- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.781
cnm ben hayatım da 3 kez diyetisyene gittm her sefernde verdim ama bırktım..yani tartıya göre hareket ettm..tartıda buıldum bırktım..ama hiç bir zamn bu kadar olmadım..en fazla 72 oldum..58 e geliyordum bırkıyordum...en son bu hale 3 sene içinde geldim..ben az önce verdim diyetle tabi ii sporla ayda 7 kilo verdim..ama dem gbi bu ara metobolizmm yavaşş
kurllr konusunda ne bilim bişey diyemm ama bana göre ekmek pilav makrna ve çeşitleri bile kaçamak...ben bunlrı haytımdan çıkrdım.kola yerine soda içiyorum..çips çikolta çekrdek yerinede sıck suDsonuçta hepsinin tadını biliyorum ..zamannnda yedim..yeme yani ne olmuş bi süre..yiceksen diyet yapma..kaçamak varsa bence diyet diye bir şey yok..regl döneminde tatlı krizinmi geldi 1 bardak sütün içine bol tarçın koy iç..olmadımı türk kahvesi yokmu onu sütle yap şekersiz iç ve ardından bi bardak su iç..genemi, olmadı derin derin nefes al..sonra da uyu ama kaçamak yapma..diyet bunn adı..BENİM DÜŞÜNCEM TABİ...
evet oda çok ii oluyor..sirke hem metobolizmayı hızlandırıyor hemde yağ yakıcı özelliği varHep --- yaz canım. Arada hepimiz unutuyoruz ama yazmaya konsantre olalım yoksa hep unuturuz. :)
Bak limonlu olan güzel.Limon-bal güzel oluyor ama sirke feci...
doktor verdi..pilavda verdi makrnada verdi..ama ben yemiyorum..ztn kabızlık sorunum var gerek yok...onları yemeynce dah aii histtedyorum cnm kenmdimihosgeldin canim aramıza menün gercekten cok güzelmiş....dikkatimi çekti ekmek hic yok menümde doktor mü verme di sen mı yemiyorsun?
Şeydacım takımımızda Sinem diye bir arkadaşımız var. O da aynen senin gibi... Tabi ekmekler hariç... :) Aynı düşünüyorsunuz, sanki onun düşüncelerini okur gibi oldum.
Sinemcim bak sana bir yandaş daha çıktı.
Ben sizin kadar katı olamıyorum, keşke olabilsem, rejim süremi yarıya indirirdi kesin. :)
Bu arada kızlar 1. takım kaptanı paylaşım alanına "pinkyeffect 5. takımın kurallarını çok ağır bulduğu için oraya gitmeyecekmiş"." yazmış.Adımızı çıkartacaklar yahu...
Bu arada kızlar 1. takım kaptanı paylaşım alanına "pinkyeffect 5. takımın kurallarını çok ağır bulduğu için oraya gitmeyecekmiş"." yazmış.Adımızı çıkartacaklar yahu...
hee tamm cnmm..ama şu msj sayısı şeysini yapamamki ben..bi tuhafıma gidoo
neyse bugnki listem
sabah sirkeli ballı suyumu içtimm
kalvaltıda :domates salatalık 2 zeytin 1 kk peynir 1 acık çay
ara:3 ceviz
öğlen:2 yk ıspanak 2 yk taze fasulye 1 çay bardağı yoğurt
ara:1 form çay 1 elma
akşam:1 kepçe çorba,1 kase cacık 4 yk taze fasulye salata
ara:1 elma 1 form çayı
3 litre sıcak su
nasıl nasıl nasıll :)))
Hadi canim öyle mı yazmış napalim ağır bulan gelmesin o zaman
Rakibim gelmiş hosgeldin kiz......
cnm ben hayatım da 3 kez diyetisyene gittm her sefernde verdim ama bırktım..yani tartıya göre hareket ettm..tartıda buıldum bırktım..ama hiç bir zamn bu kadar olmadım..en fazla 72 oldum..58 e geliyordum bırkıyordum...en son bu hale 3 sene içinde geldim..ben az önce verdim diyetle tabi ii sporla ayda 7 kilo verdim..ama dem gbi bu ara metobolizmm yavaşş
kurllr konusunda ne bilim bişey diyemm ama bana göre ekmek pilav makrna ve çeşitleri bile kaçamak...ben bunlrı haytımdan çıkrdım.kola yerine soda içiyorum..çips çikolta çekrdek yerinede sıck suDsonuçta hepsinin tadını biliyorum ..zamannnda yedim..yeme yani ne olmuş bi süre..yiceksen diyet yapma..kaçamak varsa bence diyet diye bir şey yok..regl döneminde tatlı krizinmi geldi 1 bardak sütün içine bol tarçın koy iç..olmadımı türk kahvesi yokmu onu sütle yap şekersiz iç ve ardından bi bardak su iç..genemi, olmadı derin derin nefes al..sonra da uyu ama kaçamak yapma..diyet bunn adı..BENİM DÜŞÜNCEM TABİ...
süper valla,ne diyeyim,yalnız o 3litre sıcak suyu nasıl içtin ya,bi de sabah sabah sirkeli suyu.gerçekten faydası olduğuna inanıyor musun,ben inanmıyorum da
hoşbulduk şekerim.yatıcam da bir bakayım dedim neler yazmışsınız
ben de arkadaşıma sonsuz katılıyorum böyle olursa hedef kılo yakalanıyor yoksa biryerlere takılıp ya orda kalınıyor yada gene artılar gelıyor...
ben de arkadaşıma sonsuz katılıyorum böyle olursa hedef kılo yakalanıyor yoksa biryerlere takılıp ya orda kalınıyor yada gene artılar gelıyor...
sağol cicim benmm...heddef kilo için SABIR SU SAPOR AZİM
bu arada saat 12 den sonra m1 m2 ye mi geçtik gene
Hadi ben yatayım kızlar,bir dünya patlıcan oydum,oyacağım da körelmiş elim su topladı.yarına misafirim var onlara yaptım,ipin ucunu kaçırmıycam,söz veriyorum insan gibi yiycem.arzuuuu afiyet olsun canım,sen börek çörekleri tatlıları yutmuşun bacım,yut sen yut,iyidir,yaşasın yemek yemek dimi ama.şurda ne kaldı,
bugün yediğin hurmalar,cumaya totonu tırmalarrrrr
aha günün özlü sözü benden geldi.:)öptüm seni şeker.
Herkese iyi geceler
Raacım yanlış anlama da canım... Şimdi benim kafam karıştı... Kaçamak konusundaki düşüncelerin değişti mi, aynı mı? :44:
heee naldım cnm ..neyse yavştan öğrencem herhal bende bunlarıııŞeydacım 00:00 olduğu zaman yeni güne geçmiş oluyoruz, mesajları 1 'den sayıyoruz.
Yarın Mevlüt var gündüz Allahım yaa yine disardaydim ne gezinti oldum ben böyle neyse oraya gitcem gündüz pek giremem haberiniz olsun kizlar...ben yatıyorum hadi size iyi geceler"........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?