Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İstanbul da çok kar var,bugün sabah doktora gitmemiz gerekiyordu,saat 1o da girdiğimiz hastaneden saat 4 de çıktıkiyiki özel hastaneydiNeyse tahlilleri temiz çıktı oğlumun....Yarın yine oruç tutmayı düşünüyorum,zaten kar yüzünden evden çıkamaz olduk ,yarın banka işlerim de var...Spor yapamadım bugün vaktim olmadı ki...İnşaallah yarın yapıcam....
ECECİMÇok yoğun bir dönem geçiriyorsun,her ne kadar tercih yapmıcam desende sınav stresin var,bence annenle açık konuş,endişelerini anlat,belki üstüne gelmez...

iyi geceler kızlar

bugünkü menümü yazayım

sabah:2 dilim kepek ekmeği ve 1 kk peynir

ara öğün:1 greyfurt

öğlen:kıymalı karnıbahar yemeği - 2 kaşık yogurt-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 ayva

akşam:3 kaşık börülce yemeği-3 kaşık yoğurtlu patlıcan kavurma-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 bardak sahlep

1,5 lt kadar su-toplamda 5 fincan bitki çaylarından-60 dk yürüyüş

Menün güzel cnm. Ama tavsiyem akşamları ekmek tüketme. Salep içinde kalorisi çok fazla özellikle akşam içilmemesi gerekirmiş. Şekerli olduğundan. Tabi canımız çok istediğinde ve hasta olduğumuzda ölçülü tüketebiliriz cnm. Tavsiyem gündüz arasına kaydır bence.

Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim
Ben betül. Hoşgeldin begüm...
betulcm dogum gunun kutlu olsn hayatm aılenle nıce mutlu senelere ıns

Teşekkür ederim hasretciğim...

Gunaydin kizlar.. Gecen aksam tartida 70 kiloyu gordugumden beri felaket derecede mide bulantisi cekiyorum. Stres direk bulanti yapiyor bende, hic keyfim yok gercekten. Iki ay oncesine kadar aksamlari tok karnina 66 cikiodum uzun zamandir oyleydi nasi bi anda bu hale geldimm kendimi cok kotu hissediyorum ve bi an once kurtulmak istiyorum bu halimden. Nasi sabirsizlaniyorum anlatamam.hayatimda hic bu kiloya cikmamistim o yuzden hayatimda hic olmadigim kadar zayiflamak istiyorum. Mesela hic 55 56 kiloda kaldigimi hatirlamiyorum.. Umarim bu sefer basaririm

günaydın.Sakın 1-2 kg ma takılma .yoksa bütün diyet programını çöpe atarsın.hemen kendini salmadan kaldığın yerden diyete devam et derim.Bildiğim kadarıyla mutsuzken kilo verilmez mutluyken daha rahat kiloverilir.belkide bu kişide kişiye değişiyordur.hızlı birden bire kilo vermek yerine kalıcı kilo vermeyi hedeflemelisin.diyetisyen bana kilolarının sebebi zamanında yaptığın saçma diyetler demişti.Sağlıklı güvenli az ama kalıcı kilo kaybı en ideali.can sıkmak yok yola devam

benmde evde yapack vaktim çok sınırlı canım ama sırf diyetim için yapıyorum yemek dün akşam mutfaktan çıktığımda sat 11 di.. başta üşeniyordum ama alıştım.. zaten sağlıklı beslen sıkı diyet yapma bu topikte bunun en iyi örneği benm saçma sapan şok diyetler yaptım 20 gün ara verdim fazlasıyla alıp döndüm buraya
rezzancığım menün o kadrda kötü gelmedi bana öğlen salata olsa iyi olurmuş sabahta 2 dilim yeterliymiş ama yinede beğendim güzel
başınız sağolsun canım..

ben geldııııııııııııııııııııııııım
kız nerelerdesin sen?

ben yaptım ama önermiyorum hasretciğm fazlasıyla geri geldi.. yapma bence sağlıklı bslen..

Menü süper Aslıcım,bu hafta yine sonuç alacaksın bence...
sağol ablacığım

ayy çok sevindim temz çıkmasına gözünüz aydın

zaten börülce bakliyat yemeği akşamki ekmek 1 dilm olsa iyii olurmuş.. bide akşam olmamış salep.. ama düzenli bi menü

canım 2 ay öncesini unut şuan bu kilodasın ve rejim yapıyorsun gidecek bu kilolar kafana takarsan veremezsin..kilo vermek sabır işi o yüzden sağlıksız beslenmeyide onaylamıyorum sağlıksız beslenince bi süre sonra insan bıkıyor ve yiyeceklere saldırıyor.. sen zaten sağlıklı besleniyorsun ve sğlıklı beslendiğin sürece gidecek bu kiolar.. bende en son 17 yaşımda 60 kiloyu görmüştüm ama şuandada hedefim 60 inş veririm

katılıyorum

kızlar dünkü menümü yazmıştım ama suyumla yeşilçayımı yazmamışım en az 2 lt su
2 yeşlçay,2 bardak beşibi yerde çayı,1 tane elma çayı
spor: 20 dkda bisiklete bindim

günaydın kızlar planladığım bugünkü menüde hazır öğleden sonra yorumlarınıza sunacağım

bnde geldm bendeee
aslıcım walla su sıralr yogun gnler ysıorum ordan oraya cumaya kadr buralrdaım snra gdıorum cmartesı sabh ınsallah
sen smdı yapma dedın elma dıyetını supheye dusurdun bnı kahwltımı guzl yaptm ozamnsa dewm edeym bole senn lafını dınlıcm artık

gittiğin yerdede inşallah internetin olur... evet sen beni dinle tecrübeyle sabit

ben de geldim bugün ayın son günü...:) kota sıfırlanacak bu gece o yüzden sevinçliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…