Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 38

akşam leslie ile 2 mil yaptım.gerçekten bacakları zorluyor.bir de hızlı yapıyorlar.inş sürekli yaparım...

msj 39

geç saatlerde bilg eşim kullanıyor. ben fazla msj yazamıyorum.onun için size yetişemiyorum.ancak geçmişi okuyorum.

öğlen ve okul çıkışı yazabiliyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız pek gelen olmamış benim gibi bugün annemlerdeydim birazdanda kayınvalideme gidicem artık kısmetse yarın görüşürüz rabbime emanet olun

MSJ28

Son düzenleme:

msj 43

Betülcüm hangi hızda koşuyorsun. kilometre üzerinde yazıyor mu?

ben 4 ile başlayıp 6 ayarında bitiriyorum.yavaş yavaş hızlandırıyorum.

slmlarrr bugün pek kimse girememiş heraldee ben bu aralar yoğunum biraz menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim kızarmış kep. ek
3 zeytin
1 kk light b.peynir
domates,salatalık
sekersiz çay

ara
2 kuru kayısı

öğle
3 yk yoğurtlu makarna
1 kepçe ezogelin çorb.

ara
1 mandalina
3 diyet bisk

akşam
4 yk pırasa
yarım palamut
1 kepekli ekm
yağsız salata

leslie 5 mil yaptım su yine 3 lt olurrr sizde durumlar nasıl bakalım gizli gizli spor mu yapıyosunuz bakımmmm

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız pek gelen olmamış benim gibi bugün annemlerdeydim birazdanda kayınvalideme gidicem artık kısmetse yarın görüşürüz rabbime emanet olun

MSJ28
merhaba filiz bu hafta sen birinci olursun ben daha adet olmadım şişim bi de bugün acayip bi iştah vardı doymayı bilmedim bende adet öncesi genelde bu durum olur bi de sigara bırakma dönemi çok yedim ççoookk o albeniyi yemedim ama daha beter şeyler yedim dünkü azmimden bugün eser yok

slmlarrrrrrr ben geldim bugün pek giremedim okulda işlerim vardı sonrada yemek spor derken 8,30 oldu sonrada çocukların yatakhanesini kontrole gittim yeni geldimmmm kilomda 2 gündür falan değişiklik yokkk wc ye pek gidemedim ondan heraldeee sizler nasılsınız bakalım

msj 45

ben de ara ara bakıyorum kimsecikler gelmemiş.....

akşam şekersiz çay içtim.yanında atıştırdım.yemek yemek istemedim nedense......

heralde bu hafta sabit kalacak kilom.1 gün kaldı.

msj 46

Ayşecim 68 i bir devirebilsem çok mutlu olacağım.çok yavaş gidiyor.bu ara vücut su topluyor malum.inş tartıya çok yansımaz.
artık bu haftayı öyle atlatırız.sporumuz yakında başlayacak.mecbur giderim .böylece spor yapmış olurum.alet yok.sadece aerrobik.

inşallah verirsin cnm aerobiğe başlarsan hızlanır hem bende spor olarak ya leslie yada yürüyüş yapabiliyorum burda gidebileceğim herhangi bi yer yokkk

Kızlar ıdarenin için cook sağolun ben ara ara telefondan okumaya çalışacağım ... Deryası anlaştık o zaman.. Bu ay sonuna kadar giremiyorum ama ben cumalari bildirim işini halledebileceğim...

Kızlar ıdarenin için cook sağolun ben ara ara telefondan okumaya çalışacağım ... Deryası anlaştık o zaman.. Bu ay sonuna kadar giremiyorum ama ben cumalari bildirim işini halledebileceğim...

msj 48

tamam ececim .ilk hedefim alev in kilosuna inmek .sonra senin kilona düşmek.66-64........sonra yakalayabilirsek Ayşe 'ye yetişiriz.

ayyyyyyy ne kadar çok kilo vermem lazım.ama uzun süredir bu kadar istekli olmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…