Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helal olsun kaptan cok guzel yazmışsın bence dediklerin uygulanabilir....

Aaaaa unuttum ben bugün 1saat yürüdüm spor olsumn diye,oğlumu arabasına koydum hızlı hızlı yürüdüm hemde yokuş yukarı.
Hadi bende yattım canlarım iyi geceler.sabah olsada tartılsam

Bence de ceza yöntemi guzel başka takımlarda da yapıyorlar okumuştum bir keresinde bu da olabilir yani..

Doğru akşamları guzel oluyo tüm menüyü okumak ama sabah ara öğlen falan merak ediyorum ben açıkcası kızlar neler yediler die acaba ben onlardan fazlamı yemişim gibi, o yüzden ben girebildigim zamanlar hemen yazıyorum ne yediğimi sonra aksam diger arkadaslar görsün die tekrar yazıyorum, hem mesaj sayısı artar hemde uyarılar hemen olur mesela öğlen cok yemişsin aksama sundan tüketim veya yeme gibi die düşünüyorum ben herkes ne derse tabi ona uyarım

Hakkında hayırlısı ne ise olsun arkadasim.....gercekten zor isler...

İsterseniz gün için de parça parça da yazabilirsiniz. Ama akşamları toplu olarak da yazılsın, böylece gün toplamında neler yendiği görülmüş olur. Takip açısından önemli bir konu.

Offf sende de varmış bak benim ki gibi bir elti, yarım kilo alsa bile fark eder bu elitiler canim......

Günaydın kızlar.
Çok hastayım,daha doğrusu eşim ve oğlum da öyle.kötü bir sabah,25asker ölmüş çok üzüldüm.genç ölümü çok kötü,biz yaşadık biliyorum,yaşlıya rahmet okunuyor da gence ölümü konduramıyor insan.allah sabır versin diyeyim,çok zor.
Funda bahsettiğim kitap ünlü bir kitaptır canım,onlarca kez basılmış,bulabileceğini düşünüyorum

Dün yaptığım şok diyetin ödülünü sabah tartımda gördüm kızlar,bundan sonra haftada birkaç gün yapıcam.
Kahvaltımı ettim,akşam toptan yazıcam ama yine yazıyorum şim,di,ceviz kadar sucuğu yağsız teflonda kızarttım,bıraktığı yağı peçeteyle iyice sildim sonra üzerine bir yumurta kırdım.
Eskiden ben var ya çeyrek kangal sucuğu 1çorba kaşığı tereyağında pişirir üzerine 2yumurta kırar ve yağına yarım ekmeği bana bana yerdim.

rabbim ailelerine sabır versin ben bu adelete tek kelıme etmek istemiyorum yanan annenın yüregini kim söndürecek daha kaç gencimiz şehit düsecek kaç aileye ateş düşecek pelincim canım neyın var tatlım

Dün yaptığım şok diyetin ödülünü sabah tartımda gördüm kızlar,bundan sonra haftada birkaç gün yapıcam.
Kahvaltımı ettim,akşam toptan yazıcam ama yine yazıyorum şim,di,ceviz kadar sucuğu yağsız teflonda kızarttım,bıraktığı yağı peçeteyle iyice sildim sonra üzerine bir yumurta kırdım.
Eskiden ben var ya çeyrek kangal sucuğu 1çorba kaşığı tereyağında pişirir üzerine 2yumurta kırar ve yağına yarım ekmeği bana bana yerdim.
Eskiden dediğime bakmayın,diyetten önce yani,70li kilolardayken.ne manyakmışım ya

afiyet olsun canımcım ah ahhhhhh eskıden neler yemıyorduk kı çok ekmek yıyen bırı dedıldım ama tam bır tatlı canavarıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…