- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.881
iyi geceler kızlar
bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği ve 1 kk peynir
ara öğün:1 greyfurt
öğlen:kıymalı karnıbahar yemeği - 2 kaşık yogurt-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 ayva
akşam:3 kaşık börülce yemeği-3 kaşık yoğurtlu patlıcan kavurma-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 bardak sahlep
1,5 lt kadar su-toplamda 5 fincan bitki çaylarından-60 dk yürüyüş
Ben betül. Hoşgeldin begüm...Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim
betulcm dogum gunun kutlu olsn hayatm aılenle nıce mutlu senelere ıns
Gunaydin kizlar.. Gecen aksam tartida 70 kiloyu gordugumden beri felaket derecede mide bulantisi cekiyorum. Stres direk bulanti yapiyor bende, hic keyfim yok gercekten. Iki ay oncesine kadar aksamlari tok karnina 66 cikiodum uzun zamandir oyleydi nasi bi anda bu hale geldimmkendimi cok kotu hissediyorum ve bi an once kurtulmak istiyorum bu halimden. Nasi sabirsizlaniyorum anlatamam.hayatimda hic bu kiloya cikmamistim o yuzden hayatimda hic olmadigim kadar zayiflamak istiyorum. Mesela hic 55 56 kiloda kaldigimi hatirlamiyorum.. Umarim bu sefer basaririm
benmde evde yapack vaktim çok sınırlı canım ama sırf diyetim için yapıyorum yemek dün akşam mutfaktan çıktığımda sat 11 di.. başta üşeniyordum ama alıştım.. zaten sağlıklı beslen sıkı diyet yapmahafta içi hergün öğle yemeğini dışarda yemek zorundayım maalesefdışarda da yiyebileceğim şeyler çok sınırlı evde yemek yapicak vaktimde çok sınırlı :) o yüzden elimden geldiğince abur cuburdan uzak durup sağlıklı besinlerle beslenmeye çalışcam. ben sıkı diyet yaptığımda 3 gün sonra amaaan diyip tamamen birakıyorum :) ama dediğin çok doğru akşamları protein ağırlıklı yemek çok daha faydalı kilo verme açısından
rezzancığım menün o kadrda kötü gelmedi bana öğlen salata olsa iyi olurmuş sabahta 2 dilim yeterliymiş ama yinede beğendim güzelKızlar hepinize selam. Bu haftasonu menülerimi yazmadım bilgilerinize. Rica edeceğim değerlendirmeye alınmasın. Bugün misafirim vardı. Giremedim anca fırsat buldum. Şimdide babam geldi maç izlemeye eşimle izliyorlar. Hava çok soğuk ya. Bırrrrrrrr. Ama iyi oldu derler ya mikroplar kırılır karda. Bakalım şu salgınlar biter inşallah.
Bugün kü menümü yazayım pek iç açıcı değil, çok acımasız olmayın kızlar.
Sabah: 3 dilim( küçük ) kepekli ekmek, 1 yumurta, maydanoz, roka, 3 siyah zeytin, biraz peynir, 1 tatlı kaşığı bal, şekersiz çay
Ara: Türk kahvesi
Öğle: Şehriye çorbası, 1 çavdar ekmeğiyle yağsız tost
Ara: 1 form çayı, 1 elma
Akşam: 1 kase hazır mercimek çorbası, 5 tane yaprak sarma, az yoğurt
1,5 lt su, spor daha yapamadım. Yatana kadar tamamlayacağım eksiklerimi.
Olmadı bugünde, pek iyi değil. Sabah tartıda iyiydi haftasonuna rağmen 100 gr. eksiktim ama şuan midem çok şiş. Kilomu aldım ne.
başınız sağolsun canım..canım arkadaşlarım , ayyy sizinle sohbet etmeyi çok özledim ...ama bu tatilde sıkıntılar bitmedi ,olur buna da şükrediyorum ,Rabbim can sağlığı versin ..
eşimin babaannesi vefat etti . bu hafta beni idare edin . oraya gidicez . cuma günü bildirim yapmaya çalışacağım . giremezsem aynen yazarsınız .
hepinizi öpüyorum ..
kız nerelerdesin sen?ben geldııııııııııııııııııııııııım
ben yaptım ama önermiyorum hasretciğm fazlasıyla geri geldi.. yapma bence sağlıklı bslen..kızlar cumadan berı nasl yıorum anlatamm annem zatn ıstnbla gıdıosun nerdn bulacksın bnları dıe dıe bı suru sey yedırdı kesn yarm kılo en az almısmdır hc ırade feln kalmadı gece saat kac olursa olsn yedm 2 gundr ama sanırım aklm basıma geldı cuma ya kadr elma dıyetı yapcm aldıgımı wermm lazım aslı da yapmıstı ck basarılı olmustu ıns wereblırım bnde
sağol ablacığımMenü süper Aslıcım,bu hafta yine sonuç alacaksın bence...
ayy çok sevindim temz çıkmasına gözünüz aydınİstanbul da çok kar var,bugün sabah doktora gitmemiz gerekiyordu,saat 1o da girdiğimiz hastaneden saat 4 de çıktıkiyiki özel hastaneydi Neyse tahlilleri temiz çıktı oğlumun....Yarın yine oruç tutmayı düşünüyorum,zaten kar yüzünden evden çıkamaz olduk ,yarın banka işlerim de var...Spor yapamadım bugün vaktim olmadı ki...İnşaallah yarın yapıcam....
ECECİMÇok yoğun bir dönem geçiriyorsun,her ne kadar tercih yapmıcam desende sınav stresin var,bence annenle açık konuş,endişelerini anlat,belki üstüne gelmez...
zaten börülce bakliyat yemeği akşamki ekmek 1 dilm olsa iyii olurmuş.. bide akşam olmamış salep.. ama düzenli bi menüiyi geceler kızlar
bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği ve 1 kk peynir
ara öğün:1 greyfurt
öğlen:kıymalı karnıbahar yemeği - 2 kaşık yogurt-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 ayva
akşam:3 kaşık börülce yemeği-3 kaşık yoğurtlu patlıcan kavurma-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün:1 bardak sahlep
1,5 lt kadar su-toplamda 5 fincan bitki çaylarından-60 dk yürüyüş
canım 2 ay öncesini unut şuan bu kilodasın ve rejim yapıyorsun gidecek bu kilolar kafana takarsan veremezsin..kilo vermek sabır işi o yüzden sağlıksız beslenmeyide onaylamıyorum sağlıksız beslenince bi süre sonra insan bıkıyor ve yiyeceklere saldırıyor.. sen zaten sağlıklı besleniyorsun ve sğlıklı beslendiğin sürece gidecek bu kiolar.. bende en son 17 yaşımda 60 kiloyu görmüştüm ama şuandada hedefim 60 inş veririmGunaydin kizlar.. Gecen aksam tartida 70 kiloyu gordugumden beri felaket derecede mide bulantisi cekiyorum. Stres direk bulanti yapiyor bende, hic keyfim yok gercekten. Iki ay oncesine kadar aksamlari tok karnina 66 cikiodum uzun zamandir oyleydi nasi bi anda bu hale geldimmkendimi cok kotu hissediyorum ve bi an once kurtulmak istiyorum bu halimden. Nasi sabirsizlaniyorum anlatamam.hayatimda hic bu kiloya cikmamistim o yuzden hayatimda hic olmadigim kadar zayiflamak istiyorum. Mesela hic 55 56 kiloda kaldigimi hatirlamiyorum.. Umarim bu sefer basaririm
günaydın.Sakın 1-2 kg ma takılma .yoksa bütün diyet programını çöpe atarsın.hemen kendini salmadan kaldığın yerden diyete devam et derim.Bildiğim kadarıyla mutsuzken kilo verilmez mutluyken daha rahat kiloverilir.belkide bu kişide kişiye değişiyordur.hızlı birden bire kilo vermek yerine kalıcı kilo vermeyi hedeflemelisin.diyetisyen bana kilolarının sebebi zamanında yaptığın saçma diyetler demişti.Sağlıklı güvenli az ama kalıcı kilo kaybı en ideali.can sıkmak yok yola devam
bugün burası çok sessiz .kızlar nerelerdesinizz
evet bende bakıyorumda ne gelen var ne gidenben burdayı canım :)
altta begüm ve hasret burda gözüküyor ama niye yazmıyorsunuz kızlar?
bnde geldm bendeee
aslıcım walla su sıralr yogun gnler ysıorum ordan orayacumaya kadr buralrdaım snra gdıorum cmartesı sabh ınsallah
sen smdı yapma dedın elma dıyetını supheye dusurdun bnı kahwltımı guzl yaptm ozamnsa dewm edeym bole senn lafını dınlıcm artık
aifyet olsun canım bende buçukta yiyecğimbuna sevindim.karnım da acıkmaya başladı.şekerim düşmeden ben öğlen yemeğimi yiyeyim.yogunlukdan ara atıştırmamı yapmamıştım
yazdm sekerım yazdım
gittiğin yerdede inşallah internetin olur... evet sen beni dinle tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?