedefin nedir? benim hedefim bu hafta 1.5-2 kilo vermek fazlasını sağlıklı bulmuyorum aslında ideali haftada 1 kilo ama daha fazla gitsin istiyoruz değilmi neler yedin bugün?

kızlar ben diyorum ki..bu hafta için kendime bi hedef belirliyim..belirli bi planlama yapayım..
ve kendimi buna olabildiğince zorlayayım o zaman katlanırım..

onu uzuunca bi düşüniyim ve pazartesiden itibaren uygulıyım..

chosen1234 [adını unuttum da :)]

güzellik uzmanı olan sendin di mi?
yardımına ihtiyacım var ya..foto üzerinden gösterirsem daha iyi olacak sanırım...

Son düzenleme:
foto koyamıycam bari anlatmaya çalışıyım..
(biraz cahilce olacak ama sizin o çevremdekilerden olmadığınızı biliyorum)

burnumun (iki taraftan) bittiği yer (gözümün 1 parmak kadar altı) hep kırmızı çıldırıcam belki 1 senedir falan farkındayım ama hiç geçtiğini görmedim..çok sıcakta yanaklarım kızardığı oluyo ama orası hep kırmızı..

bi bilgin var mı hani sağlık dışında bişeyse belki biliyosundur diye düşündüm..

kızlar bu arada bu hafta barajı aşmaya bakın...barajın %90ına ulaşın en kötü ihtimal (paylaşımdan bahsediyorum)

barajın %90 37,8 düüz hesapla 38 mesaj(alt sınır)

çok saol tatlım sporumu yaptım duşumu aldım.canım 2 kilo veremem sanırım yaa en fazla 1,5 verebilirim gibime geliyor zaten daha fazlası benim özel durumum için zararlı olabilir benim 4 düşüğüm var sağlıklı beslenmek zorundayım gebe kalmaya çalışıyorum kan pıhtılaşması var bende bi sürü hap kullanıyorum şuan az az ama herşeyden yemeye çalışıyorum canım ..kahvaltıda 1dilim ekmek birazda sucuklu yumurta yedim 3 fincanda çay az şekerli öğlen sporumu yaptım az öncede bikaç kaşık bulgur pilavı ve baget yedim...bol su içmeye çalışıyorum birazdanda yeşil çayımı içicem......desene sen beni geçeceksin bu hafta hedefin daha yüksek

ececim sıkılaşmak için leslieyle yürü ve incel programı varya onu yap çok faydasını göreceğine eminim hem çok zevkli ben bugün 3 ml olanı yaptım..

ececiğim anladığım kadarıyla 1 yıldır olduğuna göre yüzünde kırmızı leke oluşmuş canım sen bi cildiye uzmanına göster tatlım

cnım ne kadar verebilirsek 2 kilo dediğime bakma 1 kiloda olsa olur ama en az 1 kilo olsun:) sen sağlıklı beslen hayatım ben iş yerimde pek sağlıklı beslenemiyorum.. inş en kısa zamanda sağlıklı hamişlik haberlerini alırız topikçe mutlu oluruz.
bende seneye planlıyorum çocuk işini inş zyıf hamile kalırım bende bugün sabah 1 tane simit yedim sonrasında 2 elma akşama güzel yiyeceğim elma diyeti yapmıyorum iş yerimde onu yiyorum akşamda düzenli yemeğimi yiyorum 2 günür yürüyemedim pazartesi cuma arası yürüyeceğim görüşürüz tatlım

kızlar benım canım yıne hıc bısı ıstemıo su bıle ıstemıo sabah kahwaltımı yaptım dahada yıyemıorum ama bolede zayıflayamam bu hafta umutlu dıılım kndımden ben ne yesıl cay ne bısı noldu bna bole anlamadım

tamam canım en az 1 kilo vermiş olalaım mutlaka.ne güzel sen çalışıyosun keşke bende çalışsam evde zaman pek geçmiyo sıkılıyorum bide ben çalışırken diyet yaptığımda daha hızlı vermiştim 15 günde 5 kilo gitmişti evde biraz daha az gidiyo kilolar ama sporumu ihmal etmezsem daha iyi veririm inşallah ..

ayy canım inşallah yaa geçen sene temmuzda 4. düşüğümü yaptım o zamandan beri hamile kalmaya çalışıyorum işte 1-2 ay daha olmazsa bayramdan sonra aşılama deniycez ...canım ya nası duruyon 2 elmayla ben elma yediğimde dahada çok midem kazınıyo sankii .... akşam az ye ama herşeyden ye sonra bağışıklık sistemin zayıflar ..

.sana nacizane tavsiyem bebek işini fazla erteleme canım malesef biz isteyince olmuyor işte rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ..6 senedir uğraşıyorum çektiklerimi bir ben birde rabbim bilir neyse canım çok uzattım..

hadi kendine ii bak görüşürüz ... bu arada benim adım filiz

slm canlarrr ben geldim neler yaptınız bakalım ben bugün eşimle kastamonu merkeze gittim sinemaya gittik gelirkende balık aldık şimdi onları pişiriyorummm birazdan yemeğimizi yerizz sonra bütün günkü menümü yazarım

bugün bütüngün yürüdüm yürüdüm mağazaları gezdim ay ayakta durcak halim kalmadı neyseki yağmur harikaydı ama şimdi gidip uyumam gerekli çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…