Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Düşünce şeklin olmasın sakın nedeni? :) Tam da günümüzün konusu... Stres yapmayalım. Rahatlayalım. Olumlama cümlelerimizi sürekli içimizden tekrarlayalım, sadece buraya yazmakla yetinmeyelim. Haftaya cuma bomba gibi patlayacağız.

Cümleleri görelim bayanlar...

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Kizlar beni bu aksam mazur görün
5 msji doldurucam diye oğlanın altından üstünden zorla yazdım
Ama olmayacak
Yarın ayrıntılı yazdıklarınızda ilgilenicem:))
Simdi oğlusla ilğilenmem lazım öptüm sizi

Umutcan merhabalar … Bu yaz bir ara ben de aynısını yapmıştım ve 4 kilo vermiştim. Gündüz akla ne geldiyse yiyordum ama 5 ten 6 dan sonra sadece su… Ama bol bol da hareket yapıyordum. Faydasını gördüm ama okul açılınca yapamıyorum şimdi… İşin sırrı ise akşam yememekteydi.. İnan uyumadan once midemin guruldadıgını duyardım.. Karnım en minik halindeydi : ) Herkesin yaşam tarzınamesleğine, vucut tipine göre bir beslenme şekli olmalı...
**36 bedenim, inceciğim, ne giysem yakışıyor en güzel bikiniyi ben tasıyorum

Son düzenleme:
Esincim, ben senin için hemen listeyi yazayım canım. Çünkü yarın cuma, bize geçeceksen ya da geçmeyeceksen bugün karar vermen gerekiyor. :)

5. TAKIM KURALLARI

1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.

4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.

9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.

11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.

13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Sinemcim sana özelden bir mesaj atayım dedim ama yüksek bir başarı göstererek kendime atmışım.
10 dakika bir dolsun, atacağım tekrar.

Yaaaa inanamıyorum
esiiiiin sen benim kahramanımsın,hayatımı kurtardın biliyormusun:

burda herkes bilir,hergün bahsediyorum 8dakika karın egzersizi yapıyorum diye,o videoyu sen paylaşmıştın,sayende haberdar oldum hergün 2kez yapmaya çalışıyorum,
ben sezeryan doğum mağduruyum,zaten öyle dümdüz karnı olan biri değildim,doğumdan sonra karnımın üstünde koyunun kuyruk yağı gibi kocaman sarkık bir yağ tabakası kaldı,8kilo verdim,heryerim eridi ama o gitmedi.ebru şallının süper karın dvd sini aldım,çalıştım,pek etkili olmadı,zaten 90dk dvd'nin en az 50dakikasında dır dır konuşuyor,ısınıpta adapte olamıyorsun,mekik çekmeyi denedim,sabah 50 akşam 50,o da olmadı,artık kabullenmeye çalıştım,birgün karın estetiği olmayı hayal ettim,sonra senin açtığın konuyu gördüm,videoyu izledim yapmaya başladım,bir ay olmadı daha ama herkes farkediyor,göbeğini ne yaptn diyorlar,estetik oldum diyorum:)
sen o konuyu açmasan hiç aklıma gelip araştırmazdım inan,kabullenmiştim çünkü,mümkünü yoktu o göbek erimezdi.
Çok sağol,çok teşekkür ediyorum sana,konuna da yazıp teşekkür e2miştim zaten,çok soran oluyor hala,nasıl yaptın kaç gün yaptın diye,cevap yazıp duruyorum hatta sende beğeniyorsun ama hatırlamadın

Şimdi ne alaka diyeceksiniz,ben oturma odamınn halısını yıkatmaya yollamıştım,sanki başka oda başka halı yokmuş gibi 3gündür hiç spor yapmadım,genelde karın çalıştığım için yere uzanabilmek için halıyı bekledim,bu akşam getirdiler,hadi ben 8dakika karın egzersizimi yapayım bari,üç günlük olacak

Ne güzel tesadüf olmuş böyle... :) Esin de umarım kurallarımızı sever ve bize katılma kararı verir. Hatırlıyor musun, estetiği sorduğun gün "egzersizle geçmeyeceğinden eminsen düşün" deyip de sana kollarımı nasıl düzelttiğimi anlatmıştım. Bak ne güzel oldu o videoyu bulman. :) Yoksa bıçak altına girecektin. Esin hayatını kurtarmış gerçekten.

Sen her böyle yazdığında imreniyorum sana Pelincim; çünkü ben yapamıyorum o videodakileri... Belki bir daha denerim. :)

Son düzenleme:
Funda ilgin için teşekkürler : )

Akşam yemeğini spor yapacağım için erken yedim.

Akşam plates seansına girdim sonra da 60 dakika 4-4.5 km hızda yürüdüm .

Bugun biraz plateste zorlandım. O yuzden cok hızlı gitmedim.

Takım kaptanımla görüştüm -senin de dediğin gibi- geçeceğin takımı soyle transfer yazalım dedi. Kuralları yazdıgın cok ıyı oldu. Ben de tam 2 hafta deneme sürem olsun diyecektim. Bir de günde 5 mesaj çok değil mi : ( Yapamam gibi geliyor .. Ben yarışmacı değil de seyirci olsam olmaz mı ?

Bu arada olumlamalara bayıldım. Ben de bir donme denemiştim ve faydasını görmüştüm. Aslında kızlar kendimizi akışa bıraktıgımızda çok güzel zayıflıyoruz : )
Bir de yasemin soysal'ın kitabından alıntı yapan arkadaşa teşekkürler. İmgeleme evet çok işe yarıyor...

Funda karıştırdın kız,o handemi idi galiba,o yazmıştı estetik olucam falan diye,benimki sadece hayal aşamasında kaldı,öyle ciddi karar vermemiştim,düşlüyordum yani.

Canım takımın yarısı günde 5 mesajın azlığından şikayet ediyor. Transferlerde deneme süresi olmuyor aslında, hemen listeye giriyorsun. Ama sen zaten "seyirci olayım" yazmışsın. Listeye katılmadan yani gerçekte bu takımın üyesi olmadan gelip mesaj yazabilirsin, kimse bir şey demez... Ama bunun sana fayda sağlayacağını düşünüyor musun? Üstelik sen değil miydin "menü paylaşımından fazlası vardır umarım" diyen... Bu ne çelişki şimdi böyle... :)

Eğer istediğin seyirci olmaksa "transfer olmak istiyor" yazmasınlar; çünkü zaten listeye girmeyeceksin. "Kendi isteği ile ayrıldı" yazabilirler ki o zaman da 6 ay boyunca hiçbir takıma katılamazsın. Bence ne istediğini iyi düşün. Ama bunu yarınki bildirimden önce yap. Ve eğer günde 5 mesaj yazamayacağın konusunda kararlıysan ne yazıkki bizim takımımız sana pek uymaz... Ama dediğim gibi, iyi düşün.

Son düzenleme:

Rica ederim .. Utandırdın beni.. Önemli olan üşenmeyip yapmak.. Neden o videoyu inanarak koydum biliyor musun? Bizim salonda crunch diye bir ders var sadece karın hareketleri üzerine bu videoyu erkek arkadasım yolladı bana... Bir baktım aynı hareketler tabii sıkıştırılmıs formatta... Tatile gitmeden once yaptım cok faydasını gördüm.Hatta o hareketleri tatilde yapayım diye defterime bile çizmiştim.. İşte sorunlardı tatildi… Hep once kendimizi ihmal ediyoruz.. Ben de yavaş yavaş başlayacağım. Göbişten kurtulmana çok sevindim : )

*** Bana yetecek miktarda yiyorum, inceciğim, herkese neşe sacıyorum.

Merak edenler için :

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...2-8-dakikada-gobekten-kurtulma-garantisi.html

Son düzenleme:
Funda karıştırdın kız,o handemi idi galiba,o yazmıştı estetik olucam falan diye,benimki sadece hayal aşamasında kaldı,öyle ciddi karar vermemiştim,düşlüyordum yani.

Hadi ya... Hande miydi o? Kaçak Hande...

Ben de "Hatırladığımın enerjisi hiç Pelin gibi değil aslında ama oymuş belli ki, ilk zamanlar bana daha farklı bir his veriyormuş herhalde." diyordum.

Hislerim yanılmıyormuş. :)

Her halükarda iyi oldu, fıstık gibi karın, hem de bıçak darbesi değil alın teri...

Çok güldüm ama, nasıl karıştırırım ya...

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum kızlar,önce spor,sonra duş,sonra serin serin mis gibi yatağa girip rüyalara dalmayı planlıyorum ama en fazla 2saat sonra kulağımın dibinde bir ses belirecek,anne uyan,içeyi didelim tejoonu aç.işte bu komik bir kabus gibi,o da ne demekse.
Hadi iyi geceler kızlar,çocuk doğurmadan önce uyku depolayın kendinize,sonrasında yalan oluyor çünkü :)

İyi geceler canım. Uyumadan önce olumlamalarını tekrarlamayı unutma.

Canım haklısın da önemli olan mesajların sayısı değil içeriği... Mesela bugun musaitim bol bol yazdım... 1 değil 2 değil tam 5 mesaj ya :) Ben hayatta 1 gunde karar veremem en az bir hafta lazım bana :) Hem ne cok kural varmış... Ben boyle takılayım en ıyısı : ) Hem insanları bak estetik parasından ve acısından kurtarıyorum : P

Umutcan ıyı geceler tatliş...

*** sağlıklı yiyecekler yiyorum, kontrol bende, inceciğim...

Sen bilirsin canım. :) O zaman takımına söyle listedeki yazıya ne yazacağınızı kararlaştırın. Arada yazarsın bize.

Gunayyyydiinnnn kizceler.....
İlk bildirim benden olsun

Geçen hafta : 63.800 gr

Bu hafta : 63.200 gr

Fark : 600 gr

Fundacim geriisi sende canim inanın bu bildirimi yapabilmek icin daha erken kalktım. Simdi çıkıyorum kizlar bana şans dileyin çünkü buna bugun cok ihtiyacım var...

Saglikliyim, mutluyum, metabolizmam cok hızlı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…