Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hay yarabbiim
Kesinlikle özgüveni eksik insanlar bu tipler !! !!!!!

hiç aklıma gelmedi fundacım.
olsun yaaa çok da önemli değil
benim asıl amacım listeyi buraya yazmak.
o kendimi sınırlamama yetiyor

4 ayda 12 kilo
Haftada 1 kilo yapar benim icin zor olurdu ama belki senin metabolizman hizlidir verirsin:))

canım ben önceden diyetisyene giderken
2,5 ayda 16 kilo verdim ama 2,5 ay boyun ca sıfır kaçamak.
ama şimdi dedim yaaa yaş ilerledi kilo evrmek zorlaştı.

ayyyy ne uyuz insanlar yaaa
sisnir oluyorum öğle kişilere
bence o fesatlıktan yapıyor canım.
seni çekemiyor

Hay yarabbiim
Kesinlikle özgüveni eksik insanlar bu tipler !! !!!!!

kesinlikle sana katılıyorum.
ben çok zayıf insanlara da bazen inanmıyorum
ayyy sürekli yiyorum diyen bir arkadaş vardı bizim ama çok zayıf.
geçen de eşi tavuğun but kısmını yemez yağlı diye diyor.
nasıl herşeyi yiyip de almıyo bu insan demek ki herşeyi yemiyormuş

Ya ben sıfır kacamakla diyet yapamıyorum
Onçeki diyetlerim 3 günden fazla suremezdi
Ama ben bı diyete başladığımda kalori sayımı yöntemiyle başladım
Ve super hissettim
İstediğim seyleri hic kısmadım ama tabi makul ölçülerde ama sürekli kalorilerini hesaplaşdım
Ve guzel kilo vermeye başladım diyet pskolojisindede değildim
Hatta annem sen nasil kilo veriyorsun anlamıyorum demişti
Onun icin bence tabiki kaçamak yapmamak en güzeli ama diyetimiz sıkıntıya giriyorsa nefsimizi koreltecek kadar yiyip sonraki öğünlere dikkat etmek biraz daha spora yüklenmek

seninki de güzelmiş canım.
ama bende ki mantık ya hep ya hiçtir.
azıcık kaçamak yaptığım da devamı gelir
o konuda kendime güvenemiyorum
aslında bugünkü tabak çok doluydu ama hiç tatlı yemeden bıraktım mutfağa geldim
çok üzüldüm ama arkasından.
nerdeyse tabağın arkasından ağlayacaktım

kızlar misafirim vardı gelemedim anca okudum yazdıklarınızı masallah :)

budur.. boyle guzel menulerı gorunce cok hosuma gıdıyor. birde icinde kacamak olmayınca

pelincim tebrik dunku menunde cok guzeldi zaten istikrarı koruyorsun canım masallah

ender saraç birgün bir progra,mda demişti ki eğer çok zayıf bir insanı çok çok fazla yemek yerken görüyorsanız bilin ki o yemekten sonra tuvalete gidip kusuyordur.

Bir de ayyyy neler neler yiyorum da kilo alamıyorum diye hava atanlar var,onlara hiç inanmıyorum,bazen mankenler çıkıyor yok haftada şu kadar kilo çikolata yerim,3ok ben ayda bilmemkaç litre zeytinyağı tüketirim.pamuk yutuyorlar ya midelerinde suyla birleşip şişsin de doluluk hissi versin diye.
Şu kilo almak isteyenler forumuna bir bakın,hepsi 20li yaşlarda öğrenciler,kahvaltı etmeden çıkan,öğle yemeğini krakerle geçiştiren onu bunu yemeyen seçen ergenler,sonra diyorlarki dünyayı yiyorum 40kiloyum,nasıl kilo alıcam

Ay ne komik insanlar var ya... Ne diye bu kadar art niyetli olabiliryorlar hayret bir şey. Deli işi... Ver kiloları iyice deliye dönsün; sonra o alınca da aynısını sen ona yaparsın.

Cerencim, senin durumunu da bir bildirelim canım. Sorun çıkacağımı sanmıyorum. Ama şu izin meselesi yüzünden biraz bekleteceğim sanırım. Bugün Hande'nin durumunu sordum, o konu yüzünden cevap gelmedi. Ama seninkini de sorarım canım.

Tunicim yeni özel mesaj atmıştım daha, sana atamadım o yüzden canım. İlgileneceğim merak etme.

Aaay, bir de öyle abuk sabuk şeyler mi uyduruyor? Egoya bak... Öyle diyor da başı göğe eriyor.
Ya zayıflık hiç iyi durmuyor ki, saçma sapan bir başka moda işte... Kadına dair hiçbir şey kalmıyor insanda; ne bacak, ne popo... Ergen kızlar gibi oluyor insan.

kızlar kotu haber rgl oldum. tartıya az kaldı vucudum bekleyemedı cumartesıye kadar bana haınlık yaptı. oglenden berı cok fenayım, cok agrım var :2:
tatlı krızımde yıkılıyor tırmalıyorum resmen az once 1 kuru kayısı 1 kuru ıncır yedım bıraz olsun bastırdı dıye kendımı telkın edıyorum.:2:

bugunku menulerım
sabah 1kurukayısı+su+kahve

kahvaltı
1dılım kepeklı ekmek
1kk peynır
1 haslanmıs yumurta
2-3 zeytın
1 domates

ara
6-7 cıg fındık

ogle
nesfıt+sut

ara
canım bısey ıstemedı cok sıcaklamıstım hakkımı limonlu sodadan yana kullandım

aksam
4-5 kasık patlıcan yemegı
3-4 kasık yogurt

caylar
2 yesıl cay
az oncedede kayısı ve ıncır dedıgım gıbı.

tamam fundacım problem değil yaaa 2 hafta beklerim.

canım menün gayet güzel.

Bendensin Sinemcim, aynı durumdayız. En azından bu hafta üstümüze yapışanlar haftaya ekstraya girer, yüzdemizi yükseltir. Ben böyle düşünüyorum. Menün biraz hafif olmuş ama yine de güzel canım. Tatlı krizini kazasız atlat yeter.

Kizlar ben çıkıyorum
Gidip yatayım oğlum sabah erkenden diker bizi ayağa:))
Cok yazismayin ha ben yokken:))
Öptüm sekerler hepinizii
Yarın biraz daha hafif uyanalım ins hadi bakalım:))

ya sorma takıma gırdıgımden berı hep aynı sey oluyor hep hafta ortasında. tartı gunu husran
canım menulerım az gelıyor sıze hakverıyorumda ama burası nasıl sıcak bılemezsınız. resmen yenmıyor. o yuzden sureklı kayısı ıncır badem vs yıyorum enerjısız kalmıyım dıye.
valla suan masanın ustunde cıkolata duruyor ama resmen mucadele verıyorum. sureklı Onu yedıkten 5 dk. sonra ne hıssedıceksın sınem? dıyorum kendıme.

kızlar ben yatayım uykum geldi çok sabah 7:30 uyanıcam.
herkese iyi geceler
yarın görüşmek üzere

Kizlar ben çıkıyorum
Öptüm sekerler hepinizii

iyi geceler fıstıklar...

kızlar ben yatayım uykum geldi çok sabah 7:30 uyanıcam.
herkese iyi geceler
yarın görüşmek üzere

Kizlar ben çıkıyorum
Öptüm sekerler hepinizii

İyi geceler kızlar. :)

Sinemcim hemen o çikolatayı alıp kaldır ordan!!!! Kendi kendine bubi tuzağı kurma canım.

Geldim kızlar hemen bugünkü menümü yazıp bildirimlerinizi okuyayım
Kalkınca yarım litre su
Sabah : kepekli sandviç ekmegine kasarli tost, 1 domates, biber, 3 zeytin sekersiz çay, 1kupada yeşil çay

Ara : 1 şeftali , 1 bardak yarım yağlı süt

Öğlen : disardaydim 1 güveç, ayran

Ara : 5 tane diyet bisküvi., biraz cecil peyniri

Aksam : 2 köfte, 1 zeytin yağlı biber dolasi, 1 dilim ekmek salata

Aksamdan sonra ara yapmadım çünkü cok geç yedim aksamı,
Spor : leslie 2 mil yaptım, 8 dk karın egzersizi, bide bugun gittiğim arkadasım 14. katta oturuyor yürüyerek çıktım o da bir spor dımı ama........

Kural listesini yazıyorum ben de... Neredeyse her kuralda diskalifiye tehlikesinden bahsediyorum. Çok gaddar gördüm kendimi.

Tabi yeni gelenleri ilk günden kaçırmak istemeyiz, değil mi ama? O yüzden yarın listeyi yazdığım zaman çok sert olmuşsa uyarın beni kızlar. Ama yumuşak da olmasın orta şeker olsun.

Oy, oy, oy... Benim örnek takımım. Herkes spor yapıyor, ne güzel.
Harikasın Arzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…