Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şeydacım takımımızda Sinem diye bir arkadaşımız var. O da aynen senin gibi... Tabi ekmekler hariç... :) Aynı düşünüyorsunuz, sanki onun düşüncelerini okur gibi oldum.

Sinemcim bak sana bir yandaş daha çıktı.

Ben sizin kadar katı olamıyorum, keşke olabilsem, rejim süremi yarıya indirirdi kesin. :)

Bu arada kızlar 1. takım kaptanı paylaşım alanına "pinkyeffect 5. takımın kurallarını çok ağır bulduğu için oraya gitmeyecekmiş"." yazmış. Adımızı çıkartacaklar yahu...

Son düzenleme:
mesaj 5
Hep --- yaz canım. Arada hepimiz unutuyoruz ama yazmaya konsantre olalım yoksa hep unuturuz. :)
Bak limonlu olan güzel. Limon-bal güzel oluyor ama sirke feci...
evet oda çok ii oluyor..sirke hem metobolizmayı hızlandırıyor hemde yağ yakıcı özelliği var
limon sadece hızlandırıyor....
karbonat asitik düzenleyici özelliği vr
seç beğen al cnm
hosgeldin canim aramıza menün gercekten cok güzelmiş....dikkatimi çekti ekmek hic yok menümde doktor mü verme di sen mı yemiyorsun?
doktor verdi..pilavda verdi makrnada verdi..ama ben yemiyorum..ztn kabızlık sorunum var gerek yok...onları yemeynce dah aii histtedyorum cnm kenmdimi

ölee cnm ne yapim...
ben saba tümerden de duymuştum o kelimeyi..çikolatann tadını bilon..diyet yapıcksan fedakrlık yap yeme demişti...
ekmek konusuna gelince ben ekmeği çık seviyorumm..böle banayım faln..ama 1 dilim yedimm mi kesemiyorumm...devamı geloo

süper valla,ne diyeyim,yalnız o 3litre sıcak suyu nasıl içtin ya,bi de sabah sabah sirkeli suyu.gerçekten faydası olduğuna inanıyor musun,ben inanmıyorum da

ben de arkadaşıma sonsuz katılıyorum böyle olursa hedef kılo yakalanıyor yoksa biryerlere takılıp ya orda kalınıyor yada gene artılar gelıyor...

------
süper valla,ne diyeyim,yalnız o 3litre sıcak suyu nasıl içtin ya,bi de sabah sabah sirkeli suyu.gerçekten faydası olduğuna inanıyor musun,ben inanmıyorum da

ayy cnm şimdi suyu kaynatıyorum sonra termusa koyuyorum yanı başımda duro çay içer gbi içiyorum..bir de sigarayı bırktım 5 gn oldu .aklıma gelnce su içom..bende pcos vr(polistikover sendromu)o yüzden metobolizmm oldukça yavaş ve onu sabah aç karnına ve akşam yatrken içiyorum..yararı varmı bilmiyorum ama zararı yoktur

ben de arkadaşıma sonsuz katılıyorum böyle olursa hedef kılo yakalanıyor yoksa biryerlere takılıp ya orda kalınıyor yada gene artılar gelıyor...

Raacım yanlış anlama da canım... Şimdi benim kafam karıştı... Kaçamak konusundaki düşüncelerin değişti mi, aynı mı? :44:

Son düzenleme:

sağol cicim benmm...heddef kilo için SABIR SU SAPOR AZİM
bu arada saat 12 den sonra m1 m2 ye mi geçtik gene

Yarın Mevlüt var gündüz Allahım yaa yine disardaydim ne gezinti oldum ben böyle neyse oraya gitcem gündüz pek giremem haberiniz olsun kizlar...ben yatıyorum hadi size iyi geceler"........

Yarın Mevlüt var gündüz Allahım yaa yine disardaydim ne gezinti oldum ben böyle neyse oraya gitcem gündüz pek giremem haberiniz olsun kizlar...ben yatıyorum hadi size iyi geceler"........

sağol cicim benmm...heddef kilo için SABIR SU SAPOR AZİM
bu arada saat 12 den sonra m1 m2 ye mi geçtik gene

Evet Şeydacım, 00:00 dan sonra yeni günün mesajlarına geçiyoruz. Daha önce yazmaya çalıştım ama sayfa takıldı, yazamadım.

Düzeltme: Ben sayfayı kapadım, o tutmuş kapadığım mesajı şimdi yazmış. Kaç dakika beklemiştim de yazmamıştı... :)

Son düzenleme:
Hadi ben yatayım kızlar,bir dünya patlıcan oydum,oyacağım da körelmiş elim su topladı.yarına misafirim var onlara yaptım,ipin ucunu kaçırmıycam,söz veriyorum insan gibi yiycem.arzuuuu afiyet olsun canım,sen börek çörekleri tatlıları yutmuşun bacım,yut sen yut,iyidir,yaşasın yemek yemek dimi ama.şurda ne kaldı,
bugün yediğin hurmalar,cumaya totonu tırmalarrrrr
aha günün özlü sözü benden geldi.:)öptüm seni şeker.
Herkese iyi geceler

Kız Pelin... Bunlar ne böyle... Kötü örnek olma bize bakayım. :)
İyi geceler canım.

---

Bu arada ben de yatıyorum kızlar... İyi geceler hepinize...

Raacım yanlış anlama da canım... Şimdi benim kafam karıştı... Kaçamak konusundaki düşüncelerin değişti mi, aynı mı? :44:

hayır hayır ..funda benim diyet yolum sana anlattığım gibi ama hedefe ulaşmak için hakkaten bazı şeylerden odün verilmeli benim arkadaşıma katıldığım nokda o fundacığım...

m1

Şeydacım 00:00 olduğu zaman yeni güne geçmiş oluyoruz, mesajları 1 'den sayıyoruz.
heee naldım cnm ..neyse yavştan öğrencem herhal bende bunlarııı

ii gezmeler cnmm...ttalı rüyalr sana..karnın çok açıkmadan uyu..bu arda kızlar yatmadan 1 bardak su içmek iidr içip öle yatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…