Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben şimdi bir bardak lıght süt içsemmi acaba kızlar ne dersiniz?
bence 1 saat sonra iç şimdi 1 bardak yeşilçay iç

ne kadar az yemişsin ececiğim

Ececiğm menün güzel. Şunu söylemek istiyorum yalnız tavuk madem haşlanmış daha fazla yeseydin iyi olurdu gibime geldi. Yani senin çok daha fazla proteine ihtiyacın var...
Bir de takıma ikiye ayırma fikri güzeldi niye vazgeçtin ki...

diyetisyenim bana eğer yağı çok kısarsan hep yağsız yersen adet düzensizliği yapar demişti belki seninde onunla bi alakası olabilirrr
aynı zamanda yağ az alınırsa vücut bulabildiği yağları depolamaya başlıyo çünkü buna ihtiyacı var...o zaman da yağlar yerleşiyo..
kızlar regl oldum:)))))
ne zamndr yazcm unutuorum bı zayflıım gıtcm beytı yada ıskender yıcm :))) ck canım ıstıo yaa
off..:)beyti ya da iskender mi..?
bence 1 saat sonra iç şimdi 1 bardak yeşilçay iç

ne kadar az yemişsin ececiğim

evet az ama bütün gün canım bişey istemedi zaten..

doydun canım yaa valla tavuğu görmedim bile ben o yüzden pırasa yedim sonra baktım annem babama tavuk getirdi dedim o nerden çıktı :) ondan da yedim biraz işte az ama olsun..
hmm ben şimdilik askıya aldım..takımın düşüncesine göre değişir bu..2 fikrim var. ya o rakipler toplam 2 grup oluşturacak..ya da 4erli ayrılıcaklar birbirleriyle yarışacaklar...(2 kişi bi yerde 2 kişi bi yerde gibi..)

ayyy su içmekten çatlıycam sanırım bu gece daha 0,5 lt bile içmedim ama fena da şiiştim off..

kızlar bişey dicem şimdi baktım benim kota 4,05 çok fena bişey bu şu önümüzdeki 2 hafta beni idare edebilirmisiniz? ben gelebildiğim zamanlar gelirim bi de cumaları bildirim işini hallederim..valla çok mahcup oluyorum ama az giriyim ki benim olmayan suç üstüme kalmasın ustadır benimkiler bu konuda

Tamam o zaman benim şu an için rakibim yok da onun için sormuştum...

İdare edebiliriz tabi canım. Valla kota dolunca hiç bir şeye de benzemiyor mübarek. sanki 10 la çarpıyorlar. Neyse sen cuma günleri bizim bildirim işni hallediverirsen biz çok mes'ud oluruz:26:

canım maalesef sinameki var sadece 2 gün kullandım tadı fene değil diye karnım çok ağrıdı o yüzden dün bıraktım bugünde maalesefff hiç tuvalate çıkamadım
msj 35

Ayşecim diyet listen çok sağlıklı.düzenli beslendiğin için kilo vermen kolay oluyor.sporda yapıyorsun.
kısa sürede mezun olursun ama bizi de sohbetinden ve bilgilerinden mahrum etme canım ...

cnm öyleydi ama nazarmı değdi ben mi rehavete düştüm bilmiyorum bugün arkadaş eve çağırdıı ben evimde pırasa ve yoğurt yemeyi planlarken 1 kepçe tavuk çorbası,4 yk patates yemeği ve salata yedimmm ve arkadan çay geldi 2 adet kurupasta ve 1 adet tatlı yedimmm sporumuda yapamadımmm ama şimdi yapmayı düşünüyorum geç oldu biraz ama

Hepinize hayırlı geceler kızlar. Yeni bir güne sağlıklı, mutlu ve daha hafif uyanırsınız inşallah.

Ben bahsettiğim sütü içmedim.

Hepinize hayırlı geceler kızlar. Yeni bir güne sağlıklı, mutlu ve daha hafif uyanırsınız inşallah.

Ben bahsettiğim sütü içmedim.
hayırlı geceler betülcüğüm inş öyle uyanırız bende içecektim içmedim yeşilçaydan sonra canım istemedi

Ohhh afiyet olsun. Gram gram yağlarımızı eritsin
inşallah canım

lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..

hayırlı geceler betülcüğüm inş öyle uyanırız bende içecektim içmedim yeşilçaydan sonra canım istemedi

inşallah canım
Benim de içesim gelmedi....

Hoşgeldin canım. Bizim takım kaptanımız 15 gün boyunca çok fazla online olamayacak. O yüzden takıma ondan habersiz üye kabul edemiyoruz maalesef. Hem de şu an takımımızın kadrosu dolu sen aşağıda vereceğim linke yazarsan oaradan eksik kadrolu takımlardan birisi muhakkak seni takımına kabul edecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/71509-cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-189.html#post21364429

Kızlar sabah erkenden kalktım. 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı da bal koydum onu içtim. Hemen arkasından koşu bandında 33 dk yürüdüm. Mesafe olarak da 3 km. Kendimi öyle rahatlamış ve hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam. Bu arada kahvaltımı da yaptım. Menümü toplu olarak akşam yazmayı düşünüyorum.

Ben şimdi çıkıyorum.Bir pedagogun konuşmasına katılacağım. Siz yazın sayfamızı boş bırakmayın ben saat 1 gibi gelirim inşallah. Gelince de okurum yazdıklarınızı...

günaydın canım bende yürüyerek geldim iş yerime 3.5 km 35 dkda geliyorum.

msj 36

ececim rakibim olabilirsin canım.ben derya....

msj 37

sabah kahvaltı
domates -salatalık
peynir
az bal
çay

ara
5 çubuk
yarım lt su

öğlen
merc çorba
bezelye
2 kaşık pilav

akşamı yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…