- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.041
Kızlar sabah erkenden kalktım. 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı da bal koydum onu içtim. Hemen arkasından koşu bandında 33 dk yürüdüm. Mesafe olarak da 3 km. Kendimi öyle rahatlamış ve hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam. Bu arada kahvaltımı da yaptım. Menümü toplu olarak akşam yazmayı düşünüyorum.
merhaba filiz bu hafta sen birinci olursun ben daha adet olmadım şişim bi de bugün acayip bi iştah vardı doymayı bilmedim bende adet öncesi genelde bu durum olur bi de sigara bırakma dönemi çok yedim ççoookkiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız pek gelen olmamış benim gibi bugün annemlerdeydim birazdanda kayınvalideme gidicem artık kısmetse yarın görüşürüz rabbime emanet olun
MSJ28
msj 44
kızlar nerelerdesiniz yaaaaa
gece sohbet başlıyor değil mi ?
msj 46
Ayşecim 68 i bir devirebilsem çok mutlu olacağım.çok yavaş gidiyor.bu ara vücut su topluyor malum.inş tartıya çok yansımaz.
artık bu haftayı öyle atlatırız.sporumuz yakında başlayacak.mecbur giderim .böylece spor yapmış olurum.alet yok.sadece aerrobik.
msj 47
hürrem' inde zayıflama grubuna ihtiyacı var aslında.yoksa tv mi öyle gösteriyor.
Kızlar ıdarenin için cook sağolun ben ara ara telefondan okumaya çalışacağım ... Deryası anlaştık o zaman.. Bu ay sonuna kadar giremiyorum ama ben cumalari bildirim işini halledebileceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?