- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.861
yok canım o sabah yazdığım süt sade süt değil,neskafeli,o beni çok tok tutuyor,öğle yemeğine kadar hiç acıkmıyorum oyüzden ara yapmıyorum.
Bugün şunu düşündüm,ben diyete 71kiloyla başladım,o zaman haftada bir gün izin günüm diyordum,gündüz arkadaşlarımla börek çörek tatlı pasta ne bulsam yiyordum akşamı ya hiç yemiyordum ya hafif geçiriyordum, hiç spor falan da yapmadan birbuçuk ayda 8kilo vermiştim.protain ağırlıklı besleniyordum,neredeyse hergün tavuk salata yiyordum,şimdi daha dikkatliyim ama öyle çok kilo veremiyorum,
işin sırrı bol protein,düşük karbonhidrat mıydı yoksa daha fazla kilom olduğu için mi hızlı gidiyordu bilemiyorum,yarından itibaren yine bol protein denemeyi düşünüyorum
yok canım o sabah yazdığım süt sade süt değil,neskafeli,o beni çok tok tutuyor,öğle yemeğine kadar hiç acıkmıyorum oyüzden ara yapmıyorum.
Bugün şunu düşündüm,ben diyete 71kiloyla başladım,o zaman haftada bir gün izin günüm diyordum,gündüz arkadaşlarımla börek çörek tatlı pasta ne bulsam yiyordum akşamı ya hiç yemiyordum ya hafif geçiriyordum, hiç spor falan da yapmadan birbuçuk ayda 8kilo vermiştim.protain ağırlıklı besleniyordum,neredeyse hergün tavuk salata yiyordum,şimdi daha dikkatliyim ama öyle çok kilo veremiyorum,
işin sırrı bol protein,düşük karbonhidrat mıydı yoksa daha fazla kilom olduğu için mi hızlı gidiyordu bilemiyorum,yarından itibaren yine bol protein denemeyi düşünüyorum
Yaaaa inanamıyorum
esiiiiin sen benim kahramanımsın,hayatımı kurtardın biliyormusun:
burda herkes bilir,hergün bahsediyorum 8dakika karın egzersizi yapıyorum diye,o videoyu sen paylaşmıştın,sayende haberdar oldum hergün 2kez yapmaya çalışıyorum,
ben sezeryan doğum mağduruyum,zaten öyle dümdüz karnı olan biri değildim,doğumdan sonra karnımın üstünde koyunun kuyruk yağı gibi kocaman sarkık bir yağ tabakası kaldı,8kilo verdim,heryerim eridi ama o gitmedi.ebru şallının süper karın dvd sini aldım,çalıştım,pek etkili olmadı,zaten 90dk dvd'nin en az 50dakikasında dır dır konuşuyor,ısınıpta adapte olamıyorsun,mekik çekmeyi denedim,sabah 50 akşam 50,o da olmadı,artık kabullenmeye çalıştım,birgün karın estetiği olmayı hayal ettim,sonra senin açtığın konuyu gördüm,videoyu izledim yapmaya başladım,bir ay olmadı daha ama herkes farkediyor,göbeğini ne yaptn diyorlar,estetik oldum diyorum:)
sen o konuyu açmasan hiç aklıma gelip araştırmazdım inan,kabullenmiştim çünkü,mümkünü yoktu o göbek erimezdi.
Çok sağol,çok teşekkür ediyorum sana,konuna da yazıp teşekkür e2miştim zaten,çok soran oluyor hala,nasıl yaptın kaç gün yaptın diye,cevap yazıp duruyorum hatta sende beğeniyorsun ama hatırlamadın
Funda ilgin için teşekkürler : )
Akşam yemeğini spor yapacağım için erken yedim.
Akşam plates seansına girdim sonra da 60 dakika 4-4.5 km hızda yürüdüm .
Bugun biraz plateste zorlandım. O yuzden cok hızlı gitmedim.
Takım kaptanımla görüştüm -senin de dediğin gibi- geçeceğin takımı soyle transfer yazalım dedi. Kuralları yazdıgın cok ıyı oldu. Ben de tam 2 hafta deneme sürem olsun diyecektim. Bir de günde 5 mesaj çok değil mi : ( Yapamam gibi geliyor .. Ben yarışmacı değil de seyirci olsam olmaz mı ?
Bu arada olumlamalara bayıldım. Ben de bir donme denemiştim ve faydasını görmüştüm. Aslında kızlar kendimizi akışa bıraktıgımızda çok güzel zayıflıyoruz : )
Bir de yasemin soysal'ın kitabından alıntı yapan arkadaşa teşekkürler. İmgeleme evet çok işe yarıyor...
Yaaaa inanamıyorum
esiiiiin sen benim kahramanımsın,hayatımı kurtardın biliyormusun:
burda herkes bilir,hergün bahsediyorum 8dakika karın egzersizi yapıyorum diye,o videoyu sen paylaşmıştın,sayende haberdar oldum hergün 2kez yapmaya çalışıyorum,
ben sezeryan doğum mağduruyum,zaten öyle dümdüz karnı olan biri değildim,doğumdan sonra karnımın üstünde koyunun kuyruk yağı gibi kocaman sarkık bir yağ tabakası kaldı,8kilo verdim,heryerim eridi ama o gitmedi.ebru şallının süper karın dvd sini aldım,çalıştım,pek etkili olmadı,zaten 90dk dvd'nin en az 50dakikasında dır dır konuşuyor,ısınıpta adapte olamıyorsun,mekik çekmeyi denedim,sabah 50 akşam 50,o da olmadı,artık kabullenmeye çalıştım,birgün karın estetiği olmayı hayal ettim,sonra senin açtığın konuyu gördüm,videoyu izledim yapmaya başladım,bir ay olmadı daha ama herkes farkediyor,göbeğini ne yaptn diyorlar,estetik oldum diyorum:)
sen o konuyu açmasan hiç aklıma gelip araştırmazdım inan,kabullenmiştim çünkü,mümkünü yoktu o göbek erimezdi.
Çok sağol,çok teşekkür ediyorum sana,konuna da yazıp teşekkür e2miştim zaten,çok soran oluyor hala,nasıl yaptın kaç gün yaptın diye,cevap yazıp duruyorum hatta sende beğeniyorsun ama hatırlamadın
Funda karıştırdın kız,o handemi idi galiba,o yazmıştı estetik olucam falan diye,benimki sadece hayal aşamasında kaldı,öyle ciddi karar vermemiştim,düşlüyordum yani.
Ben çıkıyorum kızlar,önce spor,sonra duş,sonra serin serin mis gibi yatağa girip rüyalara dalmayı planlıyorum ama en fazla 2saat sonra kulağımın dibinde bir ses belirecek,anne uyan,içeyi didelim tejoonu aç.işte bu komik bir kabus gibi,o da ne demekse.
Hadi iyi geceler kızlar,çocuk doğurmadan önce uyku depolayın kendinize,sonrasında yalan oluyor çünkü :)
Canım takımın yarısı günde 5 mesajın azlığından şikayet ediyor.Transferlerde deneme süresi olmuyor aslında, hemen listeye giriyorsun. Ama sen zaten "seyirci olayım" yazmışsın. Listeye katılmadan yani gerçekte bu takımın üyesi olmadan gelip mesaj yazabilirsin, kimse bir şey demez... Ama bunun sana fayda sağlayacağını düşünüyor musun? Üstelik sen değil miydin "menü paylaşımından fazlası vardır umarım" diyen... Bu ne çelişki şimdi böyle... :)
Eğer istediğin seyirci olmaksa "transfer olmak istiyor" yazmasınlar; çünkü zaten listeye girmeyeceksin. "Kendi isteği ile ayrıldı" yazabilirler ki o zaman da 6 ay boyunca hiçbir takıma katılamazsın. Bence ne istediğini iyi düşün. Ama bunu yarınki bildirimden önce yap.Ve eğer günde 5 mesaj yazamayacağın konusunda kararlıysan ne yazıkki bizim takımımız sana pek uymaz... Ama dediğim gibi, iyi düşün.
Canım haklısın da önemli olan mesajların sayısı değil içeriği... Mesela bugun musaitim bol bol yazdım... 1 değil 2 değil tam 5 mesaj ya :) Ben hayatta 1 gunde karar veremem en az bir hafta lazım bana :) Hem ne cok kural varmış... Ben boyle takılayım en ıyısı : ) Hem insanları bak estetik parasından ve acısından kurtarıyorum : P
Umutcan ıyı geceler tatliş...
*** sağlıklı yiyecekler yiyorum, kontrol bende, inceciğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?